Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Márciusi ifjak

Hotel Aurum HajdúszoboszlóHotel Aurum Hajdúszoboszló a térképen

Kiváló 2022. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. március 25.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A március 15-i hosszú hétvégét töltöttük ebben a szállodában. A vasútállomástól taxival érkeztünk, ára b. 2000 Ft. Már a taxi rendelésben is segített a hotel, illetve előre szóltak, hogy a sétányt éppen felújítják, emiatt az autós közlekedés problémás. A teljes sétány - úttest és járdák - felújítása zajlik, a tervek szerint nyár végéig. Emiatt árkokon és lezárásokon keresztül lehet közlekedni jelenleg a szálloda előtt és közvetlen környékén.

A szálloda elegáns, impozáns, szinte fényűző, sok aranydísszel, kínai porcelánokkal. A személyzet segítőkész, kedves, udvarias. Welcome drinket kaptunk első nap ajándékba (gyümölcslé vagy bor). Szintén ajándékba kaptunk egy 2000 Ft-os utalványt a masszázsba, amit ki is használtam. Szóval a masszázs is nagyon kellemes és ráadásul hasznos is volt.
A szobánk nagyon szép, tágas, jól berendezett volt. 2 szoba, hatalmas erkély asztallal és székekkel, műfüvesítve, kis főzősarok, mikró, hűtő. Megfelelő méretű fürdőköpeny volt a család minden tagjának, így a gyerekeknek is. Az egyik szobában franciaágy, míg a másikban kihúzható kanapé volt. A fürdőszoba kádas. Volt ruhaszárító a vizes törölközőknek, fürdőruhának. Elegendő szekrény a ruhák elpakolásához. Mindkét szobában volt TV, nem túl sok adó volt. Wifi megfelelő.
Apróbb problémák, negatívumok: kávé, tea bekészítés nem volt a szobában. A WC-re rányílik a fürdőszoba ajtó. A legrosszabb élményem: a franciaágy túlságosan puha, első éjjel kikészült a derekam tőle, így utána már inkább a földön aludtam (és segített a masszázs is rajtam). De ez tényleg az én személyes problémám, más a puha matracot kedveli.

A szálloda zegzugos, a kinti medencét csak utolsó nap találtuk meg. A szállodában termálvíz van, ami 14 év alatti gyerekek számára nem ajánlott (ez az érkezés előtt nem volt egyértelmű). Van 2 benti medence, 1 kinti, szauna, jaccuzzi, sok pihenőágy. A fürdő részleg is olyan szép, hogy az embernek leesik az álla. Egyébként ez a termálvíz valami csoda, nagyon tömény, hatásos.

Az étteremben és a bárban az italok túlárazottak, a svédasztalos vacsora mellé 1-1 ital fejenként jól jött volna (üdítő vagy víz). A bárban jó a koktélkínálat és ott is nagyon kedvesek a hölgyek.

Kicsit túl volt bonyolítva a wellness használat. A törülközőt jegyre kaptuk, amivel mindig el kellett számolni, és a szemben lévő csoport-szálloda wellnessébe elvileg nem lehetett átvinni. Ez viszont egy másik pozitívum volt, hogy a csoporttag másik szálloda - Ambrózia Park - wellness részlegébe ingyenesen át lehetett menni, amit igénybe is vettünk, mivel ott nem termálvíz, hanem normál víz volt a medencében, kellemes hőmérsékleten, plusz egy szauna is található.
A gyógyfürdő 2 perc séta, az Aqua Palace élményfürdő 5 perc sétára van, a Harangház szintén ennyi kb.. A gyógyfürdő előtti rész is teljesen fel van most bontva, körbekerítve, ott is munkák zajlanak.
A belváros elég messze van, kb. 2 km, de azért be lehet sétálni.

Összességében megadtam az 5 csillagot a szállodának, bár nem volt minden tökéletes. Inkább felnőtt-kompatibilisnek mondanám a szállodát. 55 szobájuk van összesen. Ahogy végignéztem a kínálatot - van jó sok hotel, panzió itt Szoboszlón - talán ez volt a legszebb. Árban is korrekt ajánlat.
Az étkezés is rendben volt, a svédasztalos reggeli a szokásos, minden reggel kb. ugyanaz vagy hasonló, a vacsora változatos, jó ízekkel, de nem túl széles kínálat.

A teraszon kint volt a nemzeti lobogó és este szépen megvilágították az épületet a teraszról színes reflektorokkal.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:
Fényképek (29)
Hotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - EgyébHotel Aurum Hajdúszoboszló - Egyéb

Hotel Aurum további értékelései

2024.03.19a párjával
Személyzet kiválóan felkészült, előzékeny segitőkész, kivétel a masszáson dolgozó túlzottan fiatal lányok. Reggeli választék böséges, örvendetes hogy preferálják a helyi termelőket csak a desszert kategória volt szegényes. Az un . gofri helyett a legegyszerübb bögrés süti is nagyobb élményt adna...
2024.01.27a párjával
Finom etelek,nagy valasztek, kedves szemelyzet.Tisztasag, takaritas rendben.Tagas szoba, felszerelt konyharesz kenyelmes agy vilagitas rendben. Amit negativumnak konyvelnek; a futes nem illik egy ilyen szallodahoz, a medenceviz homersekletere nem figyelnek, sokszor tul meleg volt a viz az...
2024.01.24a párjával
Kiváló
Minden nagyszerű volt, nagyon közel helyezkedik el a gyógyfürdőhöz és az Aqua palace élményfürdőhöz, a svédasztal választékos és finom, külső és belső gyógymedence is van, bár nem túl nagyok, szerencsére nem volt tumultus, de ha tele lett volna a hotel biztosan kicsinek bizonyul. Januárban...

A Hotel Aurum legnépszerűbb csomagjai

Hotel Aurum Hajdúszoboszló - Aurum napok - teljes előrefizetéssel (min. 2 éj)
Aurum napok - teljes előrefizetéssel
Kérd ajánlatunkat!
2025.02.01-ig
Hotel Aurum Hajdúszoboszló - Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
Kérd ajánlatunkat!
2025.02.01-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től csodás félpanzióval