Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kommunikáció

Hodosi Cukrászda-Fagyizó HajdúszoboszlóHodosi Cukrászda-Fagyizó Hajdúszoboszló a térképen

Átlagos 2019. februárban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. február 11.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Előrebocsátom, hogy nem vagyok híve annak a gondolatnak, hogy a vendégnek mindig igaza van. Léteznek bunkó pincérek és léteznek bunkó vendégek. A hivatásukat komolyan vevő vendéglátó és felszolgáló számára igen nagy kihívás egy kekec, bunkó vendég kezelése.
Mindezt azért tartottam fontosnak leszögezni, mert nem tartom magan a bölcsek köve birtokosának, nem tartom a vendég státuszt mindenek felett valónak, észrevételeimet igyekszem jóindulattal, tárgyszerűen megtenni és nem a hibát keresem.
A tárgyhoz tartozik, hogy több mint negyed évszázada tudatosan, a felfedezés szándékával járok éttermekbe, kocsmákba, kávézókba és cukrászdákba, azóta írok róluk értékeléseket. Igen nagy adatbázisra és élményanyagra támaszkodom, összehasonlítási alapom meglehetősen széles. Jóval több, mint 10.000 helyen fordultam meg, 20.000 felé járhatok, évi átlagom az utóbbi évtizedben 800-1000 hely.
Mindezt azért tartottam fontosnak leírni, hogy a Hodosi cukrászda nevű, gasztronómiailag tökéletesen érdektelen hely reakcióját az olvasó megfelelőképpen értékelhesse.
Miután idén kénytelenségből ismét meglátogattam a Hodosi cukrászdát (egy másik [moderálva - szerk.] zárva volt, a párom meg a nagyobbik lánya viszont szívesen evett volna egy sütit) és megkóstoltam egy karamelles süteményt valamint a szilvagombóctortát (amit itt szilvásgombócként emlegetnek, hibásan) annyit írtam erről a helyről a google-mapsre, hogy „átlagos cukrászda”.
Mert az.
Ma erre képes magyar átlag. Nem volt rossz, de messze állt a kiemelkedőtől.
Azt a választ kaptam a tulajdonostól a webes felületen, hogy „nem voltál még átlagos cukrászdában”.
Ezt.
Így.
Tegezve.
Ezek tartják magukat üzletembereknek.
Nem is ismernek, fogalmuk nincs, hogy hol jártam és hol nem, bár, ha rákeresnének a nevemre talán rájönnének, hogy mind kocsma, mind cukrászda, mind étterem műfajban jártam pocsék, gyenge, átlagos, jó és kitűnő helyeken egyaránt.
Átlagosból volt a legtöbb.
Hát ennyit a Hodosi cukrászdáról, melynek süteményei átlagosak, számomra kifejezetten unalmasak, az üzletvezetés kommunikációja, viszont messze átlag alatti e beszólás alapján.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (9)
Hodosi Cukrászda-Fagyizó Hajdúszoboszló - Étel/italHodosi Cukrászda-Fagyizó Hajdúszoboszló - Étel/italHodosi Cukrászda-Fagyizó Hajdúszoboszló - Külső képHodosi Cukrászda-Fagyizó Hajdúszoboszló - Étel/italHodosi Cukrászda-Fagyizó Hajdúszoboszló - Étel/italHodosi Cukrászda-Fagyizó Hajdúszoboszló - Étlap/itallapHodosi Cukrászda-Fagyizó Hajdúszoboszló - EgyébHodosi Cukrászda-Fagyizó Hajdúszoboszló - BelsőHodosi Cukrászda-Fagyizó Hajdúszoboszló - Étlap/itallap

Hodosi Cukrászda-Fagyizó további értékelései

2023.01.11a párjával
Kiváló
Több alkalommal jártunk már Hajdúdúszoboszlón ,de soha nem hagytuk ki ,hogy ebben a kiváló cukrászdában sütizzünk ,és fagyizzunk. Nagyon finom minden ! A fagylattól is el voltunk ájulva mekkora adagok ,és milyen isteni az ize,de nem utolsósorban az árfekvése mennyire kedvező volt . Máshol...
2022.08.16a párjával
Kiváló
Amikor Hajdúszoboszlón járunk mindig betérünk egy jó süteményre vagy fagyira. Nagyon finom mindkettő. Kedves udvarias kiszolgálás, tisztaság a jellemző. Mindenkinek javaslom, hogy látogassa meg a helyet. (helyeket)
2022.05.30a párjával
Kiváló
Nagy kritikusok vagyunk. Lehetünk, mert el vagyunk kényeztetve. A világ legjobb fagyizója számunkra az etalon, ez pedig Budapesten a vörösvári úton lévő KDCukrászda [moderálva - a szerk.]. Mi egyszerűen csak Magdi Néni fagyizójának hívjuk. Úgy tűnik, ez a minőség is egy átok, mert ha valamelyik...
Népszerű szállások a környéken
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló - Pihenés Hajdúszoboszlón
Pihenés Hajdúszoboszlón
2024.12.22-ig
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló
75.600 Ft / 2 fő / 4 éj-től ellátás nélkül
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár
Prémium nyár
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.08.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
132.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval