Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Felértékelés

Nelson Pub Étterem & Cukrászda HajdúszoboszlóNelson Pub Étterem & Cukrászda Hajdúszoboszló a térképen

Kiváló 2022. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. május 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Jó ideje tartozom már magamnak, de főként ennek az étteremnek egy új értékeléssel. Korábban egy alkalommal, amikor csak cukrászdai élményért tértem be hozzájuk, nem igazán voltam elégedett.
Az elmúlt időkben viszont rendszeresen vásárolunk náluk elvitelre sütiket, és legfeljebb csak az lehet a kifogás, hogy viszonylag korán kell érkezni, mielőtt még a fürdővendégek lefosztják a kínálatot. Mert minden nagyon finom! Könnyed és nem túl édes készítmények kelletik magukat a pultban. A kiszolgáló fiatal hölgyek pedig fantasztikus kedvességgel szolgálnak ki; akár velünk szomorkodnak, ha valami már elfogyott, amit szeretnénk, és ajánlanak helyette valami mást.
Egyszer-egyszer itt is ebédelünk, megszakítva az utunkat. Eddig is rendben volt ezzel minden, de pár napja olyan elegánsan kedves volt a pincér fiatalember is, és olyan finom volt az étel, hogy nem halogathattam tovább a felminősítést. Az is nagyon tetszett, hogy amikor fizetésre került a sor, megkérdezte, hozzáírhatja-e a szervízdíjat a számlához. Igen, hozzáírhatta a 10 százalékot, és ez így nagyon korrekt, szerintünk.
Az étterem belsőépítészete nem biztos, hogy mindenkinek ízlése, de mi szeretjük ezt a sok értékes anyaggal, míves kivitelezéssel kialakított angol klub-hangulatot.
Jövünk máskor is, ha arra járunk!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (2)
Nelson Pub Étterem & Cukrászda Hajdúszoboszló - EgyébNelson Pub Étterem & Cukrászda Hajdúszoboszló - Egyéb

Nelson Pub Étterem & Cukrászda további értékelései

2023.09.21gyerekekkel
Kellemes őszi szombat délután, ebéd az étterem teraszán. Fokozatosan visszatér az eredeti színvonal. Az ételek végre megfelelő mennyiségben és minőségben készültek el. Udvarias, gyors kiszolgálás. Desszertet most nem kértünk, de azzal sosem volt probléma.
2023.07.20a párjával
Kiváló
Hajdúszoboszlóra nem nagyon járok már, régen minden évben a szakmai konferenciák, meg a ronda szállodákban működő vacak medencék nem hagytak valami jó nyomot, de ma útba esett valahogy (minden útba esik, ha az ember akarja...), szóval, kimondtam, hogy itt ebédelünk! És úgy is lett, kinéztem az...
2023.06.17a párjával
Kiváló
Hajdúszoboszlón töltöttünk néhány napot június közepén. Már otthonról tájékozódtam az ottani éttermekről, így választottuk ezt az éttermet, amely egy gyönyörű épületben található. Nagyon tetszett a berendezés, az udvarias, gyors kiszolgálás. Matróz gulyást fogyasztottunk, én utána bevállaltam egy...
Népszerű szállások a környéken
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló - Pihenés Hajdúszoboszlón
Pihenés Hajdúszoboszlón
2024.12.22-ig
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló
75.600 Ft / 2 fő / 4 éj-től ellátás nélkül
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel
Spa ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.22-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
107.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval