Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csalódás

Géza Konyhája GyulaGéza Konyhája Gyula a térképen

Átlagos 2019. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. október 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ismerős ajánlása alapján tértünk be az étterembe. Szezonon kívül mentünk, így az étterem, csak délután 3-ig van nyitva, így egy ebédet fogyasztottunk.
A pincér eléggé lekezelően bánt velünk, mintha rabolnánk az idejét, pedig csak páran voltak a vendéglőben.
A kiszolgálás gyors volt, még nem fejeztem be a levest, amikor a főételt már az asztalra tette a pincér.
Az adagok megfelelőek és finomak voltak.
Sajnos a pincérről már kevésbé tudok jókat mondani. Fizetéskor szerettük volna a szálláshoz kapott kedvezményre jogosító kupont felhasználni, amit el is vett a pincér, de a végén nem számolta bele a fizetendőbe. Mikor elvettük a nyugtát, akkor a felszolgáló kirohant az étteremből és megvárta míg reklamáció nélkül (mivel ő volt az egyetlen felszolgáló, így nem tudtunk észrevételt tenni senkinek) távozunk.
A számlát a kupon nélkül is kifizettük, de amennyiben nem szeretné az étterem, hogy bárki kedvezményre jogosító kupont használjon, akkor érdemes lenne megszüntetni azt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Géza Konyhája további értékelései

2022.12.16a párjával
Kiváló
Nagyon finom és nagy adagokat szolgáltak fel. Az étterem maga is nagyon hangulatos, a kiszolgálók is kedvesek voltak. Fogyasztottunk előételt, főételt és desszertet is. Mind a három étel nagyon finom volt. :)
2022.06.16gyerekekkel
Kiváló
Ugyan csak egy pizzára és sörre tértünk be a Géza Konyhájába, jól döntöttünk. A hely már messziről hívogat kellemesen kialakított teraszával ami közvetlenül a vízre épült. Az étel kiváló volt, vékony tésztás olasz pizza ahogy szeretem. A kiszolgálás pörgős, jó hangulatú, az árak is teljesen...
2022.03.13családjával
Kiváló
Egy márciusi hétvégén tértünk be az étterembe vacsirázni.Nagyon kedves,figyelmes felszolgálás,finom,ízletes ételek jellemzik az éttermet.A fogasfilé vajas,citromos mártással és zöldborsópürével isteni volt!Máskor is betérünk ide,csak ajánlani tudom.