Böngéssz a legfrissebb sárvári értékelések között!

Kiváló 2025. május 17. 21:06a párjával járt itt
Már sokszor jártunk az Ensana Hotelben. Nem is kerestünk mást, hisz első alkalomtól maximálisan meg vagyunk elégedve. Az idén már kétszer voltunk, de még szeretnénk ismét visszatérni. Akik a tisztaságot biztosították Őket is illik megemlíteni és megköszönni munkájukat. A konyha is mindig remekelt.
Kiváló 2025. május 15. 12:30egyedül járt itt
A szálláshely a gyönyörű arborétum szélén van. Saját külszini parkolója van sorompóval. Az összes személyzet rendkívül kedves és udvarias volt. Tiszta volt minden helység. Két beltéri gyógymedence, 1 kültéri szintén gyógymedence és 1 úszómedence van.
Kiváló 2025. május 15. 10:39barátokkal járt itt
2 napot töltöttünk el a Sárvári Holdvirág Hotelben ahol nagyon jól éreztük magunkat. A hotel csendes környezetben található,közel a belvároshoz . A szobák tiszta, kényelmes minden igényt kielégítőek, jól felszerelt konyhával. A személyzet kedves, készséges. A reggeli böséges , választékos.
Kiváló 2025. május 11. 11:20a párjával járt itt
Pár hiányosság volt csak az is az étlezéssel kapcsolatos, a mennyiséggel egyáltalán nem volt probléma, aki nem lakik jól ilyen helyen az meg is érdemli ! Reggelente nincs egy kis “ szemetes “ az asztalon pèldául a vaj csomagolásnak ! Esténként a levesek kicsit zavarosak ! Ahúsok kiszárítva de a tatár befstek tökéletes!
Gyenge 2025. május 6. 12:38a párjával járt itt
Magával a szállással a tisztaságával és a kényelemmel elégedettek voltunk, viszont ami történt az elgondolkodtató! Már amikor lefoglaltuk a szállást és utánajártunk a fizetési lehetőségnek gyanús volt hogy csak készpénzt fogadnak el, ez manapság nem éppen ideális (moderálva a szerkesztő által).
2025. május 5. 8:51egyedül járt itt
A hotel arborétum mellett van a központtól ne messze ez nagyon jó. A szoba szép volt a wellness is rendben volt. A reggeli átlagos rendben volt. A levesek átlagosak. A vacsora nagyon finom változatos. A vacsora az várakozáson felüli volt. Mindig volt hal is.
Kiváló 2025. május 2. 8:29a párjával járt itt
Minden nagyon jó volt tiszta volt a szoba ,jó az étel. Viszont volt egy kellemetlenség páromnak ellopták a köntösét ,igaz a szálloda pótolta,
de sajnos rajta volt a szoba szám és látva a számlát ,olt egy olyan fogyasztás rajta a külső
amit fa bódéba amit nem mi követtünk el.
Kiváló 2025. május 1. 12:13a párjával járt itt
Minden tetszett,hogy kérésünkre a barátainkkal egymásmelletti szobát kaptunk! ! Az étteremben ,nem mindíg sikerült 4-es asztalt , nem huzatos helyen,kifognunk. Az összes pincér,felszolgáló 1kivétellel,udvarias szolgálatkész volt! Az ételek változatos és minden ízlést kielégítőek voltak! Összességében tökéletesen éreztük magunkat! Jó ajánlat esetén ,vissza fogunk menni!
Kiváló 2025. április 28. 7:39a párjával járt itt
A szálloda könnyen megközelíthető, elhelyezkedése nagyon jó. A közelben van több látnivaló.
A személyzet kedves, az ételek finomak, a welness részleg jó. A tisztaságra sem lehet panasz.
Egyedül a matrac volt kicsit kényelmetlen számunkra, de (gondolom) mindenkinek más a kényelmes.
Nem először voltunk itt, és még menni is fogunk.
Kiváló 2025. április 22. 16:08egyedül járt itt
Már voltam itt és remélem lesz alkalmam jönni máskor is.
Szuper volt minden.
Bár nem a tévé műsorokat nézni jöttünk talán lehetne bővíteni pár magyar nyelvű csatornával a választékot.
A wi-fi néha gyenge volt… de nem rontott a hangulatot😀
A parkoló kezd kicsi lenni… főleg így az ünnepi hétvégeken
Végül mindenki beállt, a zöld területet is igénybe véve… más lehetősége nem igazàn volt…
Mindent köszönünk 🙏