Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Étterem teszt 327.- szerencsés választás

Hotel Medián étterme HajdúnánásHotel Medián étterme Hajdúnánás a térképen

2019. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. november 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Mivel a Magyaros étteremben csak az éhkoppot meg a mérgünket nyeltük,körülnézünk hol lehet itt enni,az ittjartam.hu oldalairól tájékozódunk mindig idegen városban. A Medián hotel étterme a második helyezett,mikor megyek a kocsihoz,kiszúrom az utca végén. Ez a kisváros előnye.
Érkezés 13,55-kor.
Étlap és innivaló azonnal jön. Az étlap egy hotelben több mint jó,külső étteremben nem annyira. Többféle levesből a húsleves gazdagon-t választjuk,miután tisztázzuk hogy nem svédasztalról, hanen a'la carte táplálkoznánk.
Emberünk készséges de nem a legékesebb kés a fiókban. Miután elmondom hogy minimum fél litert kérek a húslevesből,közli hogy 4 deci az adag.
Ezt meg is hozza a 10.percben,jelezve hogy zöld erős nincs csak Erős Pistát tud hozni. Ránézve a levesre,én is jelzem,hogy akkor trappoljon vissza még egy adagért,mert ez kevés lesz. Mire 7 perc múlva meghozza,addig az első adagot szó szetint behabzsolom,annyira kitűnő. Forró,ízletes,tele van hússal zöldséggel tésztával. Kiváló leves.
Azt nem értem,ha a svédasztalon ott van kitéve ugyanez a leves,akkor miért tart 10 percig mig kihozza?
A főételek 13,47-kor érkeznek,szép tálalásban. Az igazsághoz tartozik: nem igazán találtam csirke sükteket az étlapon,de rugalmasan vállalták,hogy készitenek sajttal-sonkával töltött csirkemellet nekem vegyes körettel.
Nem túl nagy adag,de kiválóan van elkészitve,a köretek áylagosnál jobbak,a krumpli sem ''zacskós''.
Az étel kitűnő! Mivel 2 levest ettem,alaposan jóllakok a főétellel,ezért desszertet nem,de kávét kérünk,én óvatisságból egy dupla espressot.
Kiváló aromás kávé,és erős. Fotó!
Számla jön,11,010 ft,ez italokkal 2 főre teljesen korrekt egy 3 csillagos hotelben..
A kiváló leves 1,190 ft,az étlapon kívűl rendelt töltött csirkém 2,490 ft köretekkel egyűtt. A roston sűlt lazacfilé 3,500 ft,a kávé 320 ft,egy kóla 360 ft. Távozunk 15,10-kor,étkezési idő 75 perc.
Összegzés:
Kellemes meglepetés volt a Medián étterme.
Ételek hibátlanok,pincér teszi a dolgát,szorgalmasan de nem kreativan. Tisztaság kifogástalan,hangulatos hely,árak teljesen korrektek. Kissé lassu konyha,feledékenység,itthon vettem észre hogy a korsó sört nem számitották fel.
Minősités: ajánlott
Értékelés: 8,5/10 pont.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (11)
Hotel Medián étterme Hajdúnánás - Külső képHotel Medián étterme Hajdúnánás - Külső képHotel Medián étterme Hajdúnánás - Külső képHotel Medián étterme Hajdúnánás - BelsőHotel Medián étterme Hajdúnánás - BelsőHotel Medián étterme Hajdúnánás - Étel/italHotel Medián étterme Hajdúnánás - Étel/italHotel Medián étterme Hajdúnánás - Étel/italHotel Medián étterme Hajdúnánás - Étel/italHotel Medián étterme Hajdúnánás - BelsőHotel Medián étterme Hajdúnánás - Belső

Hotel Medián étterme további értékelései

2018.11.05gyerekekkel
Vacsorának valót vadásztunk, éttermet kerestünk a fürdő közelében így keveredtünk ide. Nagy volt a csönd, azt hittük nincs is nyitva. Tárt ajtóval fogadtak minket, nagyon kedves idős úr invitált be minket. Már folyt a vacsoráztatás de nem volt gond hogy mi nem vagyunk szállóvendégek....
2017.01.25családjával
Kiváló
Nyáron egy hosszú hétvégét töltöttünk a Hotel Mediannál, így adódott hogy a Hotel éttermében ebédeljünk. A helybeliek is ezt javasolták. Nagyon jó hangulatban, finom ételek, udvarias kiszolgálás mellett, kellemes környezetben fogyasztottuk el ebédjeinket. Nagyon finom, kiadós gulyás, illetve...
2016.08.09gyerekekkel
Kiváló
Udvarias kiszolgálás és finom ételek...az árak egy kicsit magasabbak de még így is megéri.A környezet nagyon szép.
Népszerű szállások a környéken
Hotel Medián Hajdúnánás - Tavaszi last minute
Tavaszi last minute
2024.04.08-ig
Hotel Medián Hajdúnánás
70.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta - Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
Hétköznapi ajánlat - félpanziós ellátással
2024.12.20-ig
Kőkapu Vadászkastély Nagyhuta
74.715 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval