Hotel Konferencia Győr - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Konferencia Győr a belváros szívében helyezkedik el, a Bazilika közelében, így a történelmi belváros látnivalói könnyen gyalogosan megközelíthetők. A szálloda közösségi terei esztétikusak és hangulatosak, a vendégek szerint a szobák pedig tágasak és kényelmesek. A svédasztalos reggeli bőséges és finom, a kínálat a nap minden szakájára kielégítő. A személyzet barátságos és kedves, készséges a környező programok megtervezésében és a vendégek igényeinek kiszolgálásában.
A wellness részleg, az uszoda és a szauna kellemes, nyugodt hangulatú környezetet biztosít a kikapcsolódáshoz. Különösen népszerű a családi és csoportos vendégszeretet, és a billiárdasztal külön élményt kínál. A szálloda elhelyezkedése lehetővé teszi a sétálóutcák, éttermek és a városi séták könnyű megvalósítását. Észrevételek szerint néhány berendezési elem és a szobák felfrissítése szükségessé válhat a még jobb komfort érdekében, de ez a fejlesztés jövőbeli lehetőségként értelmezhető. A parkolási megoldások és a biztonságos környezet is hozzájárul a zavartalan tartózkodáshoz. Az éttermi és közösségi terek magas színvonalúak, a környező programok és kirándulási lehetőségek széles skálája kedvez a többnapos tartózkodásoknak. Összességében a Hotel Konferencia Győr olyan hely a város középpontjában, amely a kedves kiszolgálás, a jó étel és a kényelmes szállás tulajdonságait egyesíti.
Nagyon szép helyen található Győr városában az Apor Vilmos püspök terén. Hangulatos a környék . A személyzet nagyon segítőkész volt mivel mi motorral érkeztünk , a zárt parkolót ajánlották. Rendkívül kedvesek voltak, annak ellenére , hogy nem volt foglalásunk!
Ami nagyon pozitív volt számomra, hogy nem voltak előítéleteik a "motoros"vendégekkel szemben, amit sajnos sok helyen tapasztaltunk. Az apartman szoba egy kisebb lakosztálynak felelt meg. Rendkívül ízléses dekoráció található mindenütt a szállodában. A külön terem csodaszép. Az étel kiváló volt! Annyira tetszett, hogy felírtam a listámra ha a lányom férjhez megy esetleg itt fogjuk rendezni az esküvőt, mivel ő Győrben él és a szálloda nagyon elnyerte a bizalmunkat!