Kiváló 2025. szeptember 15. 15:50a párjával járt itt
Kiváló volt a konyha,nagyon jó otthoni ízek, jó választási lehetőség volt,sajnos mindent nem lehet vègig kóstolni mert csak egy gyomrunk volt a pincèrek gyorsak ès kedvesek voltak. Inkább idősebb korosztálynak való a hotel,de aki szórakozni vágyott a városban lehetett. Tisztaság volt mindenhol. Mèg biztos visszatèrünk.
Kiváló 2025. szeptember 9. 13:24a párjával járt itt
Augusztus végén jártunk az Ensana Thermal Hotelben. A szobával meg voltunk elégedve, tiszta, kényelmes volt. A reggeli és vacsora kínálat változatos és nagyon finom volt. A fürdőben kellemes perceket töltöttünk a gyógyvízben. A hotel közvetlen átjárást biztosít az arborétumba. A sárvári nevezetességek pár perces sétával elérhetők.
Mindenképpen pozitív az a személyzet hozzáállása (minden részlegen). A vacsora változatos és finom volt, a reggeli viszont standard (örültünk volna forró tejnek, a kakaó langyossal nem az igazi). A saját gyógyvizes medence és a wellnes kombinációja nekünk megfelelt. A szobákra talán elférne szúnyogháló. Alkalom adtán visszatérünk.
Kiváló 2025. szeptember 7. 15:43a párjával járt itt
Másodszor jártunk a szállodában,nem sok újjal találoztunk! Tiszta szálloda,hozzáértő személyzet,jó wellness részleg,megfelelő ételek,(nem túl választékos de ízletes! ) tágas szoba! A szálloda kűlső képe már tatarozásra szorúlna! Összességében mi újra jól éreztük magunkat! A vár és a város központja sétáló távolságra van!
Kiváló 2025. augusztus 27. 11:05gyerekekkel járt itt
Korában érkezve is kedvesen és segítőkészen megtörtént a becsekkolás, adott időpontban pedig megtörténhetett a szoba elfoglalás. Segítőkész és udvarias csapat adott tájékoztatást a Hotel nyújtotta szolgáltatásokról. Mind a fürdőrészem, mind az étteremben segítőkész, udvarias és figyelmes dolgozók fogadtak és szolgáltak ki.
Nagy választék és finom ételek fogadtak bennünket. A fürdő részleg nyitvatartása lehetne hosszabb, mivel mi nagyon szeretünk úszni, lazulni és gyógyulni az adott gyógyvízben. Legközelebb hosszabb időre megyünk, mert megyünk! Bizalommal ajánlom ismerőseimnek a sárvári Ensana Thermal Hotelt !
Kiváló 2025. augusztus 26. 11:37a párjával járt itt
Az érkezéskor a fogadtatás a bejelentkezéskor lehetett érzékelni, hogy vártak bennünket. Az akkor is jóleső érzésvolt, hogy visszatérő vendégként ismerősként fogadtak. Az egész ott tartózkodás során vendégként kezeltek és azt is éreztük. A gyógymedencék és annak környezetének tisztántartása.
Kiváló 2025. augusztus 25. 10:41a párjával járt itt
Nagyon tetszett a hotel elhelyezkedése,csendes és nyugodt ,nagyon szépek a szobák kényelmesek az ágyak ,a konyha felszereltsége is kiváló ,a tisztaság példaértékű,a reggeli minden igényt kielégítő Egy dolog nem tetszett-de ezen a hotel nem tud segíteni-hogy az alattunk megszállt vendégek az erkélyen dohányoztak és a füst bejött a szobába ,de ezen kívül minden nagyon szép volt ,szívesen ajánlom bárkinek az Önök Hotelét
Miután a sárvári gyógyvizet elsősorban mozgásszervi problémákra ajánlják, így megdöbbenve tapasztaltam, hogy extra puha matracok vannak a szobákban, amiken aludni nem lehet! ! ! Megoldást sajnos nem tudtak, így kénytelen voltam matrac nélkül aludni! Tudomásom szerint ez nem csak az én problémám, sok emberrel beszélgettem, mindenkinek gondot okozott (kisebb-nagyobb mértékben)!
Megoldásként el tudnám képzelni 10-20 db keményebb matrac beszerzését, s akinek problémát okoz a puha matrac, annak kicserélni. Sokat lendítene a megítélésen! Ettől eltekintve jól éreztük magunkat. A bővített félpanzió bombasztikus volt! ! ! :)
Első helyen említeném a matrac kényelmetlenségét,fájósabb derékkal mentünk el mint ahogy jöttünk. Másodszor a kötelező meztelenség elvárása a szaunában. . . Harmadszor a kijelölt dohányzóhely közelsége a bejárathoz. . . az ember ha akarta ha nem,kénytelen volt beszívni a nem kívánt dohányfüstöt. . .
Negyedszer:sokkal jobban kitáblázhatnák a helyet. . . alig találtunk oda,úgy megbújt a fák között. . . Ötödször:az egész szállóról sütött egyfajta retró,lepusztult,szocialista feeling. . . kicsit nagyobb "pompát"vártunk. . . lekopott festék,rozsdásodó hűtő . . állandóan elduguló csap. . . Deeee:csak hogy ne negatív érzésekkel gondoljanak ránk azt is megjegyezném,hogy a recepción tökéletes udvariassággal és segítőkészséggel találkoztunk,a pincérek,felszolgálók udvariasak voltak,az ételek változatosak,finomak és bőségesek,a szoba takarítók kedvesek és együttműködőek. . . a medencék takarítását és a nap közbeni levesebéd felszolgálását is nagyon pozitívnak tartottuk. Úgy gondolom hogy a felsorolt néhány negatívumtól eltekintve nagyon jól éreztük magunkat. . . s köszönjük a vendéglátást.
Kiváló 2025. augusztus 17. 21:36a párjával járt itt
Teljes mértékben elégedettek voltunk. A személyzet mindenben segítőkész volt és rendkívül barátságos. Ez már nagyon sokat jelent,hogy a vendégekért vannak és mosolyognak. Az elmúlt pár évben amerre jártunk összehasonlítva ez áll az első helyen. Az ételek bőséges választékos és izletesek voltak.