Laca68: Szuper hely. Életem eddigi legjobb étterme minden tekintetben - Várkonyi Bistro & Bar Gyula

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Wellness >>

Várkonyi Bistro & Bar Gyula értékelése
1. helyezett a 43 gyulai étterem közül

Értékelést írta:
1 szállásértékelés 5 városban járt
5 étteremértékelés 0 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Szuper hely. Életem eddigi legjobb étterme minden tekintetben

2019. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. december 27.
Karácsony előtt Gyulán wellnes hétvégén voltunk a családdal 10 fő. Sógor, sógornő, anyósok, gyerekek. A második napra tudtunk foglalni mert teltházuk volt. Röviden annyit tudok mondani hogy a kiszolgálás magasan átlagon felüli. Olyan pincért fogtunk ki aki minden hölgyvendéget a társaságunkból lenyűgözött. Barátságos, vicces és végtelenül tisztelettudó volt. Az ételek zseniálíisak voltak. Az árárték arány is megfelelő volt. Csak ajánlani tudom!!! Minden elismerésem az Övék!

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Laca68 felhasználót?    Igen

Várkonyi Bistro & Bar Gyula
Cím
5700 Gyula
Kossuth Lajos u. 14.

Az étterem legutóbbi értékelései

2020. június 25.
Már többször is jártunk itt. A pincèrek kedvesek,figyelmesek. Az ètelek hihetetlen finomak. Minden tiszteletem a shèfnek. Sajnos most 45 percet várakoztunk az ètelre de megèrte. A desszertek könnyűek így teli hassal is mertem rendelni. Igaz ízorgia volt.

2020. június 24.
Ismerősünk ajánlotta nekünk is a helyet. Vacsorázni mentünk a férjemmel és a kisfiammal ide. Rögtön kaptunk szabad asztalt, gyors volt a kiszolgálás. Az ételek látványosak, ízletesek és hihetetlenül finomak voltak. Kedves a személyzet. Mindenféleképpen vissza fogunk még jönni. Csak ajánlani tudom!

2019. szeptember 30.
Nagyon rosszul indult ez a kapcsolat, de végül kifejezetten happy end lett a vége! Gyulai szállásadónk ajánlotta ezt a helyet, mi meg, természetesen komolyan is vettük az ajánlást és persze, azonnal megpróbáltam 12 főre asztalt foglaltatni, már hetekkel korábban. Mondtam is az úrnak, akivel a...