Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Életem legjobb pizzája egy koszfészekben

Paprika Diner GyöngyösfaluPaprika Diner Gyöngyösfalu a térképen

Átlagos 2017. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. október 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy soproni túráról hazafelé álltam meg Gyöngyösfaluban ennél a helynél. Korábban Kőszegen működött, ismertem a koncepciót. Nem néztem meg, de gugli barátunk szerint továbbra is éjjel-nappali.
Szóval megálltam, betértem. Kis helyiség belül, így aztán ehhez társulva méretes kajaszaggal. Talán 15 ember tudna leülni benn. Támla nélküli ülőalkalmatosságokon. Sokat gondolkodtam, hogy hamburgert vagy pizzát egyek, ez utóbbit választottam.
Mivel kellemes őszi napsütés volt, így az "étterem" és a mellette lévő "bolt" közti padokra ültem le, ahogy két másik vendég is. Itt hasonló mennyiségű ember foglalhat helyet, mint benn. A bolt mögött van még egy fedett rész, ahol szintén lehet sörözgetni. Volt időm nézelődni. Az étkezde oldala OSB, és ha jól sejtem akkor az épület másik oldalához hozzátoldott egykori Algida fagyiáruda műanyag bódéja rejtheti a wc-ket. Eklektikus szörnyűség.
Közben szólt a pultos - ránézésre egyszemélyes műszakvivő -, hogy elkészült a pizzám. Nem teljesen értettem, hogy miért szól, miért nem hozza az asztalhoz, de gondolom ennek ÁNTSZ, NAV okai lehetnek: meddig tart az üzlet, mit kell tisztán tartani. Persze a kinti asztalokat nem. Na befáradtam a kajámért. Nevére nem emlékszem, talán Ohio-pizza, a lényeg: tenger gyümölcseivel ízesített. 28-as vagy 32-es méretű (nem vagyok gyakorlott), vékony tésztájú finomságot kaptam. Egyszerűen tökéletesre sikerült. Tésztája nem volt se lisztes, se nem égett, viszont a széle felhólyagosodott. A hozzávalók is megfelelő mennyiségben lettek rátéve. Hiányosságként azt tudnám megemlíteni, hogy valamilyen halat is tartalmazott nyomokban. Mennyisége bőséges, igazából a 70%-a is elég lett volna
Egyszerűen hihetetlen, hogy egy ilyen koszfészekben ilyen finom kaját árulnak!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Gyenge
Népszerű szállások a környéken
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.06.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
77.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürdő - Senior ajánlat félpanzióval
Senior ajánlat félpanzióval
04.01-05.29.
Hunguest Bük Bük, Bükfürdő
157.920 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
81.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval