Böngéssz a legfrissebb sárvári értékelések között!

Kiváló 2025. szeptember 15. 15:50a párjával járt itt
Kiváló volt a konyha,nagyon jó otthoni ízek, jó választási lehetőség volt,sajnos mindent nem lehet vègig kóstolni mert csak egy gyomrunk volt a pincèrek gyorsak ès kedvesek voltak. Inkább idősebb korosztálynak való a hotel,de aki szórakozni vágyott a városban lehetett. Tisztaság volt mindenhol. Mèg biztos visszatèrünk.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 29 városban járt már4 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 375 feltöltött kép
Kiváló 2025. szeptember 9. 13:24a párjával járt itt
Augusztus végén jártunk az Ensana Thermal Hotelben. A szobával meg voltunk elégedve, tiszta, kényelmes volt. A reggeli és vacsora kínálat változatos és nagyon finom volt. A fürdőben kellemes perceket töltöttünk a gyógyvízben. A hotel közvetlen átjárást biztosít az arborétumba. A sárvári nevezetességek pár perces sétával elérhetők.
Ensana Thermal Sárvár, SárvárEnsana Thermal Sárvár, SárvárEnsana Thermal Sárvár, SárvárEnsana Thermal Sárvár, SárvárEnsana Thermal Sárvár, SárvárEnsana Thermal Sárvár, SárvárEnsana Thermal Sárvár, SárvárEnsana Thermal Sárvár, SárvárEnsana Thermal Sárvár, Sárvár
Még több kép (6 db) >>
2025. szeptember 8. 16:36a párjával járt itt
Mindenképpen pozitív az a személyzet hozzáállása (minden részlegen).
A vacsora változatos és finom volt, a reggeli viszont standard (örültünk volna forró tejnek, a kakaó langyossal nem az igazi).
A saját gyógyvizes medence és a wellnes kombinációja nekünk megfelelt.
A szobákra talán elférne szúnyogháló.
Alkalom adtán visszatérünk.

Kiváló 2025. szeptember 7. 15:43a párjával járt itt
Másodszor jártunk a szállodában,nem sok újjal találoztunk! Tiszta szálloda,hozzáértő személyzet,jó wellness részleg,megfelelő ételek,(nem túl választékos de ízletes! ) tágas szoba! A szálloda kűlső képe már tatarozásra szorúlna! Összességében mi újra jól éreztük magunkat! A vár és a város központja sétáló távolságra van!
Ensana Thermal Sárvár, Sárvár
Kiváló 2025. augusztus 27. 11:05gyerekekkel járt itt
Korában érkezve is kedvesen és segítőkészen megtörtént a becsekkolás, adott időpontban pedig megtörténhetett a szoba elfoglalás. Segítőkész és udvarias csapat adott tájékoztatást a Hotel nyújtotta szolgáltatásokról. Mind a fürdőrészem, mind az étteremben segítőkész, udvarias és figyelmes dolgozók fogadtak és szolgáltak ki.
Kiváló 2025. augusztus 26. 11:37a párjával járt itt
Az érkezéskor a fogadtatás a bejelentkezéskor lehetett érzékelni, hogy vártak bennünket. Az akkor is jóleső érzésvolt, hogy visszatérő vendégként ismerősként fogadtak. Az egész ott tartózkodás során vendégként kezeltek és azt is éreztük. A gyógymedencék és annak környezetének tisztántartása.
Kiváló 2025. augusztus 25. 10:41a párjával járt itt
Nagyon tetszett a hotel elhelyezkedése,csendes és nyugodt ,nagyon szépek a szobák kényelmesek az ágyak ,a konyha felszereltsége is kiváló ,a tisztaság példaértékű,a reggeli minden igényt kielégítő
Egy dolog nem tetszett-de ezen a hotel nem tud segíteni-hogy az alattunk megszállt vendégek az erkélyen dohányoztak és a füst bejött a szobába ,de ezen kívül minden nagyon szép volt ,szívesen ajánlom bárkinek az Önök Hotelét
2025. augusztus 21. 11:05barátokkal járt itt
Miután a sárvári gyógyvizet elsősorban mozgásszervi problémákra ajánlják, így megdöbbenve tapasztaltam, hogy extra puha matracok vannak a szobákban, amiken aludni nem lehet! ! ! Megoldást sajnos nem tudtak, így kénytelen voltam matrac nélkül aludni! Tudomásom szerint ez nem csak az én problémám, sok emberrel beszélgettem, mindenkinek gondot okozott (kisebb-nagyobb mértékben)!
2025. augusztus 20. 8:43a párjával járt itt
Első helyen említeném a matrac kényelmetlenségét,fájósabb derékkal mentünk el mint ahogy jöttünk. Másodszor a kötelező meztelenség elvárása a szaunában. . . Harmadszor a kijelölt dohányzóhely közelsége a bejárathoz. . . az ember ha akarta ha nem,kénytelen volt beszívni a nem kívánt dohányfüstöt. . .
Kiváló 2025. augusztus 17. 21:36a párjával járt itt
Teljes mértékben elégedettek voltunk. A személyzet mindenben segítőkész volt és rendkívül barátságos. Ez már nagyon sokat jelent,hogy a vendégekért vannak és mosolyognak. Az elmúlt pár évben amerre jártunk összehasonlítva ez áll az első helyen. Az ételek bőséges választékos és izletesek voltak.