Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hatalmas csalódás!

Százéves Cukrászda GyulaSzázéves Cukrászda Gyula a térképen

Szörnyű 2018. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. november 12.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Gyulán töltött és mindaddig nagyszerű tapasztalatokat, élményeket hozó hétvégénk megkoronázásának szánva, vasárnap délután elmentünk ebbe a híres cukrászdába. Kár volt! Szó szerint és átvitt értelemben is, rossz szájízzel jöttünk el.
Hogy nincs unicumos poharuk, ezért Gyulai pálinka feliratú pálinkásban hozzák ki a likőrt, az még hagyján. Hogy elvitelre vettünk volna a saját készítésű, horoszkópos csokitallérjukból, de éppen a mi csillagjegyeinkben nem volt, az is apróság. Ám az, hogy a belső szalon biedermeier kanapéja olyan hepehupás, hogy kényelmesen nem lehet rajta ülni, majd alig lehet róla felállni, na az már kellemetlen. De ami az igazi csalódás, az a nehezen alulmúlható cukrászati "teljesítmény"! A kínálat egyértelműen lepusztult volt vasárnap délután 4 óra körül, erősen maradék-jelleggel. Mégis megrendeltük az utolsó szelet gesztenyetortát és egy almás rétest. A torta bevonata valami nyúlós gumiszerű anyag volt, kifejezetten gusztustalan. Egyébként pedig a szelet anyaga nehéz, nyögvenyelős és alig gesztenye ízű. A párom sem járt jobban az almás rétessel! A tésztája olyan kemény volt, hogy a süteményes villával nem is lehetett darabolni, kézbe véve harapva lehetett csak elfogyasztani. Szégyen egy ilyen nagy múltú helyre!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:

Százéves Cukrászda további értékelései

2023.06.25a párjával
Kiváló
Lenyűgöző berendezéssel és környezettel várja a vendéket a cukrászda, igazán autentikus hangulattal, minden jó állapotban és tisztaságban. A fagyit kóstoltuk, ára 500 Ft/gombóc, finom volt és nem csak a hagyományos ízek közül választhattunk. Fagyizás vagy sütizés után érdemes hátramenni és...
2022.10.11a párjával
Szörnyű
2022 10 10 hétfön délkörül voltunk a cukrászdába sajnálom hogy az eladok illetve közülük a fekete hajú erdélyi kinézetű nincs udvarias válaszra nevelve. nem volt kiirva hogy kérdezni nem szabad érdemes lenne a tulajdonosnak próbavásárlot megbizni ellenörzésre és a nem oda valokat eltávolítani...
2021.07.05gyerekekkel
Átlagos
A hely nagy híre miatt néztük meg a helyét, de nem csábultunk el. Sütiből nem volt választék. A fagyi finom volt 300 ft/ gombóc. 1 tábla csoki 990 Ft. A személyzet kedves. Mindenre figyelnek.
Népszerű szállások a környéken
Komló Hotel Gyula - Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
2024.12.23-ig
Komló Hotel Gyula
78.724 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.03.01-ig
Hunguest Hotel Gyula
44.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Elizabeth Hotel Gyula - Színpompás tavasz
Színpompás tavasz
2024.05.31-ig
Elizabeth Hotel Gyula
91.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval