Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Elzárva a világ zajától

Grandhotel Galya GalyatetőGrandhotel Galya Galyatető a térképen

Kiváló 2016. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
2016 április utolsó hétvégéjét töltöttük el a Galyatetőn életem szerelmével. A buszos odautazás gyorsan eltelt, főképpen, hogy a mellettünk elsuhanó tájak teljes mértékben lekötötték a figyelmünket. Érkezésünkkor a becsekkolás simán és gördülékenyen ment, bár a személyzet általános hangulata, amit leginkább az egykedvűség szóval tudnék jellemezni, már itt is feltűnt. A szobánk kellően tágas volt, azonban feltűnő volt, hogy a szobákat nem a közelmúltban alakították ki, a bútorok és a szőnyegek kopottak voltak, az erkélyt pedig barnára festette a rozsda. Ezek után viszont megtörtént a csoda, ami kitartott elutazásunk pillanatáig, kimentünk a teraszra, ahonnan csodálatos panoráma nyílt a kékes tetőre és környékére- ezzel a látvánnyal 3 napig nem tudtunk betelni. A szálloda saját parkja valamint a környezete is egyedülálló, a csönd pedig valami hihetetlen volt számunkra, akik a pesti állandó zajhoz vagyunk szokva. Többször is meg kellett állnunk, hogy elcsodálkozzunk azon, hogy az egyedüli zajt mi keltettük a beszédünkkel vagy a mozgásunkkal.
A szálloda nagyszerű elhelyezkedése miatt többször is kirándultunk a környéken, megpróbáltuk annyi időt tölteni a kitűnő levegőn, amennyit csak lehet.
A túrázás mellett a másik kedvenc elfoglaltságunk a wellness részleg látogatása lett, hiszen a medencék és a szauna részleg jó kialakítású volt, külön kiemelve a jakuzzit, amiből a már említett kilátást lehetett megtapasztalni, a szálló gőzből.
A csomagunkhoz félpanziós ellátás járt, így a reggelit és a vacsorát a hotel éttermében fogyaszthattuk el. A svédasztalos reggeli változatos és kielégítő volt, a tejtermékek és a pékáruk között mindenféle ételallergiával küzdő, vagy diétát követő fogyasztó részére megtalálható a számára legjobb választás.
A svédasztalos vacsora átlagosnak volt mondható, az ételkínálatban nem szerepelt olyan étel, ami miatt meglátogatnám az éttermüket. A felszolgálók segítőkészek voltak,bár az egykedvűség továbbra is feltűnő volt.
Mivel mi kuponnal vettük igénybe a szállást, így az ár-érték arányra nem panaszkodhattunk, de szerintem teljes áron nem feltétlenül érné meg.
Mindketten a párommal egy nagyon jó élménnyel gazdagodtunk, és bátran tudjuk ajánlani bárkinek a szállodát, aki nyugodt körülmények között szeretne feltöltődni, és kikapcsolódni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Grandhotel Galya további értékelései

2021.11.05családjával
Kiváló
Nagyon jo volt itt lenni. Finom etelek, tisztasag es nagyon jo volt a hangulata a hotelnek telen a nagy hoban. Sajnos autoval igen csuszos volt az ut felfele de a hely karpotolt:)
2020.08.25a párjával
Kiváló
2019 októberében voltunk itt, egy ismerős ajánlására. A szálloda elhelyezkedése tökéletes a pihenéshez. A közelben szinte semmi nincs, ami megzavarhatná a nyugalmat. A beltér hangulatos, szép, a szobák tágasak, tiszták, és szépen fel vannak újítva. Az étteremben a választék bőséges, és finom....
2020.02.09a párjával
Kiváló
2019. nyarán másodszor jártunk ebben a gyönyörű fekvésű szállodában. Ez így tudatos választás volt részünkről, s újból nem csalódtunk.Tágas, tiszta szobák fantasztikus kilátással. Ami külön öröm volt számunkra, hogy s szobákat felújították, így minden tökéletes volt. A kinti jacuzzi, a panoráma...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
84.304 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
58.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval