1Manka: Csalódás - Géza Konyhája Gyula

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Tél >>  |  Wellness >>  |  Húsvét >>

Géza Konyhája Gyula értékelése
15. helyezett a 43 gyulai étterem közül

Értékelést írta:
0 szállásértékelés 6 városban járt
12 étteremértékelés 4 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Csalódás

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 14.
Ismerős ajánlása alapján tértünk be az étterembe. Szezonon kívül mentünk, így az étterem, csak délután 3-ig van nyitva, így egy ebédet fogyasztottunk.
A pincér eléggé lekezelően bánt velünk, mintha rabolnánk az idejét, pedig csak páran voltak a vendéglőben.
A kiszolgálás gyors volt, még nem fejeztem be a levest, amikor a főételt már az asztalra tette a pincér.
Az adagok megfelelőek és finomak voltak.
Sajnos a pincérről már kevésbé tudok jókat mondani. Fizetéskor szerettük volna a szálláshoz kapott kedvezményre jogosító kupont felhasználni, amit el is vett a pincér, de a végén nem számolta bele a fizetendőbe. Mikor elvettük a nyugtát, akkor a felszolgáló kirohant az étteremből és megvárta míg reklamáció nélkül (mivel ő volt az egyetlen felszolgáló, így nem tudtunk észrevételt tenni senkinek) távozunk.
A számlát a kupon nélkül is kifizettük, de amennyiben nem szeretné az étterem, hogy bárki kedvezményre jogosító kupont használjon, akkor érdemes lenne megszüntetni azt.

Ennyire tetszett: Átlagos
Ételek / Italok:
Kiszolgálás: Szörnyű
Hangulat: Átlagos
Ár / érték arány: Átlagos
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni 1Manka felhasználót?    Igen

Géza Konyhája Gyula
Cím
5700 Gyula
Kossuth tér 3.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. június 16.
A júniusi forróságban voltunk vendégeik. Kellemes árnyas kerthelyiség fogadott a Körös partján. Asztalt előre foglaltunk, a fogadó pincér mégis el akart küldeni (nem azzal a kérdéssel kezdte van-e foglalásunk), ezért kapott csak négyest. Utána mindent behozott kedvességgel.Az ételek ízletesek...

2019. február 27.
Nagyon szép tálalás, és finom ételek. Szuper kiszolgálás. Hatalmas adagok. Jó ár- érték arány. Hangulatos kis vendéglő.Tiszta hely. Ez a helyet mindenkinek ki kell próbálni aki Gyulán jár. A sétáló utcától nem messze. Rosszat egyáltalán nem tudok írni róla,hisz minden tökéletes volt.

2018. július 9.
Megérkezésünket itt ünnepeltük meg!Finomak voltal az ízek,mindenki meg volt elégedve a 10 fős társaság közül...Jó a hely és a kiszolgálás,ízesek az ételek!!!Egyedül sajttálat nem tudtak előételnek hozni,hiába szerepelt az étlapon...Ezért csak 4 pont...