Böngéssz a legfrissebb sárvári értékelések között!

Kiváló 2025. május 11. 11:20a párjával járt itt
Pár hiányosság volt csak az is az étlezéssel kapcsolatos, a mennyiséggel egyáltalán nem volt probléma, aki nem lakik jól ilyen helyen az meg is érdemli ! Reggelente nincs egy kis “ szemetes “ az asztalon pèldául a vaj csomagolásnak ! Esténként a levesek kicsit zavarosak ! Ahúsok kiszárítva de a tatár befstek tökéletes!
Gyenge 2025. május 6. 12:38a párjával járt itt
Magával a szállással a tisztaságával és a kényelemmel elégedettek voltunk, viszont ami történt az elgondolkodtató! Már amikor lefoglaltuk a szállást és utánajártunk a fizetési lehetőségnek gyanús volt hogy csak készpénzt fogadnak el, ez manapság nem éppen ideális (moderálva a szerkesztő által).
2025. május 5. 8:51egyedül járt itt
A hotel arborétum mellett van a központtól ne messze ez nagyon jó. A szoba szép volt a wellness is rendben volt. A reggeli átlagos rendben volt. A levesek átlagosak. A vacsora nagyon finom változatos. A vacsora az várakozáson felüli volt. Mindig volt hal is.
Kiváló 2025. május 2. 8:29a párjával járt itt
Minden nagyon jó volt tiszta volt a szoba ,jó az étel. Viszont volt egy kellemetlenség páromnak ellopták a köntösét ,igaz a szálloda pótolta,
de sajnos rajta volt a szoba szám és látva a számlát ,olt egy olyan fogyasztás rajta a külső
amit fa bódéba amit nem mi követtünk el.
Kiváló 2025. május 1. 12:13a párjával járt itt
Minden tetszett,hogy kérésünkre a barátainkkal egymásmelletti szobát kaptunk! ! Az étteremben ,nem mindíg sikerült 4-es asztalt , nem huzatos helyen,kifognunk. Az összes pincér,felszolgáló 1kivétellel,udvarias szolgálatkész volt! Az ételek változatos és minden ízlést kielégítőek voltak! Összességében tökéletesen éreztük magunkat! Jó ajánlat esetén ,vissza fogunk menni!
Kiváló 2025. április 28. 7:39a párjával járt itt
A szálloda könnyen megközelíthető, elhelyezkedése nagyon jó. A közelben van több látnivaló.
A személyzet kedves, az ételek finomak, a welness részleg jó. A tisztaságra sem lehet panasz.
Egyedül a matrac volt kicsit kényelmetlen számunkra, de (gondolom) mindenkinek más a kényelmes.
Nem először voltunk itt, és még menni is fogunk.
Kiváló 2025. április 22. 16:08egyedül járt itt
Már voltam itt és remélem lesz alkalmam jönni máskor is.
Szuper volt minden.
Bár nem a tévé műsorokat nézni jöttünk talán lehetne bővíteni pár magyar nyelvű csatornával a választékot.
A wi-fi néha gyenge volt… de nem rontott a hangulatot😀
A parkoló kezd kicsi lenni… főleg így az ünnepi hétvégeken
Végül mindenki beállt, a zöld területet is igénybe véve… más lehetősége nem igazàn volt…
Mindent köszönünk 🙏
Kiváló 2025. április 21. 5:58a párjával járt itt
Az arborétumra néző szoba csodás meglepetés volt. A reggeli madárfütty "koncert" ébredésnél elbűvölt bennünket. Az ételek választéka tükrözte a húsvéti ünnep időszakát. Az ételek minősége osztályon felüli,a konyhában és a felszolgálásban dolgozóknak csak gratulálni lehet! A személyzet kedves, szolgálatkész.
Szörnyű 2025. április 18. 20:28gyerekekkel járt itt
SENKINEK NEM AJÁNLOM, AKINEK VOLT GYEREKSZOBÁJA

A) A hotel a 4*-tól igen távol áll. Senkinek nem ajánlom, ha ezt várja el, term. a 4*-os árazásért! A booking. com-on foglalókat a hotel hátrányos megkülönböztetésben részesíti! (Ez ügyben lesz még szavam a megfelelő fórumokon. )

A kislányom megbetegedett.
Kiváló 2025. április 18. 18:23a párjával járt itt
Maximálisan elégedetttek voltunk mindennel, az ételek első osztályúak: ami nem tetszett, hogy az étkezésekkor túl nagy és - az időkorláton belül - szinte állandó a zsúfoltság. . . lehetne bővíteni az éttermet, vagy másképpen elhelyezni az ételeket hogy ne kelljen kerülgetni egymást.