Családias,Kis vendéglő

Family Kisvendéglő GyulaFamily Kisvendéglő Gyula a térképen

Kiváló 2019. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. március 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
2019.ferbuár 24.-én voltam itt párommal.Mielőtt haza indultunk volna,betértünk ebbe a "KIS " hangulatos étterembe.Nagyon kedvesek voltak már az asztalfoglalás pillanatában is.A kiszolgálás is profi módon végezték.Egy kicsit várni kellett,mert telt ház volt,de megérte.
Nagyon ízletes és hatalmas adag ebédet kaptunk a reform konyhával rendelkező étterembe.Ha legközelebb Gyulán járunk biztos betérünk még egyszer ide.Kellemesen töltöttük azt a kis időt amíg megebédeltünk.
Az étlap egyenesen fenomenális.A képek alá írtam mit is rendeltünk és az étlapon hogy is szerepeltek. :)
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló

Family Kisvendéglő további értékelései

2026.05.29gyerekekkel
1érzés! Haza értünk! Csodálatos fogadtatás! Igazi férfias mennyiségek, temérdek kedves szó! És amikor kutya sétáltatás közben is megismernek az igazán jóleső érzés!
2025.08.10a párjával
Biztosan többen emlékszünk még arra az időkre, amikor a kockás terítő mellett azt kaptuk amire számítottunk. Akármilyen sokan voltak a vendégek a pincér kedves mosolygós volt. A borravaló nem elvárás volt hanem önszántukból a minőség miatt adtuk!! HÁT KÉREM EZ EGY ILYEN HELY!!! Le a kalappal a...
2025.07.26a párjával
Minden nagyon szuper volt . Kedves mosolygós kiszolgálás ,finom vacsora . Többször voltunk már és mindig szívesen megyünk
Komló Hotel Gyula - Szállás reggelivel és Várfürdő belépővel
Komló Hotel Gyula