Böngéssz a legfrissebb sárvári értékelések között!

Kiváló 2025. július 1. 4:49a párjával járt itt
Hangulatos környezet, árnyékos terasz, gyors, udvarias kiszolgálás, friss, meleg, ízletes ételek, bőséges mennyiség. Szervízdíj nincs, itt az elégedettséget magadtól honorálod
Várkapu Vendéglő, Sárvár
Átlagos 2025. június 30. 15:29gyerekekkel járt itt
Különböző összeállításban, (két család, egy pár, egy pár gyerekekkel) negyedszer töltöttünk itt néhány napot, a legutóbb négy éve.
Kiváló 2025. június 27. 20:50a párjával járt itt
Egyedül az hiányzott, hogy már este 9 óra körül nem volt lehetőség a hotelen belül sehova beülni egy italra, vagy kávéra és gondtalanul beszélgetni, vagy jókedvűen eltölteni 1-2 órát civilizált, józan állapotban. Ez sem kifogás, csak szívesen vettük volna, megértettük, hogy jobbára idős, gyógyulni és pihenni i vágyó vendégek veszik igénybe a termál hotel szolgáltatásait.
Szörnyű 2025. június 21. 13:34gyerekekkel járt itt
Sárvár vissza fejlődött, gyenge tirizmus, katasztrófális közlekedés, nagyon drága szolgáltatások, kevés magyar turista. A szálloda venbég köre főlig nyugdíjas, kevés a fiatal tirista, idővel a működés bizonytalan! ! ! ! Mint áltában külföldön olcsóbb és szinvonalasabb a nyaralás. Úgy gondolom én is befejezem a hazai nyaralásokat!
Kiváló 2025. június 12. 23:06a párjával járt itt
Először voltunk itt . Jól éreztük Magunkat . Nagyon jó , hogy közvetlenül lehet /át/sétálni az Arborétumban ami igazán kellemes környezet . Praktikus ötlet , hogy a városnéző kis-vonat közvetlenül a bejárat előtt áll meg , érdemes volt majd egy óra hosszat "zötykölődni" vele . A Város is szép és rendezett .
2025. június 12. 18:41egyedül járt itt
Fürdőre néző szobát kértünk, nagyon régen lefoglaltam a szállást gondoltam nem lesz akadálya . E helyett a legutolsó emeleti szobát kaptuk ahol az erkély alatt valószínű régóta konténerben kidobott lomok feküdtek , letakarva egy selejtezett matraccal . A másik konténer a kert takarítás maradvanyaival volt tele.
Kiváló 2025. június 10. 8:07a párjával járt itt
A szállás kiválló a tisztaság az udvariasság szintén jeles.
szeretnék javaslattal élni: a szolgálatásaikat a dolgozok is próbálják ki így nem a vendégek véleménye alapján hanem a saját személyes élményük alapján tudnak javaslatot tenni . higgyék el ez a befektetés megtérül.
Szivélyes üdvözlettel Molnárné Gabi
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 86 városban járt márFelfedező - 105 helyen első értékelőNépszerű író - 988 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagság
Érdekes 2025. június 9. 11:55a párjával járt itt
Sárvári nyaralásunk során az arborétum melletti szállodában szálltunk meg, így volt alkalmunk sétálni az ősi fák alatt. Az arborétum nem túl nagy , Sárvár közepén fekszik, az utak ápoltak, jól körbejárható. Tájékoztató táblából elég kevés van, a legtöbb fa alatt semmi, más fák alatt csak egy semmitmondó latin név, egyszerű látogatónak nem túl informatív.
Kiváló 2025. június 9. 11:41a párjával járt itt
Május végén töltöttünk itt négy napot, a hűvös május ekkorra fordult elviselhetővé. A szálloda fekvése remek, az arborétummal közvetlenül szomszédos, a kertje szinte egybeépült vele, az út túloldalán a gyönyörű Nádasdy vár. Mintegy 140 szobás szálloda, ami hétköznap is tele volt, a hatalmas parkolóban alig találtunk helyet.
2025. június 8. 9:19a párjával járt itt
Három éjszakát töltöttünk el a szálláson. Teljes ellátáson voltunk reggeli a szállodában ebéd és vacsora egy közeli étteremben. A szálloda és az étterem személyzete is kedvesek voltak velünk. Az erkélyünk egy belső udvarra nézett. A szoba és a fürdő felszereltségével elégedettek voltunk.