Budapestről autóval mintegy 2,5 óra alatt érhető el Hajdúszoboszló, amit másnéven a "Reumások Mekkája"-ként is szokták emlegetni. A város zöldövezeti részén található a Hotel Béke, további szállodák, vendéglátó üzletek és szórakozóhelyek szomszédságában. A szállodától 10-15 perces sétával érhető el a város központja.
Cocilista csökevény.Drága de rossz.Tévedésből voltam itt.30 ezerért.8 kor szóltak hogy jobb volna kihúzni a medansziéből mer zárnak.Rosszabb mint otthon a krimóban.Nyolckor.Roló kéne rájuk.De eltartja a sok kriptaszökevény dajcslandból aki idejár kardiológiai meg egyéb vizsgálatokra csilliárdokért.
Foglalás előtt tájékozódtunk a hotelről, ezért is foglaltunk az apartmanban szállást. Ennek ellenére a valóságban még így is meglepett, hogy mennyire szocreál a szálloda. Remek helyen van közel a strandhoz-aqua palace-hoz. A személyzet kedves és ez nagyon pozitív meglepetést okozott.
Sajnos elmondható, hogy sokkal modernebb szállodákban flegmák-unottak az alkalmazottak, de ez itt egyáltalán nem így volt. Mindenki előzékeny, udvarias, barátságos. A wellness részleg nagynak mondható, de sajnos a kinti két úszómedence nem üzemelt,így a benti részen zsúfoltság alakult ki. Csak reggelit kértünk, ami hétvégén 11 óráig vehető igénybe. Újabb piros pontot érdemel :), viszont a választék lehetne nagyobb. A tisztasággal is volt egy kis probléma, például az étterem padlója ragadt, tehát nem sűrűn takaríthatják. Az apartman tágas, ugyanazokat a szolgáltatásokat adja, mint a hotel szoba,plusz van még benne konyhasarok is. A falakra ráférne egy festés és néhány kép, hogy barátságosabb legyen. Összességében az 50 feletti korosztálynak ajánlom és szerintem 3 csillagnál nem több.