creusa: Egzotikus ízek Gyulán - Gusto Restaurant Gyula

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Tél >>  |  Wellness >>  |  Húsvét >>

Gusto Restaurant Gyula értékelése
1. helyezett a 43 gyulai étterem közül

Értékelést írta:
1 szállásértékelés 6 városban járt
11 étteremértékelés 1 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Egzotikus ízek Gyulán

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 14.
Semmiféle értékelést nem olvastunk, csak betértünk ide egy színházlátogatás előtt. A teraszra a borús idő miatt ugyan nem tudtunk kiülni, de az étterem is megfelelőnek bizonyult. A pincér készségesen elmondta, melyik étel mit tartalmaz, kérésre a szakácstól is megkérdezte, amit fontosnak találtunk. Tetszett, hogy nem csak a rántott hús, rántott sajt és társai találhatók meg az étlapon, hanem széles kínálat volt egzotikus ételekből is. A felszolgált fogások mindhármunk számára kellemesek voltak - és még az előadásra is idejében odaértünk. Gyanús, hogy Gyula egyik legjobb étterme.

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni creusa felhasználót?    Igen

Cím
5700 Gyula
Városház u. 15.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. szeptember 30.
Kifejezetten az ittjartam.hu véleményeire támaszkodva választottam ezt a helyet vacsora céljából, egy 10 fős társaságnak. Pár telefon után lefixáltuk az időpontot. A hely egy kissé vegyes benyomást kelt, magyarkodós motívumok, ami amolyan korszerű elem ma, meg még eléggé sokrétű nemzetközi...

2019. június 4.
Mind a kiszolgálás, mind az ételek hatalmas élmény. Egyszerűtől az extrákig minden megtalálható. Ízletes, csodás tálalás. Ha Gyulán jót akarsz enni, akkor itt nem fogsz csalódni!

2019. május 11.
A Felszolgálás udvarias, az ételek jó ízűek és frissek. Az ételek mennyiségével is elégedettek voltunk. A felszolgálás gyors volt. A terasz részen foglaltunk helyet és nagyon kis kellemes és hangulatos volt a hely. Érdemes ide beülni és elfogyasztani egy kellemes ebédet vagy vacsorát :)