Sárvári éttermek és szállások legújabb értékelései
Böngéssz a legfrissebb sárvári értékelések között!
Jó 2026. augusztus 14. 6:01gyerekekkel járt itt
Recepciós személyzet kedves volt,1 órával előbb elfoglalhattuk a szállást. A szoba kicsit ósdi és pókhálós,de élhető. Az ajtó mesebeli hol működött hol nem. Fürdőszobában volt sampon, tusfürdő és törölközők,fürőköntös. A kilátás a tetőre nyílt,így sok látvány nem volt.
Ételek finomak és iszonyat mennyiség❤️ A fürdő kellemes hőmérsékletű sok emberrel telített így csak egyszer használtuk. Ami zavaró volt,hogy a takarító személyzet elég hangos beszélgetést folytatott az ajtónk előtt,ami korán reggel nem esett jól, hiszen a lényeg pont az volt, hogy pihenjünk kiszakad a a mindennapok rohanó mókuskerekéből. Összeségében tetszett, lányom 30. születésnapjára kapta a pihenést.
Jó 2026. augusztus 7. 11:03egyedül járt itt
Már évek óta visszajárunk . A város nagyon kellemes ,hangulatos település A vár, az arborétum látogatása jó program. A szállóról: 4. emeleten volt a szobánk. Lift jól működött. A szoba felszerelése megfelelő. Az ágynemű tiszta ,a kapott törölközők, fürdőköpenyek s jó állapotban voltak.
A fürdő tisztántartására nagy gondot fordítottak, Az erkélyajtó viszont nm csukódott megfelelően. Így reggelre több apró bogarat találtunk. A klima működött, de a szobai termosztátok cseréje talán javasolt lenne. Az étterem étlapjának megújítását örömmel vettem. Sok saláta, párolt zöldségek köretnek is nagyon ideállis. Alapjaiban több volt a kellemes élmény ,Köszönöm hogy pihenhettünk a szállodában.
Jó 2026. augusztus 5. 15:01a párjával járt itt
A szálloda belső tere nagyon szép, a személyzet kedves, de a kaja extrém, veszélyesen finom és gusztusos. Garantált hízás, így mozogni is muszály. Erre tökéletes a csodás, vadregényes arborétum, ahová nem kell külön belépő. Van egy nagyon kedves és vicces sportanimátor. Jó volt vele vizitornázni.
A fürdőszoba kicsit kopott, a wc-ben sárga vízkő csík volt és sajnos az ágy, nekünk nagyon kényelmetlen volt, de a pozitívumok kárpótoltak.
Kiváló 2026. augusztus 1. 7:43a párjával járt itt
A szálloda tiszta, kellemes időtöltést biztosít, a személyzet kedves és segítőkész, a reggelit és a vacsorát biztosító étterem kiváló és ízletes étkeket kínált. Számomra kifogásolható volt az ágy matraca, mely kényelmetlen volt a puhasága miatt és az sajnos nem ideális egy fájó deréknak, ez kissé gátolta a nyugodt éjszakai pihenést.
Kiváló 2026. augusztus 1. 7:26a párjával járt itt
Finom,izletes ételek. Maga a környezet. Minden hol tisztasag van az épületben az udvaron. Nyugalmat áraszt az egész épület belülről. Talán a kinti medencék lehetnének nagyobbak mind a kettő. Mikor többen voltak pár napig akkor lehetet érzékelni. Az épület kinti része kisset kellene felújitani. Mindennél megvoltunk elégedve ezek csak észrevételek. Örülünk hogy itt kehettünk,biztosan visszatérünk még.
Kiváló 2026. július 31. 8:52barátokkal járt itt
Megérkezéskor, a hotel impozáns, látványos volt, a környezete ízléses, a szorgoskodó kertészt is meg kell dicsérni. Kedves, segítőkész fogadtatásban volt részünk a recepción. A szobák tágasak, makulátlanul tiszták. Az étteremben igazán barátságos, képzett személyzet szolgál ki.
Az ellátás a hotel vendéglátói kapacitását tekintve teljes mértékben ki lett maxolva. Az ételek mint ízében, mint látványban, mennyiségben elváráson felüli volt. A wellness részleg a szálloda méretéhez képest télen kellemes időtöltést biztosíthat. A kinti medence elég nagy, igazodik a körülményekhez, a vize elsőre picit hideg volt, de forró napokon igazán frissítő. Tisztelettel megköszönöm a munkát, amit belefektetnek, így tökéletes két éjszakát tölthettünk a barátaimmal az igazán szép Sárváron. Jó szívvel ajánlom minden szempontból.
Kiváló 2026. július 26. 8:47a párjával járt itt
Nagyon kedves volt mindenki, (főként a szobaasszony, pincérek, wellness recepciós hölgy és wellness takarító hölgy), isteni finomak voltak az ételek, hatalmas volt választék. Egy felújítás azért ráférne az épületre (erkélyek, medencék, fürdőszoba, homlokzat), de ettől eltekintve a többi pozitívum elnyomta ezt a hátrányt.
Tavaly töltöttünk ott egy felejthetetlen hetet. A Hotel könnyen megközelíthető. A szoba tiszta, rendezett, a személyzet nagyon kedves, mosolygós. Az ételek nagyon finomak, nagy a választék is. Gondoltak a kisgyerekes családokra is. Ha nincs kedved kimozdulni akkor a szálloda Welles része nyújt pihenést. Környéken is akad látnivaló. Bármikor szívesen vissza mennénk!
Kiváló 2026. július 19. 8:06gyerekekkel járt itt
Sok képet nem találtam a weboldalon, de kellemes meglepetés volt a szálloda. Három csillagos szállások között szerintem a felső kategória: kedves, segítőkész személyzet, tágas, normál igényeknek megfelelő szoba, az ételek kiválóak (amint valami fogyóban volt, már hozták is az utánpótlást), kellő nagyságú wellnessrészleg (az élményelemek szinte mindig felváltva mentek-számomra ez is plusz) Nagyon tetszett a gangos megoldás, mivel így fénnyel teli folyosó.
A szálloda elhelyezkedése is tökéletes. Plusz egy jó pont: Egyik lift elromlott, de még aznap meg szerelték, nem mindenhol ilyen gyors a problémamegoldás. Összességében ajánlom és szeretnénk még ide visszatérni.
Kiváló 2026. július 18. 1:37gyerekekkel járt itt
Az első emeleten volt a szobánk sajnos az épület tetejét láttuk! De erről nem tehetnek! De csend volt és nyugalom! Az étterem dolgozói a felszolgállók és a szakácsok nagyon kedvesek,segítőkészek voltak! Külön köszönet,hogy kaptam kávét(lattét)minen nap❤A recepción dolgozók is kedvesek! Köszönünk mindent❤Az énekes hölgy gyönyörüen énekelt❤