Kiváló 2025. augusztus 27. 11:05gyerekekkel járt itt
Korában érkezve is kedvesen és segítőkészen megtörtént a becsekkolás, adott időpontban pedig megtörténhetett a szoba elfoglalás. Segítőkész és udvarias csapat adott tájékoztatást a Hotel nyújtotta szolgáltatásokról. Mind a fürdőrészem, mind az étteremben segítőkész, udvarias és figyelmes dolgozók fogadtak és szolgáltak ki.
Nagy választék és finom ételek fogadtak bennünket. A fürdő részleg nyitvatartása lehetne hosszabb, mivel mi nagyon szeretünk úszni, lazulni és gyógyulni az adott gyógyvízben. Legközelebb hosszabb időre megyünk, mert megyünk! Bizalommal ajánlom ismerőseimnek a sárvári Ensana Thermal Hotelt !
Kiváló 2025. augusztus 26. 11:37a párjával járt itt
Az érkezéskor a fogadtatás a bejelentkezéskor lehetett érzékelni, hogy vártak bennünket. Az akkor is jóleső érzésvolt, hogy visszatérő vendégként ismerősként fogadtak. Az egész ott tartózkodás során vendégként kezeltek és azt is éreztük. A gyógymedencék és annak környezetének tisztántartása.
Kiváló 2025. augusztus 25. 10:41a párjával járt itt
Nagyon tetszett a hotel elhelyezkedése,csendes és nyugodt ,nagyon szépek a szobák kényelmesek az ágyak ,a konyha felszereltsége is kiváló ,a tisztaság példaértékű,a reggeli minden igényt kielégítő Egy dolog nem tetszett-de ezen a hotel nem tud segíteni-hogy az alattunk megszállt vendégek az erkélyen dohányoztak és a füst bejött a szobába ,de ezen kívül minden nagyon szép volt ,szívesen ajánlom bárkinek az Önök Hotelét
Miután a sárvári gyógyvizet elsősorban mozgásszervi problémákra ajánlják, így megdöbbenve tapasztaltam, hogy extra puha matracok vannak a szobákban, amiken aludni nem lehet! ! ! Megoldást sajnos nem tudtak, így kénytelen voltam matrac nélkül aludni! Tudomásom szerint ez nem csak az én problémám, sok emberrel beszélgettem, mindenkinek gondot okozott (kisebb-nagyobb mértékben)!
Megoldásként el tudnám képzelni 10-20 db keményebb matrac beszerzését, s akinek problémát okoz a puha matrac, annak kicserélni. Sokat lendítene a megítélésen! Ettől eltekintve jól éreztük magunkat. A bővített félpanzió bombasztikus volt! ! ! :)
Első helyen említeném a matrac kényelmetlenségét,fájósabb derékkal mentünk el mint ahogy jöttünk. Másodszor a kötelező meztelenség elvárása a szaunában. . . Harmadszor a kijelölt dohányzóhely közelsége a bejárathoz. . . az ember ha akarta ha nem,kénytelen volt beszívni a nem kívánt dohányfüstöt. . .
Negyedszer:sokkal jobban kitáblázhatnák a helyet. . . alig találtunk oda,úgy megbújt a fák között. . . Ötödször:az egész szállóról sütött egyfajta retró,lepusztult,szocialista feeling. . . kicsit nagyobb "pompát"vártunk. . . lekopott festék,rozsdásodó hűtő . . állandóan elduguló csap. . . Deeee:csak hogy ne negatív érzésekkel gondoljanak ránk azt is megjegyezném,hogy a recepción tökéletes udvariassággal és segítőkészséggel találkoztunk,a pincérek,felszolgálók udvariasak voltak,az ételek változatosak,finomak és bőségesek,a szoba takarítók kedvesek és együttműködőek. . . a medencék takarítását és a nap közbeni levesebéd felszolgálását is nagyon pozitívnak tartottuk. Úgy gondolom hogy a felsorolt néhány negatívumtól eltekintve nagyon jól éreztük magunkat. . . s köszönjük a vendéglátást.
Kiváló 2025. augusztus 17. 21:36a párjával járt itt
Teljes mértékben elégedettek voltunk. A személyzet mindenben segítőkész volt és rendkívül barátságos. Ez már nagyon sokat jelent,hogy a vendégekért vannak és mosolyognak. Az elmúlt pár évben amerre jártunk összehasonlítva ez áll az első helyen. Az ételek bőséges választékos és izletesek voltak.
Átlagos 2025. augusztus 11. 16:13a párjával járt itt
Először az nem tetszett, hogy csak fél háromkor engedtek fel a szobába, holott akik direktbe foglaltak már két órakor felmehettek. Aztán egy sötét erkély nélküli szobát adtak, holott én erkélyeset rendeltem. Recepción kissé vonakodva, de segítettek másik szobát adni. Ez elég rossz kezdet volt, már kezdem érteni, miért lett egy 4 csillagos szállodából 3 csillagos.
Kiváló 2025. augusztus 10. 11:21a párjával járt itt
Amikor megérkeztünk 3 óra előtt, a parkolóban találtunk helyet, közel a bejárathoz. A recepció azonnal fogadott, a szükséges információval átadták a szobakulcsokat. A szobában tökéletes tisztaság, rend volt. Miután befészkeltük magunkat, lementünk a fürdőrészlegbe. A köpönyegek, törülközők rendelkezésre álltak, tiszták, frissen vasalva.
A fürdő terület is remekül használható volt részünkre. Az éttermek személyzete gyors, udvarias. Külön kiemelem a recepció személyzetét, akik a külön kéréseinket is megoldották!
Kiváló 2025. augusztus 5. 9:16gyerekekkel járt itt
A Wifi 2 különböző fajta mobil telefonnal sem működött folyamatosan sajnos. Bár nagyon jól megvoltunk enélkül is, hiszen napközben a wellness mellett sok ingyenes aktív szabadidős programon is részt vettünk felnőtt lányommal, amelyet profi szakemberek vezettek, pl. Gerinc torna, reggeli torna, vezetett séta a tavakhoz, vagy vízi torna, vízben futás zenére. Igazán nagyon jól éreztük magunkat 8 év után most ismételten!
A személyzet nagyon kedves, az étteremben volt választék bőven, folyamatosan töltve a fogyó ételeket. A szállodában található ajándék bolt kissé drága, sajnos nem is igazán találtunk a környéken másikat. Aki kirándulni szeretne azoknak ott van az Arborétum, múzeum, gyerekeknek kalandpark. A gyógyfürdő is teljesen megfelelő.
Amit én hiányoltam a szállodában az a kis gyerekes szülőknek valami gyermek felügyelet, játszó sarok , esetleg kis pancsoló , hogy legalább a szülök kis időre felhőtlenül élvezhessek a kikapcsolódást. Összeségében mi nagyon elégedettek voltunk mindennel, ajánlanám másnak is a szállodát!