Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szörnyű, egy rémálom

Barátság Gyógy és Wellness Szálloda HajdúszoboszlóBarátság Gyógy és Wellness Szálloda Hajdúszoboszló a térképen

Szörnyű 2015. májusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2015. október 26.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Tavasszal interneten foglaltam le 11 napot a szállodában, melyet férjemmel szerettem volna ott eltölteni, igénybe véve a gyógy-szolgáltatásokat is.
Már megérkezni sem volt könnyű, a parkolóba alig tudtunk bejutni a rendszer hibája miatt. A szobával nem volt gond, annál inkább a fürdő- ill. a gyógy szolgáltatásokkal.
Teljesen lelakott állapotban találtuk a medencéket, folyt a csapkból a rozsda, a téli avar a kertben még nem volt felszedve (május végén jártunk már), a masszázs és a tangentor helyiségeiben lógott a függöny, leszakadva.
A gyógyszolgáltatásokat délutánra akarták időzíteni, mondván, a vendégek nem igénylik a korai kezdést, mert sokáig alszanak...
Erre már csak ráadás volt, hogy este éhen maradtunk, mert a vacsora leírhatatlan pocsék volt, az ételek feletti körte kiégve, látni sem lehetett stb.
Még aznap este 10 óra körül elkezdtünk másik szállodát keresni, gondolván, hogy 11 napig ezt nem fogjuk bírni, és szerencsére találtunk is, jóval szolidabb árért, így másnap reggel "könnyes búcsút" vettünk a Barátság szállótól. Az igazgatónak búcsúzáskor elmondtuk a tapasztaltakat, aki azzal intézte el, hogy ha másnak megfelel, akkor vajon nekünk miért nem?
Hát ezek után a kiterjedt munkahelyi és családi, baráti körnek csak azt tudjuk ajánlani, messziről kerüljék el ezt a "szállodát".
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Kiváló

Barátság Gyógy és Wellness Szálloda további értékelései

2023.09.22családjával
Kiváló
Barátságos fogadtatás, finom ételek és kiadósak. Az alagsorban van egy játékterem, szabadulószobával, biliárddal és bowlinggal. Ez volt a kedvencünk! Kucsik és nagyok egyaránt jól érzik magukat!
2023.06.16a párjával
Először jártunk Hajdúszoboszlón. A Barátság Szállodát választottuk és nem csalódtunk. Udvarias és segítőkész a személyzet, a szobák tiszták, az ételek változatosak és finomak. A benti gyógyvizes medencék kevésbé voltak zsúfoltak, így inkább azt használtuk ki. Egyedül a wifi volt nagyon gyenge,...
2023.01.05egyedül
Nagyon kedvesek voltak a szoba értékesítésen, így 2 órával a foglalás után már útnak is indultam. Nagyon jó helyen van, az 5. emeletről csodás a kilátás. A szobában nagyon jó meleg volt, főleg a fürdőszobában, nagyon jól esett a kinti hűvös után. Szép, tágas, tiszta szobát kaptam. Nagyon nagy az...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló - Pihenés Hajdúszoboszlón
Pihenés Hajdúszoboszlón
2024.12.22-ig
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló
75.600 Ft / 2 fő / 4 éj-től ellátás nélkül
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
118.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval