Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nekünk csalódás volt, de másnak lehet akár remek élmény is

Darnay Borpince GyenesdiásDarnay Borpince Gyenesdiás a térképen

2016. szeptemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. szeptember 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Darnay egy rendkívül mutatós borozó, lényegében egy vendéglátóipari egységgé emelt csűr és pince. Azzal mentem oda, hogy megismerkedem a tulajjal, ezt beszéltük telefonon is, de valahogy nem akaródzott neki az ismerkedés, így aztán megittuk borainkat és továbbálltunk.
A lánya kedves volt, bár azt “levehette“ volna, hogy minket nem kell félédes Irsaival kínálni, azon azért túl vagyunk, precízebben soha nem is voltunk azon a szinten. Amikor még nem sokat konyítottunk a borhoz, száraz vöröset ittunk alapból, mára eljutottunk a dűlőszelektált száraz fehérekig, ahonnan nincs már út felfelé. Egyébként vitatkozni is szeret a kis hölgy, de annyi baj legyen, úgy jó az eszmecsere, ha pezseg.
Ebéd után voltunk, ételt nem rendeltünk, bár nem is nagyon kínáltak vele, nem tudom, hogy volt-e készen bármi. A borok nem voltak meggyőzőek, melegek voltak és karakter nélküliek. Egy ilyen helyen sokkal komolyabb kéne legyen a borkínálat mind szélességben, mind minőségben. Tartanak igényes kézműves termékeket, turnétársam vett is egy eperdzsemet (850 ft volt a kb két decis üveg).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (19)
Darnay Borpince Gyenesdiás - Külső képDarnay Borpince Gyenesdiás - Külső képDarnay Borpince Gyenesdiás - Külső képDarnay Borpince Gyenesdiás - Külső képDarnay Borpince Gyenesdiás - Külső képDarnay Borpince Gyenesdiás - Külső képDarnay Borpince Gyenesdiás - Külső képDarnay Borpince Gyenesdiás - BelsőDarnay Borpince Gyenesdiás - BelsőDarnay Borpince Gyenesdiás - Étel/italDarnay Borpince Gyenesdiás - Étel/italDarnay Borpince Gyenesdiás - Külső képDarnay Borpince Gyenesdiás - Külső képDarnay Borpince Gyenesdiás - Külső képDarnay Borpince Gyenesdiás - Külső képDarnay Borpince Gyenesdiás - Külső képDarnay Borpince Gyenesdiás - Külső képDarnay Borpince Gyenesdiás - Külső képDarnay Borpince Gyenesdiás - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Villa Panoráma Gyenesdiás - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2025.03.30-ig
Villa Panoráma Gyenesdiás
54.000 Ft / 2 fő / 3 éjtől ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.12.15-ig
Ensana Thermal Sárvár
35.100 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval