Böngéssz a legfrissebb paksi értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 403 városban járt márFelfedező - 2917 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 34890 feltöltött kép
2025. december 3. 23:45családjával járt itt

Galériázott, teraszos, 2018 végén nyitott olasz étterem a város egyik új építésű negyedében. Az asztalokon kék terítő, tengeri motívumokkal díszített papíralátét, só- bors- és chiliőrlő. Autentikus olasz konyhát visznek.
Matteo Pizza Pasta, PaksMatteo Pizza Pasta, PaksMatteo Pizza Pasta, PaksMatteo Pizza Pasta, PaksMatteo Pizza Pasta, PaksMatteo Pizza Pasta, PaksMatteo Pizza Pasta, PaksMatteo Pizza Pasta, PaksMatteo Pizza Pasta, PaksMatteo Pizza Pasta, PaksMatteo Pizza Pasta, PaksMatteo Pizza Pasta, PaksMatteo Pizza Pasta, PaksMatteo Pizza Pasta, PaksMatteo Pizza Pasta, PaksMatteo Pizza Pasta, PaksMatteo Pizza Pasta, PaksMatteo Pizza Pasta, PaksMatteo Pizza Pasta, PaksMatteo Pizza Pasta, PaksMatteo Pizza Pasta, PaksMatteo Pizza Pasta, PaksMatteo Pizza Pasta, PaksMatteo Pizza Pasta, Paks
Még több kép (21 db) >>
2025. december 2. 23:40családjával járt itt
A Chili bisztróba jó későn tértünk be, örültünk, hogy nyitva van egyáltalán, nem is számítottam arra, hogy nyitva van netán a konyha. Hát, nem is volt nyitva. Csapon két sört tartanak a Heineken portfólióból. A másik talán a Gösser volt, én Soproni Ipat ittam. Öcsém egy 0,33as citromos Gössert kért.
Chili - csak lazán, PaksChili - csak lazán, PaksChili - csak lazán, PaksChili - csak lazán, PaksChili - csak lazán, PaksChili - csak lazán, PaksChili - csak lazán, Paks
Még több kép (4 db) >>
2025. december 2. 18:06családjával járt itt
Öt év elteltével ismét betértünk egy mákos rétes erejéig a paksi Lipóti pékségbe. Valahogy megint egy mákos cuccra esett a választás, ezúttal a mákos rétesre, ami 590 forintba került. Ezidőtájt ez jó árnak számít, amikor egyes helyeken 800-900 ft ez a klasszikus magyar édesség. Tisztes négy pont.
Lipóti Pékség & Kávézó, PaksLipóti Pékség & Kávézó, PaksLipóti Pékség & Kávézó, PaksLipóti Pékség & Kávézó, Paks
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2025. december 2. 17:53családjával járt itt

Öt év után idén júliusban ismét betértem a paksi Erzsébet kávézóba. Továbbra is remek hely, kellemes beltér, a színvonalhoz képest kifejezetten baráti árak. Még mindig. Korsó Pilsner Urquell 890 forint. Nem tudom van-e még országos szinten ilyen hely, ahol ennyire olcsó ez a kultikus sör.
Erzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, PaksErzsébet Kávéház, Paks
Még több kép (13 db) >>
2025. december 2. 17:40egyedül járt itt
A paksi Tres cafe & bárba idén júliusba tértünk be, mikor máskor, mint a gasztroblues fesztivál idején. A csapon Dreher Gold és Peroni, korsó 1290 illetve 1490, Varga borok decije 390, Sarosdi borok decije 550 ft. 4 cl Unicum 990 ft. Kellemes hely, szimpatikus ifjú hölgy áll a pult mögött. A zene elviselhető.
Tres Cafe & Bar, PaksTres Cafe & Bar, PaksTres Cafe & Bar, PaksTres Cafe & Bar, PaksTres Cafe & Bar, PaksTres Cafe & Bar, PaksTres Cafe & Bar, PaksTres Cafe & Bar, PaksTres Cafe & Bar, PaksTres Cafe & Bar, PaksTres Cafe & Bar, PaksTres Cafe & Bar, Paks
Még több kép (9 db) >>
2025. október 24. 16:12a párjával járt itt
A kömlődi csárda bezárt, így pár km-rel arrébb itt álltunk meg ebédelni. Nem ismertük a helyet. Szocreal típus, igazi kis kockás terítős. Az ételek nagyon finomak voltak, kedves kiszolgálás, zárt/nyithtó terasz, kilátással a Dunára. Jó ár/ érték arány. Ha nem luxus helyet, de finom ételt keresel, szívből ajánlom. Ha erre járunk, ismét visszajövünk.
Kiváló 2025. október 21. 10:40a párjával járt itt
Ajánlom mindenkinek!
Nagyon finomak az ételek, a kiszolgálás tökéletes.
Ha erre jársz nézz mindenképpen!
A sportereklyék megadják a hely hangulatát, kiváló elrendezés.
Barátságos környezet. Árérték-arányban Pakson a legjobb!
És a legfontosabb: állatbaráthely
Az étlapon az amerikai ételek a kedvenceim.