Átlagos 2019. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. március 2.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
2019.február 22.-én az esti órákban érkeztünk Gyulára.Nagyon éhesek voltunk ezért a lehető legközelebbi étterembe mentünk be, ami a legelső volt a szállásunkhoz.Igaz csak pár lépés választotta el egy másik étteremtől,de mi mégis a Bols Pizzériát választottuk.Már amint beléptünk az ajtón sarkon kellett volna fordulnunk.De mégse.Helyet foglaltunk és rendeltünk.Amíg vártuk a vacsorát volt időnk jobban szemügyre venni a helyet.Lehet hogy felújítás alatt állhatott a hely,mert össze-vissza volt gipszelve és az ablakon csak úgy süvített be a hideg szél,lengetve az enyhén megszürkült pókhálót.Még a plafonon is mozogtak.Na de eztán jött a meglepetés.Szépen tálalva a vacsora.Ízletes és nagyon bőséges volt.És még az ára is barátságos volt.Ennek ellenére nem mennék oda többet.
Ide ültünk be ebédelni, mert ez volt az egyik legjobb helyen. Ebéd menüt ettünk, az ára egész tűrhető, mivel nagy adagot adtak. Viszont csalódás lett. A marhahús leves, leveskockából készült cérna metélt leves volt. A rántott hús és hal finom lett volna DE annyira büdös olaj szagú volt, hogy...
Mi évek óta visszajárunk. Ízletes ételek, bőséges választék jó áron. A főnök úr nagyon udvarias, kedves, olyan igazi vendéglátós, talán ezért vonzó a betérő vendgeknek a hely. Szívből ajánljuk mindenkinek, mi ezután is törzsvendégek maradunk.
Nagyon kedves volt a kiszolgálás, finomak az ételek, a menük is nagy adagok és jók az árak. Jo volt hogy kint is le lehet ülni ebédelni, szép volt a kilátás.