Ugor: És minden jó, ha a vége jó - Várkonyi Bistro & Bar Gyula

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Wellness >>

Várkonyi Bistro & Bar Gyula értékelése
1. helyezett a 43 gyulai étterem közül

Értékelést írta:
7 szállásértékelés 96 városban járt
444 étteremértékelés 240 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

És minden jó, ha a vége jó

2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 30.
Nagyon rosszul indult ez a kapcsolat, de végül kifejezetten happy end lett a vége! Gyulai szállásadónk ajánlotta ezt a helyet, mi meg, természetesen komolyan is vettük az ajánlást és persze, azonnal megpróbáltam 12 főre asztalt foglaltatni, már hetekkel korábban. Mondtam is az úrnak, akivel a szálást intéztem, hogy legyen szíves foglalni nekünk ott, helyben. Két nap múlva telefonált, hogy hát azt sajnos nem lehet így, személyesen kell regisztrálnom. Sebaj! Elkezdtem telefonálni, teljesen hiábavalóan, nem vették fel többször. Üzenetet intéztem a weboldalukon. Semmi. Írtam e-mailt, próbálkoztam minden úton. Kaptam is valami választ, hogy nincs a telefonnal semmi baj, ott ülnek, aztán nem szól. Ekkor nyilván megpróbáltam újra telefonálni. Sikertelenül. Megpróbáltam az adataimat közölni e-mailben. Már nem is emlékszem, de vagy kétszer leírtam a nevemet, lakcímemet, születési adataimat, anyám nevét, TAJ számomat, de még azt is, hogy hányas cipőt hordok, telefonomat, e-mailemet, mindent. Még kaptam valami gügye üzenetet, hogy regisztráljak a rendszerükbe, és egyszer csak csoda történt, telefonáltam, ugyanarra a számra, egy hölgy vette fel és mondta, hogy igen. látja az összes üzenetemet, rendben is van minden, várnak minket… ez így jó pár napba került, számtalan felesleges üzenetbe, de kitartottam és megérte! Szépen, igényesen megterített asztal várt minket, kifejezetten udvarias, mégis oldott, kedves, nagyon barátságos kiszolgálás, nagyon figyelmes volt az úr velünk, ritka tulajdonságokat villantot fel, például először kifejezetten csak a nőket a kérdezte végig a rendelést illetően, azután tért vissza a férfiakra, ezt – is – nagyon díjaztam, jóarcú, intelligens ember gondoskodott rólunk. Képes volt feledtetni a regisztrálósdi lökött maceráját. Én vadragus levest választottam, kitűnő volt, azután egy szárnyas tálon osztoztam egy cimborával, többen birspálinkával kezdtünk, jó sörökkel és borokkal öblítettünk, itt tenném hozzá, hogy az úr, aki felügyelte a vendéglátásunkat a tökéletes pillanatban, pont az utolsó villám számhoz vétele momentumába hajolt be oldalról a képbe, és feltételezte, hogy most innék éppen egy következő sört. Ez száz esetből egyszer fordul elő, hogy éppen jókor jön valaki ezzel az ötlettel. Nagyon hálás voltam érte. A velem együtt vacsorázó tíz ember véleménye alapján az egyik legjobb közös gasztroélményünk ez elmúlt sok-sok év során, mindenki jól is lakott, sokat ettünk és ittunk, nem vontunk meg a szánktól semmit, és ezért – véleményem szerint - viccesen keveset fizettünk a végén, az ár/érték arány is szuper, kiváló, nem csak a konyha és a személyzet!

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Fényképek:
És minden jó, ha a vége jó - Várkonyi Bistro & Bar Gyula
És minden jó, ha a vége jó - Várkonyi Bistro & Bar Gyula
És minden jó, ha a vége jó - Várkonyi Bistro & Bar Gyula
És minden jó, ha a vége jó - Várkonyi Bistro & Bar Gyula
És minden jó, ha a vége jó - Várkonyi Bistro & Bar Gyula
És minden jó, ha a vége jó - Várkonyi Bistro & Bar Gyula
És minden jó, ha a vége jó - Várkonyi Bistro & Bar Gyula
És minden jó, ha a vége jó - Várkonyi Bistro & Bar Gyula
És minden jó, ha a vége jó - Várkonyi Bistro & Bar Gyula

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Ugor felhasználót?    Igen

Várkonyi Bistro & Bar Gyula
Cím
5700 Gyula
Kossuth Lajos u. 14.

Az étterem legutóbbi értékelései

2020. június 25.
Már többször is jártunk itt. A pincèrek kedvesek,figyelmesek. Az ètelek hihetetlen finomak. Minden tiszteletem a shèfnek. Sajnos most 45 percet várakoztunk az ètelre de megèrte. A desszertek könnyűek így teli hassal is mertem rendelni. Igaz ízorgia volt.

2020. június 24.
Ismerősünk ajánlotta nekünk is a helyet. Vacsorázni mentünk a férjemmel és a kisfiammal ide. Rögtön kaptunk szabad asztalt, gyors volt a kiszolgálás. Az ételek látványosak, ízletesek és hihetetlenül finomak voltak. Kedves a személyzet. Mindenféleképpen vissza fogunk még jönni. Csak ajánlani tudom!

2019. december 27.
Karácsony előtt Gyulán wellnes hétvégén voltunk a családdal 10 fő. Sógor, sógornő, anyósok, gyerekek. A második napra tudtunk foglalni mert teltházuk volt. Röviden annyit tudok mondani hogy a kiszolgálás magasan átlagon felüli. Olyan pincért fogtunk ki aki minden hölgyvendéget a társaságunkból...