Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Régi dicsőségünk...

Grandhotel Galya GalyatetőGrandhotel Galya Galyatető a térképen

Átlagos 2014. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. január 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kissé szomorúan jöttünk haza néhány napos galyatetői pihenésükből. A szálloda verhetetlenül jó helyen van, csodálatos környezet, gyönyörű panoráma, kirándulási lehetőségek tárháza a környéken... Azonban az épület nem tudott túllépni a régi SZOT-üdülők színvonalán az elmúlt évek felújításai ellenére sem. A szoba (az épület adottságaiból következően) négy csillagoshoz képest sajnos rendkívül kicsi, sőt kifejezetten szűk. Superior szobát rendeltünk ugyan - de azon túl, hogy ezekben a szobákban panoráma is volt, a szoba felszereltsége semmiben sem lépett túl egy classic szoba színvonalán. Stílustalan, és a berendezés is végiggondolatlan. (Pl. a fürdőben nincs hova letenni a ruhát, az ágynál található "olvasólámpa" teljességgel alkalmatlan az olvasásra, a fotelek és a kisasztal eltorlaszolják az erkélyajtót; a padlófűtés semmilyen módon nem szabályozható, ezért kizárólag szellőztetéssel tudtuk a szobát elviselhető hőmérsékletűre hűteni, sehol egy kép vagy bármi, ami otthonosságot adna a szobának, régi típusú, meglehetősen vacak képminőségű TV a szobában stb.) A szobában található szállodai tájékoztató anyag szedett-vedett, helyenként pontatlan, kivitelezésében sem igényes.
Sajnos tartózkodásunk alatt végig rossz volt az internet a szobában, bár rögtön érkezéskor szóltunk, mivel munkánkhoz szükség lett volna a netre. Többszöri érdeklődésünkre mindig azt a választ kaptuk, hogy a hiba javítás alatt van.
Az éttermi szolgáltatásokkal kifejezetten elégedettek voltunk - minőségben és választékban is színvonalas volt az étkezés.
A wellness rész némi csalódás, pedig adottságai fantasztikusak lennének! (Fürdőzés közben rálátni a Kékestetőre nem mindennapi élmény!) Rendkívül sok részlet kiált felújításért! Pl. a fémkorlátok oly mértékben rozsdásak, hogy azonnali cserére szorulnának. A mennyezeten sok helyütt hámlik a vakolat. A takarítás is hagy kívánnivalót maga után, a széleken a csempe kétes tisztaságú. Személyzetet csak a pultnál láttunk, pl. a kifröccsenő vizet sehol senki sem törölte fel, így sokszor láttunk gyerekeket és felnőtteket is megcsúszni... Leginkább az odafigyelés hiánya látszik itt meg.
Az abszolút mélypont a masszázs volt. Kedvetlen masszőr, aki többször is elismételte, hogy a vendégek fogják őt sírba vinni (sic!) - mindeközben egykedvűen, és igencsak közepes színvonalon masszírozott.
Csak véletlenül vettük észre a Kodály emlékkiállítást az étteremből nyíló helyiségben. Kodály és felesége törzsvendégek voltak Galyatetőn. (A kiállításon meglátszik, hogy nem tegnap készült, ennek ellenére érdekes összeállítás; kár, hogy nincs semmi propagandája a házban. A Kodály által használt két vendégszobánál sem találtunk semmiféle jelzést, csak a szálloda honlapjáról tudjuk, melyik szobákat tartották neki fenn.)
Összefoglalva: összességében nem rossz a hotel, de aki gyakrabban pihen négy csillagos wellness szállodában, annak ár-érték arányban ez a szálloda nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Erős három csillagot érdemel inkább. Ugyanakkor a csodás környezet sok mindent feledtet!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Grandhotel Galya további értékelései

2021.11.05családjával
Kiváló
Nagyon jo volt itt lenni. Finom etelek, tisztasag es nagyon jo volt a hangulata a hotelnek telen a nagy hoban. Sajnos autoval igen csuszos volt az ut felfele de a hely karpotolt:)
2020.08.25a párjával
Kiváló
2019 októberében voltunk itt, egy ismerős ajánlására. A szálloda elhelyezkedése tökéletes a pihenéshez. A közelben szinte semmi nincs, ami megzavarhatná a nyugalmat. A beltér hangulatos, szép, a szobák tágasak, tiszták, és szépen fel vannak újítva. Az étteremben a választék bőséges, és finom....
2020.02.09a párjával
Kiváló
2019. nyarán másodszor jártunk ebben a gyönyörű fekvésű szállodában. Ez így tudatos választás volt részünkről, s újból nem csalódtunk.Tágas, tiszta szobák fantasztikus kilátással. Ami külön öröm volt számunkra, hogy s szobákat felújították, így minden tökéletes volt. A kinti jacuzzi, a panoráma...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
87.824 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval