Gyenge 2016. novemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. november 28.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Belépve nagyon megnyerő az étterem, a berendezés tetszett. A szakértelem azonban igencsak hiányos. Alap tudnivaló, hogy a vörösbort nem jéghidegen fogyasztjuk, mi így kaptuk. Az étkezés befejeztével hosszan vártuk, hogy elvigyék a tányérokat, eközben több pincér is elment az asztalunk mellett, de eszük ágában sem volt leszedni az üres tányért.
A csárda a hagyományokat követő szellemben van berendezve, de inkább zsúfolt, összevisszaság jellemzi. Az asztalterítő és a díszpárnák - nem leszek vulgáris -, koszosak és pecsétesek, ami nagyon visszataszító. A nyári szezon nyomait őrzik. Az ételeket a közepes minőségi szintet érték el.
Ma a feleségemmel ott ebédeltünk. A kiszolgálás kedves, figyelmes, segítőkész volt. Nekem az ételek nagyon ízletesek voltak (szegedi halászlé, túrós csusza), a feleségemnek kevésbé jött be, amit kért, de ez annak tudható be, hogy más ízhez van szokva. Ettől függetlenül jóízűen megette, alig bírta...
Néhány napot Hajdúszoboszlón töltöttünk és úgy gondoltuk, hogy betérünk egy menüebédre a Kemencés Csárdába. Arra jártam délelőtt és megkérdeztem a pincért, hogy mi lesz a menü. Azt válaszolta, hogy kint van a táblán. Mondom neki, az a tegnapi menü. Erre azt mondta, hogy maradt tegnapról. Úgyhogy...