tarhonya étterem értékelései

Értékelései
18
15
17
17
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg tarhonya értékeléseit!

Olvasd el tarhonya étterem értékeléseit!

Legyen újra a régi színvonal!!! -

Zsindelyes Vendéglő Dobogókő

2019. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. december 30.
Ha arra kirándulunk, évek óta mindig ide térünk be. Most se volt rossz, de egy kicsit csalódtunk. Hideg idő volt, jó lett volna benn átmelegedni. Belépéskor rögtön éreztük, hogy itt ez nem fog megtörténni, láttuk, hogy benn szinte mindenki dzsekiben ült. A kandallóban alig égett egy kis fa, kevés meleget adott. Második csalódásunk a híres kacsamájas kenyér volt.
Megosztom
Ide se jövünk többet!!! -

Nyárfás Kávéház Budapest

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 6.
Nem tudom, hogy miért kávéház a neve, mert semmi köze egy kávéházhoz :) A pultnál megrendeltük az ételeket és italokat. Az italt rögtön megkaptuk, a kisasszony mondta, hogy üljünk le, az ételeket majd kihozza. Elég sokat kellett várni, ezért mire kihozta az ételt, elfogyott a söröm. Amikor letette asztalunkra az ételeket, kértem még egy sört.
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A vendéglő felújítása, ill. újra nyitása után pár nappal már jártunk itt, nagyon nem voltunk elégedettek. Most adtunk egy újabb esélyt, megint betértünk. Valami javulást tapasztaltunk. A belső tér lehetne hangulatosabb, a terasz jó. Az étlap kínálata változott, valamivel jobb. A kiszolgálás sokkal udvariasabb. Az italt gyorsan megkaptuk, az ételre sem kellett túl sokáig várni.
Megosztom
VISSZAJÖVÜNK!!! -

Keszegsütő Budapest

2018. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. február 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon kellemes hely, a Váci út elején, közel a West End-hez, közel a Nyugati térhez, a körúthoz. A hely nevével ellentétben nem csak keszeget, hanem többféle halat sütnek, van halászlé, halburger is. A berendezés hangulatos, tetszett. Aki belép, és azt látja, hogy mind a 3 asztalnál ülnek, de menjen ki, mert van emelet(galéria), ahol több asztal is van.
Megosztom
EGY POGÁCSA JOBB LETT VOLNA -

Nemzetközi Kínai Büfé Budapest

2017. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. december 5.
Bambuszos csirkét kértem rizzsel. A kiszolgálónő nem tudta az árakat, folyton a munkatársától kért segítséget. A tálalás is elég rosszul sikerült, egyik oldalon kifolyt a tányérból a tálcára. Leültem enni, de a dzsekimet nem vettem le, mert hideg volt, fűtés nem volt, csak a pulttól jött némi meleg. A csirke nem ízlett, de ez ízlés kérdése, a rizs köret pedig szinte teljesen hideg volt.
Megosztom
2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 20.
Barátságos hely, udvarias személyzettel. A választék igazán nagyon nagy, itt mindenki találhat kedvére valót, ki édeset, ki sósat. Én kis adag zserbós palacsintát ettem, nagyon finom volt. Szépen volt tálalva és egyáltalán nem volt nem kicsi adag!! Más minden is nagyon gusztusos volt. Máskor is megyünk!
Megosztom
8 FÉLE MENÜ VAN!!! -

Szilfa Étterem Hajdúszoboszló

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Először kívülről figyeltünk fel arra, hogy 6 féle kétfogásos menü van kiírva 1590. - forintért. Miután előző nap egy másik vendéglőben igencsak borsos árak voltak, most ezt az éttermet választottuk. Érdemes volt! A hely barátságos. A pincér rögtön udvariasan egy asztalhoz vezetett minket. Az étlapon észrevettük, hogy nem 6, hanem 8 féle menü van!
Megosztom
2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 20.
Múlt év novemberében már jártunk a Kemencés csárdában, én akkor se voltam elégedett. De a párom kérésére most is oda mentünk. A berendezés most is nagyon szép, tetszetős. A kiszolgálás jó volt, a pincér udvarias. Halászlét ettünk harcsával, finom és elegendő volt. Ennek ára elfogadható volt, azonban az étlapot végiglapozva igencsak meglepődtem az árakon.
Megosztom
2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 26.
A pizza nagyon finom volt, nem csak dísznek volt rádobva ez-az, hanem bőségesen meg volt pakolva. És nem a legolcsóbb alapanyagokat, hanem pl. jó minőségű sajtokat használnak. A kiszolgálás udvarias volt, amit nem tudtunk megenni, dobozba csomagolva hazavihettük. És még másnap felmelegítve is jó volt! ! Nem a legolcsóbb, de megéri az árát.
Megosztom
2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Elsőre kedves helynek tűnt. A káposztaleveshez illett volna kérés nélkül is kenyeret hozni, amikor kihozták a levest és kértünk kenyeret, hosszan kellett rá várni. Palacsinta szerepelt az étlapon, de már nem volt. Szerintem nem tartott volna soká kikeverni egy kis palacsintatésztát és gyorsan kisütni, de nem tették. Nem igazi vendéglős az ilyen.
Megosztom
2 oldalon / 17 találat


TérképX