Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

És minden jó, ha a vége jó

Várkonyi Bistro & Bar GyulaVárkonyi Bistro & Bar Gyula a térképen

Kiváló 2019. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. szeptember 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon rosszul indult ez a kapcsolat, de végül kifejezetten happy end lett a vége! Gyulai szállásadónk ajánlotta ezt a helyet, mi meg, természetesen komolyan is vettük az ajánlást és persze, azonnal megpróbáltam 12 főre asztalt foglaltatni, már hetekkel korábban. Mondtam is az úrnak, akivel a szálást intéztem, hogy legyen szíves foglalni nekünk ott, helyben. Két nap múlva telefonált, hogy hát azt sajnos nem lehet így, személyesen kell regisztrálnom. Sebaj! Elkezdtem telefonálni, teljesen hiábavalóan, nem vették fel többször. Üzenetet intéztem a weboldalukon. Semmi. Írtam e-mailt, próbálkoztam minden úton. Kaptam is valami választ, hogy nincs a telefonnal semmi baj, ott ülnek, aztán nem szól. Ekkor nyilván megpróbáltam újra telefonálni. Sikertelenül. Megpróbáltam az adataimat közölni e-mailben. Már nem is emlékszem, de vagy kétszer leírtam a nevemet, lakcímemet, születési adataimat, anyám nevét, TAJ számomat, de még azt is, hogy hányas cipőt hordok, telefonomat, e-mailemet, mindent. Még kaptam valami gügye üzenetet, hogy regisztráljak a rendszerükbe, és egyszer csak csoda történt, telefonáltam, ugyanarra a számra, egy hölgy vette fel és mondta, hogy igen. látja az összes üzenetemet, rendben is van minden, várnak minket… ez így jó pár napba került, számtalan felesleges üzenetbe, de kitartottam és megérte! Szépen, igényesen megterített asztal várt minket, kifejezetten udvarias, mégis oldott, kedves, nagyon barátságos kiszolgálás, nagyon figyelmes volt az úr velünk, ritka tulajdonságokat villantot fel, például először kifejezetten csak a nőket a kérdezte végig a rendelést illetően, azután tért vissza a férfiakra, ezt – is – nagyon díjaztam, jóarcú, intelligens ember gondoskodott rólunk. Képes volt feledtetni a regisztrálósdi lökött maceráját. Én vadragus levest választottam, kitűnő volt, azután egy szárnyas tálon osztoztam egy cimborával, többen birspálinkával kezdtünk, jó sörökkel és borokkal öblítettünk, itt tenném hozzá, hogy az úr, aki felügyelte a vendéglátásunkat a tökéletes pillanatban, pont az utolsó villám számhoz vétele momentumába hajolt be oldalról a képbe, és feltételezte, hogy most innék éppen egy következő sört. Ez száz esetből egyszer fordul elő, hogy éppen jókor jön valaki ezzel az ötlettel. Nagyon hálás voltam érte. A velem együtt vacsorázó tíz ember véleménye alapján az egyik legjobb közös gasztroélményünk ez elmúlt sok-sok év során, mindenki jól is lakott, sokat ettünk és ittunk, nem vontunk meg a szánktól semmit, és ezért – véleményem szerint - viccesen keveset fizettünk a végén, az ár/érték arány is szuper, kiváló, nem csak a konyha és a személyzet!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (9)
Várkonyi Bistro & Bar Gyula - Étlap/itallapVárkonyi Bistro & Bar Gyula - EgyébVárkonyi Bistro & Bar Gyula - Étel/italVárkonyi Bistro & Bar Gyula - Étel/italVárkonyi Bistro & Bar Gyula - Étel/italVárkonyi Bistro & Bar Gyula - Étel/italVárkonyi Bistro & Bar Gyula - Étel/italVárkonyi Bistro & Bar Gyula - Étel/italVárkonyi Bistro & Bar Gyula - Belső

Várkonyi Bistro & Bar további értékelései

2023.08.26a párjával
Kiváló
Nagyszerű hangulatú bár. Bátran ajánlom! Kedves kiszolgálás, tiszta környezet, modern berendezéssel. A koktélt próbáltuk ki a párommal, ami nagyon finom volt. Bármikor visszatérnénk!
2022.08.16barátokkal
Központi helyen található, mely könnyen megközelíthető. Közkedvelt. Kinti és benti helyiséggel is rendelkezik. Tiszta, rendezett. A megrendelt ételt aránylag hamar elkészítették A választott étel finom volt.
2022.05.16családjával
Kiváló
Városnézés közben ugrottunk be ide, csak inni valamit. Ebédidő volt, a nem túl nagy helység elég tele volt. A pincér céltudatosan terelt minket a terem végébe egy kétszemélyeshez. Az étlap alapján a választék és az árak is megfelelőek voltak, de mi most csak gyümölcsteát és kávét fogyasztottunk....
Népszerű szállások a környéken
Komló Hotel Gyula - Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
Szállás reggelivel és vacsorával, Várfürdő belépővel
2024.12.23-ig
Komló Hotel Gyula
70.852 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.04.05-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Park Hotel Gyula - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.20-ig
Park Hotel Gyula
97.800 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval