Böngéssz a legfrissebb sárvári értékelések között!

Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 15 városban járt márFelfedező - 11 helyen első értékelőNépszerű író - 27 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
Kiváló ma, 13:00családjával járt itt
A kiszolgálás gyors és kedves. Az ételek nagy adagok és finomak. Gyalog kicsit messze van a város központjától, viszont megéri az a 10 perc séta. A fiammal általában 2 személyes tálat szoktunk kérni, ha étterembe megyünk. Többféle ételt tartalmaz, és a fiam meglehetősen jó étvágyú.
Kiváló tegnap, 9:00a párjával járt itt
Párom születésnapjára utaztunk ide. Már
többször is voltunk itt, de most különleges élményben volt részünk, páromat ebéd után az ajtóban tortáv
al várták, ami olyan szinten meghatotta, hogy még másnap is hajtogatta.
Nagyon szépen köszönjük.
Ha ezt megszerveztük volna, ez akkor sem lett volna ilyen meglepő.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 138 városban járt márFelfedező - 120 helyen első értékelőNépszerű író - 383 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3453 feltöltött kép
Kiváló 2026. szeptember 14. 15:48a párjával járt itt
Évek óta járunk párommal Sárvárra, és élvezzük az Ensana Hotel Nádor éttermét. Általában késő ősszel jövünk, és ilyenkor (is? ) rengeteg a vendég. Ha az újonnan érkező nem elég szemfüles, és nem tud magának asztalt foglaltatni, akkor sajnos várakoznia kell, amíg egy megürül.
Nádor Étterem, SárvárNádor Étterem, SárvárNádor Étterem, SárvárNádor Étterem, SárvárNádor Étterem, SárvárNádor Étterem, SárvárNádor Étterem, SárvárNádor Étterem, SárvárNádor Étterem, Sárvár
Még több kép (6 db) >>
Kiváló 2026. szeptember 7. 14:10egyedül járt itt
Nagyon kedves a személyzet. A férjem gluténérzékeny és figyelmesen gondoskodtak róla. ♥️Köszönet érte.
A szobánk a medencére nézett. Éjjel folyamatos a víz gépészet hangja. Inkább vicces volt mint nagyon zavaró. A víz csobogástól gyakrabban kellett mosdóba menni. 😆🙃Többször jártunk itt és ezután is jönni fogunk. 🥰
Kiváló 2026. szeptember 1. 8:02egyedül járt itt
Mi most voltunk itt először, Nagyon kedves fogadtatás volt mindenbe segíttettek amibe csak lehetett, Reggeli meg a vacsora azok nagyon finomak voltak ottani dolgozok nagyon figyelmesek voltak kedvesek voltak Pihenés fantasztikus volt Sóbarlang az meg nagyon jó volt azt mindenkinek ajánlom !
Kiváló 2026. szeptember 1. 7:32gyerekekkel járt itt
Kevésbé elégedett azzal voltan,hogy erkély nelküli szoba volt,ami nem is lett volna baj,de a vizes türiket, fürdő ruhákat 3 főre nehezen tudtam megoldani,kiteregetni mert nem volt olyan eszköz,amelyen száritani tudtam volna.
Nem tudom ezekben a szobákba ,hogyan lehetne megoldani.
Különben minden maximális volt.
Kiváló 2026. augusztus 29. 13:31a párjával járt itt
Tetszett a sok napozóágy, a nap bármely szakában volt szabad hely. Kellemes volt a gyógyvíz, nem volt zsúfolt. Nem igazán tetszett a szoba elhelyezkedése, szuperior szobához kínálatukban erkélyest olvastam (lehet a “kisbetűs r” részt nem figyelmesen olvastam el😌)
Étkezések alkalmával szinte minden alkalommal sorba kellett állni(meleg ételek).
Kiváló 2026. augusztus 21. 9:55a párjával járt itt
Kifogástalan volt a szállodai ellátás minden értelemben. Évek óta visszajárunk, és folyamatosan hozza a színvonalát. Hatalmas munka van emögött ami elismerésre méltó! Az étterem a legjobb alapanyagokból, nagy választékot kínálva, kiemelkedő ízvilággal kényezteti a vendégeket!
Kiváló 2026. augusztus 20. 7:07gyerekekkel járt itt
4 felnőtt és egy baba voltunk ott. Az első pozitívum, hogy a foglaláskor jeleztük, hogy babával érkezünk, az etetőszék az asztalnál várt minket. A pincérünk figyelmes, barátságos volt, a kiszolgálás gyors. Az ételek hatalmas adagok, remekül, háziasan elkészítve, a kerthelyiség kellemes hangulatú. Az árak korrektek.
Kiváló 2026. augusztus 18. 16:09a párjával járt itt
Szép volt a szoba és nagyon kényelmes volt az ágy. Finomak voltak az ételek és bőséges volt a választék. A személyzet nagyon kedves volt. Amit kevésnek éreztem, az a kinti medencék voltak. Volt egy közepes úszómedence aminek kellemes vize volt. Ezen kívül (ennek kicsit melegebb volt a vize) volt egy kisebb élmény medence amin keresztül a még kisebb belső élmény medencébe lehetett jutni.