Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jobbacska hely olaszosnak nem nevezhető középeurópai pizzákkal

Dzsungel Pizzéria GyömrőDzsungel Pizzéria Gyömrő a térképen

2023. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. november 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Dzsungel pizzéria cégtáblájára ráférne egy kis felújítás, a Z betű leesett, s a telefonszám sem teljes. A beltérben vannak hangulatos elemek.
A kínálat erősen retro, csirkeételeiket, tíz félét kizárólag mellből készítik, ami eléggé lehangoló. Van még többek között babgulyásuk, sertéspörköltjük, kárpáti borzaskájuk is.
A pizzaválasztéknak köze sincs az olasz konyhafilozófiához, tipikusan középeurópai kombinációkat-kitalációkat nyújtanak, középszerű feltétek, sehol egy minőségi sonka, bivaly mozzarella, vagy netán vargánya. Nem hiányzik az itt tejföl ananász sonka sajt kombinációjú Hawaii pizza sem, amitől az olasz sikítófrászt kapnak.
Négy méretben készítik el a pizzáikat, egységáron. A 28 centi átmérőjű 2190, a 32 centis 2390, a 36-os 2890, a 45 centis 3990 forintba kerül. Ez jó ár/érték arány.
Jómagam egy mexikóit rendeltem, nem volt élvezhetetlen, 3,5 pontot megszavazok neki, amit azért kerekítek fel 4-re, mert tartanak Bernard sört, ami jó pont.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (14)
Dzsungel Pizzéria Gyömrő - EgyébDzsungel Pizzéria Gyömrő - EgyébDzsungel Pizzéria Gyömrő - EgyébDzsungel Pizzéria Gyömrő - EgyébDzsungel Pizzéria Gyömrő - EgyébDzsungel Pizzéria Gyömrő - EgyébDzsungel Pizzéria Gyömrő - EgyébDzsungel Pizzéria Gyömrő - EgyébDzsungel Pizzéria Gyömrő - EgyébDzsungel Pizzéria Gyömrő - EgyébDzsungel Pizzéria Gyömrő - EgyébDzsungel Pizzéria Gyömrő - EgyébDzsungel Pizzéria Gyömrő - EgyébDzsungel Pizzéria Gyömrő - Egyéb

Dzsungel Pizzéria további értékelései

2023.06.05családjával
Kiváló
5 en ebédeltünk. Finom és bőséges ételek, ital felhozatal is rendben. Elfogadható ár érték arány. Ajánlani tudom.
2016.07.31családjával
Családdal jártunk itt. Minden szuper volt,jéghideg sör,friss,meleg pizza,bőséges adagok ...Az egyetlen negatív az volt,hogy több mint egy órát vártunk,de ez is bizonyítja,hogy nagyon sokan kedvelik ezt a helyet. Hangulatos az étterem,kedves a személyzet. Sokáig nyitva van hétvégén,úgyhogy nyári...
2015.10.27a párjával
Kiváló
Visszatérő vendégként csak pozitív élményeim vannak, párommal egyetértve e ténnyel. Ez egy amolyan összefoglaló értékelés, nem konkrét élményre tekint vissza. Voltunk már itt kettesben, barátokkal, rokonokkal. Mindenki elégedetten és jól lakottan távozott. A hely hangulatos, egy kis oázis...
Népszerű szállások a környéken
Nádas Tó Park Hotel Vasad - Wellness és feltöltődés
Wellness és feltöltődés
2024.12.23-ig
Nádas Tó Park Hotel Vasad
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Tavaszi kedvezményes ajánlat
Tavaszi kedvezményes ajánlat
2024.06.15-ig
Hotel Visegrád
96.048 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval