Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ez nem egy olasz fagyizó

Gino Ginelli Fagylaltozó GyöngyösGino Ginelli Fagylaltozó Gyöngyös a térképen

Gyenge 2018. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. március 23.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Teljesen átlagos, szimpla kis fagyizó Gyöngyös főterén, a holdas szökőkútnál. Elég nagy kiülős terasszal rendelkezik, amely azonban árnyékolás és napernyő nélkül nem túl szerencsés az augusztusi délidőben, tűző napsütésben.
A benti rész gyakorlatilag csak egy fagyispultból áll. A fagylaltok ára igen kedvező, egy gombóc 200 Ft, átlagos méretű gömb (5 dkg).
Összesen 14 féle ízt kínálnak egyidejűleg, amelynek egy része hívogatóként ki is van írva a táblára, amely kissé meglepő módon egy Tuborg sörreklám tábla, de sebaj. Néhány gyakori íz, az ún. közönség-kedvencek: csoki, vanília mellett kínálnak újszerű ízeket is: rumpuncs, amerikai brownie, fehércsokoládé, passiógyümölcs, velencei álom, kiwi. A táblán kiírtak nem voltak teljes összhangban a pultban valóban kapható fajtákkal, amikor erre az előttem vásárló rákérdezett, a pultos mondta, hogy nem volt ideje átírni a táblát.
Folyamatosan érkeztek a vásárlók, de véleményem szerint ennek nem éppen a kiváló íz és minőség, hanem sokkal inkább a kedvező ár és a központi elhelyezkedés volt az oka. No meg az augusztusi hőség, mindenki vágyik ilyenkor a hideg felfrissülésre!
Eper és zöldalma ízű jégkása is volt, az is olcsó, 100 Ft/dl.
A gyümölcsfagyikról írtak ugyan jobbakat a beszámolók, én azonban a fehércsokit próbáltam. Őszintén szólva nem jöttem tőle lázba, leginkább az édes cukorízt éreztem benne, pontosabban cukrozott sűrített tej hatást. Felejthető.
A kiszolgálás egyáltalán nem volt kedves.
Az biztos, hogy az olasz fagyi nem ilyen minőségtől lett világszerte ismert és elismert. Szóval itt leginkább csak a név, ami olasz.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (7)
Gino Ginelli Fagylaltozó Gyöngyös - Külső képGino Ginelli Fagylaltozó Gyöngyös - Külső képGino Ginelli Fagylaltozó Gyöngyös - EgyébGino Ginelli Fagylaltozó Gyöngyös - Étel/italGino Ginelli Fagylaltozó Gyöngyös - EgyébGino Ginelli Fagylaltozó Gyöngyös - BelsőGino Ginelli Fagylaltozó Gyöngyös - Étel/ital

Gino Ginelli Fagylaltozó további értékelései

2018.05.25barátokkal
Gyöngyös központjában járva tavaly kora nyáron a Gino Ginelli fagylaltozónál is megálltam. Általában a gyümölcsfagylaltokat részesítem előnyben, itt is ezt tettem, némi hezitálás után az eper mellett döntöttem. Ára nagyon kedvező volt, talán 200 vagy 250 forint, a minősége korrekt átlagos, tény,...
2017.05.10gyerekekkel
Gyenge
A sütemény száraz volt, a gesztenyepürétől fulladásos halált lehetett kapni, rajta a műanyag hab maga a borzadály. A személyzet sem köszönni, sem megköszönni nem tud. A tálcát szinte elénk lökték. A kávé volt az egyetlen elfogadható a rendelt termékek közül. A vendéglátásról az ott dolgozóknak...
Népszerű szállások a környéken
Avar Hotel Mátrafüred - Napi árak reggelivel
Napi árak reggelivel
2024.09.02-ig
Avar Hotel Mátrafüred
60.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
146.150 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval