Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Lepusztult hely, felújítás alatt

Rubin Panzió GyomaendrődRubin Panzió Gyomaendrőd a térképen

Gyenge 2019. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. október 27.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A panzióban egyetlen hibátlan dolog az a mindenes fiatalember, aki fogadott minket és aki elegánsan és nagyszerűen szolgálta ki a vendéket.Kedves, szakszerű és udvarias. Sajnos ez volt a kivétel a sok rossz élmény mellett.
A panzióban átalakítás,felújítás folyik. Nagyon jó adottságokkal rendelkezik, de most nem nyújtja azt, amire bőséggel képes lenne. Rendetlenség és piszok. A szobánk egyszerű és kicsi volt ,ami nem tragédia, de olyan erős illatosító szag volt, hogy fejfájást okozott.Az ablakot, csak billenteni lehetett, mikor ez megtörtént egy rakat döglött bogár zuhant a párkányra, majd megjelentek az élők is. A törülköző kicsi és foltos volt mindkét kivett szobában. Az ágy matraca kifeküdt, kényelmetlen. A TV nem működött, majd a távirányítóban elemet cseréltek, de így sem lehetett az ágyból irányítani. A WC kagylója vízköves , koszos volt, a WC tartály pereme szintén. A zuhany egyik ajtaja le volt szakadva. Kád kilépő nem volt, csak egy agyonhasznált leszürkült kéztörlő.
A fotókon található medence le volt fedve. Érdekesség, hogy az étteremtől csak egy üvegfal választja el. A medence helyiségben cementes zsákok ,szerszámok, rendetlenség szemét. A reggeli silány, egyféle felvágott , rántotta, virsli. A tea kancsókban elkészítve, de nem lehet tudni milyen teából készült. Okos dolog lenne, ha a azokon az oldalakon, ahol lehet foglalni szállást náluk, feltüntetnék a zavaró körülményeket.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Gyenge
Elhelyezkedés:Átlagos

Rubin Panzió további értékelései

2017.07.27gyerekekkel
A vacsora finom és bőséges. Pénztárcabarát. Csendes helyen van, bár kissé kiesik a településtől. Ingyenes parkolási lehetőség. Sok pakolási lehetőség a szekrényekben. A szobainason, a székek háttámláján, a fürdőszobában a szárítási lehetőség is megvan. A reggeli kávéért fizetni kell,...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hárs Thermál Hotel Gyomaendrőd - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.24-ig
Hárs Thermál Hotel Gyomaendrőd
20.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Kumánia Kisújszállás - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
53.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.04.05-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval