Böngéssz a legfrissebb mátraszentimrei értékelések között!

2025. augusztus 21. 16:58a párjával járt itt
A korai érkezést más szállodákkal ellentétben egyáltalán nem veszik figyelembe, még akkor sem, ha kint szakad az eső. A padlószönyeg és függönyök már eléggé elavultak.
Ragyogó tisztaság, szépen felújitott étterem és fürdőszoba, izletes, választékos ételkinálat, és kedves személyzet.
Kitünő kirándulási lehetőségek a környéken.
2025. augusztus 4. 8:38gyerekekkel járt itt
Kellemes Hotel,de nehéz megtalálni. Rosszul van kitáblázva. Kedves személyzet,finom ételek. A wellness szép,nem nagy, de itt ebben a környezetben nem is erre kell fókuszálni. Családi lakosztály szép és tágas. Külön wc a fürdőtől ennyi emberre praktikusabb lenne. . . illetve a hűtő az emeleti szobában van,nem lent a nappaliban,pedig elférne bőven.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 988 városban járt márFelfedező - 3067 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 61884 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2025. július 18. 21:26a párjával járt itt
Mátraszentimre szétszórt településrészein több templom, egyházi intézmény is létezik, de talán ez maga az amilyen a névadó temploma, hozzá áll közel. Nem egy ősi műemlék, ez 1980-ban épült. Mondhatnánk, modern templom. Van egy tájba illő hangulata, anyagai is a hegyi templomok hagyományait követik, és a legfontosabb tulajdonsága, hogy nyitva van.
Szent Imre Római katolikus templom, MátraszentimreSzent Imre Római katolikus templom, MátraszentimreSzent Imre Római katolikus templom, MátraszentimreSzent Imre Római katolikus templom, MátraszentimreSzent Imre Római katolikus templom, MátraszentimreSzent Imre Római katolikus templom, MátraszentimreSzent Imre Római katolikus templom, MátraszentimreSzent Imre Római katolikus templom, MátraszentimreSzent Imre Római katolikus templom, MátraszentimreSzent Imre Római katolikus templom, MátraszentimreSzent Imre Római katolikus templom, MátraszentimreSzent Imre Római katolikus templom, MátraszentimreSzent Imre Római katolikus templom, MátraszentimreSzent Imre Római katolikus templom, MátraszentimreSzent Imre Római katolikus templom, MátraszentimreSzent Imre Római katolikus templom, Mátraszentimre
Még több kép (13 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. július 14. 12:54a párjával járt itt
Mátraszentimre elég kiterjedt falu, mindenfelé szanaszét vannak a darabjai, és eléggé gazdagon ellátott egyházi intézményekkel is. Itt találhat többek között az impozáns "három falu temploma", azaz a Szent István király templom is. A környék templomaihoz hasonlóan terméskőből van, egy domb tetején magasodik, zömök, erős épület.
Szent István király templom, MátraszentimreSzent István király templom, MátraszentimreSzent István király templom, MátraszentimreSzent István király templom, MátraszentimreSzent István király templom, MátraszentimreSzent István király templom, MátraszentimreSzent István király templom, MátraszentimreSzent István király templom, MátraszentimreSzent István király templom, MátraszentimreSzent István király templom, MátraszentimreSzent István király templom, MátraszentimreSzent István király templom, MátraszentimreSzent István király templom, Mátraszentimre
Még több kép (10 db) >>
Kiváló 2025. július 14. 12:27a párjával járt itt
A hotel a nyugalom szigete, csendes, patyolattiszta, tökéletes a pihenésre. Nagyon kedves, segítőkész a személyzet, a reggeli és a vacsora is nagyon finom, bőséges volt. Külön köszönet azért, hogy a séf a kérésünkre megoldotta a speciális étkezést, amikor a szállodában ebédeltünk (cukorbeteg vagyok), de a reggeli és a vacsora is olyan volt, hogy tudtam a diétámnak megfelelően étkezni. Csak ajánlani tudom a szállodát, negatívumot nem tudok említeni.
Kiváló 2025. július 7. 0:38a párjával járt itt
Szép környezetben van a hotel. Kitűnő a tisztaság, tetszett, hogy csak kérésre takarítják a szobát és nem zavarják a vendég pihenését napi takarítással. Az ételek finomak, nagy a választék, soha nem fogynak ki az egyes ételekből, akármilyen későn is megy a vendég étkezni. A személyzet udvarias és segítőkész.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 344 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2846 feltöltött kép
Átlagos 2025. július 1. 16:05a párjával járt itt
Mikor beléptünk egy házaspár várakozott a megrendelt fogásukra, így 4-en voltunk az étteremben. A picér hölgy jött, felvette a rendelést. Az italok után a leves jó negyed órára jött meg, a szalvéta lemaradt. Jó. A másik helyiségben voltak előkészítve, elvettük. A leves finom volt. Vártuk a 2.