Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Születésnapi vacsora

Westy Hajó Étterem & Pub GyőrWesty Hajó Étterem & Pub Győr a térképen

Kiváló 2015. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. március 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Születésnap alkalmával elmentünk megnézni a több ismerőstől is ajánlott hajó éttermet. Pozitívum hogy az ételek neve mellett megtalálható a kép is róla, mert ugye nem mindenkinek egyértelmű a fantázianév alapján hogy mit is fog kapni, amire rárakta ténylegesen az "i"-re a pontot hogy a kihozott étel (sertésből ill. csirkéből készült) is tényleg úgy nézett ki mint a képen látottak. Nagyon sok féle és fajta étel közül lehet választani, nekünk is gondot okozott hogy mit is kérjünk magunknak. A felszolgálás jó volt, gyorsan is hozták ki a megrendelteket. Születésnapom alkalmával teljesen rugalmasak voltak: párom kérésére még gyertyákat is tudtak a tortára adni, persze teljes titoktartás mellett ;)
Az ízvilág rendben volt, bár az én választásom nem annyira sikerült (kicsit rágós és több íze kellett volna lennie), míg párom csirkés étele nagyon finom volt. Az adaggal egyik esetben sem szűkölködtek, a leves után a főételből már csak éppen a felét tudtuk megenni. Nagyon éheseknek is ajánljuk :)
A hely szerintem hangulatos, a folyópart közelsége és a kellemes idő együttese egy nagyon szép napot hozott számunkra.
Mindenképp vissza fogunk menni, és más ételeket is ki fogunk próbálni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Westy Hajó Étterem & Pub további értékelései

2023.10.28a párjával
Gyenge
A köretből a színes zöldségeket - a menükártya fényképeihez képest - elvitte az infláció, így sima szürke héjába főtt krumplit kaptam. Kérdésemre felelték, hogy laktózmenteset kértem (tejmenteset kértem). Hát nem tudom hogy kutyatej vagy kókusztej volt e zöldségekben, képen nem láttam ilyet,...
2022.07.25gyerekekkel
Átlagos
Egy nyári forró késői délután az ember vízközelben érzi magát a legjobban. Legalább is én.Egy születésnapot kivántunk fiammal egy jó vacsorával megünnepelni.Ehhez választottuk ki a Westy hajót. Előtte két nappal lefoglaltam a helyet. Telefonon egy nagyon udvarias hölgy vette fel a rendelést. A...
2021.08.23családjával
Kiváló
Csodálatos környezetben van az étterem, ahol válogatottan kedves személyzet szolgálja fel a remek és csodásan táplált ételeket. Aki különleges élményre vágyik, okvetlen keresse fel ezt a remek hajóéttermet.
Népszerű szállások a környéken
Hotel Fonte Győr - Napi árak ellátás nélkül
Napi árak ellátás nélkül
2024.12.29-ig
Hotel Fonte Győr
Kérd ajánlatunkat!
Sokoró Fogadó Sokorópátka - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.31-ig
Sokoró Fogadó Sokorópátka
41.500 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hasik Hotel Döbrönte - Pihenés a Bakonyban
Pihenés a Bakonyban
2024.09.01-ig
Hasik Hotel Döbrönte
94.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval