wolferl: Ha éhen halnál, se térj be ide! - Piroska Csárda Gyenesdiás

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Wellness >>

Piroska Csárda Gyenesdiás értékelése
5. helyezett a 17 gyenesdiási étterem közül

Értékelést írta:
6 szállásértékelés 16 városban járt
37 étteremértékelés 112 hasznos szavazat

Nem ajánlom a helyet másoknak!

Ha éhen halnál, se térj be ide!

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A magyar vendéglátás legnagyobb szégyene és mélypontja. Minden negatív minősítés igaz, amit olvastál róla. Ez az a hely, amelyet azonnal be kellene zárni, mert a pöffeszkedő, arrogáns tulaj úgy bánik a vendéggel, mint egy utolsó kutyával. Bár az ételt megkóstolni nem volt módunk, tíz perces látogatásunk bőven elég volt arra, hogy megtanuljuk: ide soha többé nem szabad betenni a lábunkat.

Kezdődött azzal, hogy mikor azt mondtam neki: „Szeretnék két dolgot megkérdezni”, ez volt a válasza: „Az sok lesz” – így a lazának hitt, de a vendéget azonnal lekezelő ellenszenves hangnem. Ekkor, a rendelés felvételénél a kislányunk a kerti játszósarokban elesett, sírni kezdett, persze mindketten feleségemmel odaszaladtunk hozzá – nem gondoltuk, hogy ezzel végzetes hibát követünk el. Onnan kezdve a fölényes fazon ránk se bagózott, amikor szóltam neki, hogy folytatnánk a rendelést, hetykén ránk mordult, hogy ő most nem ér rá, mert épp egy új, nagyobb lélekszámú társaságot fogad. Fél perccel később felszólított, hogy üljünk át másik asztalhoz, mert mi csak hárman vagyunk, ők meg kilencen és szükségük van az árnyékos helyre. Különben is, ma sok a vendég és mi csak foglaljuk ezt a szép nagy helyet.

Ekkor döntöttük el, hogy itt nem fogunk ebédelni. Közöltem vele, hogy ez a kritikán aluli hangnem nemhogy felháborító, de még egy katonaiskolában is aggályos volna. Ő meg közölte, hogy én vagyok a bunkó, mert a rendeléskor otthagytuk őt. Vagyis ahelyett, hogy megkérdezte volna, nem esett-e a gyerekünknek komoly baja és segíthet-e valamit, úgyszólván leteremtett, amiért magára mertük hagyni 2 percre. Ez a fajta embertelen tahóság mindenütt durva – de egy vendéglőben a vendéggel már-már groteszk. Mikor végül felálltunk és távoztunk, kifizetve az italokat, boldogan vették tudomásul, hogy végre leültethetik a helyünkre a kilenc fős társaságot, szinte repestek örömükben, hogy sikerült elüldözniük minket. Egyszerűen azóta nem értem, hogy ez a hely miért és hogyan üzemel. Ha éhen halnál, se térj be ide.

Ennyire tetszett: Szörnyű
Ételek / Italok: Szörnyű
Kiszolgálás: Szörnyű
Hangulat: Szörnyű
Ár / érték arány: Szörnyű

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni wolferl felhasználót?    Igen

Cím
8315 Gyenesdiás
Csokonai u. 9.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. augusztus 23.
B*nkó, lekezelő, gúnyolódó pincér. A PINCÉR már az érkezéskor flegmázott velünk. Nagy családdal szerettünk volna beülni, közölte velünk, hogy ő nem fog asztalokat rendezgetni, pedig voltak szabad asztalok. Addig sem jutottunk el, hogy leüljünk.Ilyen élményben még nem volt részünk. Szerencsére...