Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vegyes élmények

Hotel Délibáb HajdúszoboszlóHotel Délibáb Hajdúszoboszló a térképen

2015. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Két fontos információval kezdem, amire figyeljen mindenki, ha ide szeretne jönni: az egyik, hogy a parkolás nem megoldott. A szállodának csak pár saját parkolóhelye van, ami a 240 darab szobához mérve gyakorlatilag nulla. Az amúgy is zsúfolt utcán a fürdő szomszédsága miatt majdnem lehetetlen a parkolás. Ott tud parkolni a szállóvendég, ahol helyet talál, akármilyen messze is van – és persze onnan cipelje a szállodáig a csomagjait és menjen még egyszer vissza a parkolókártyával, amit adnak.

A másik, hogy a megvásárolható belépő a strand- és gyógyfürdőbe csak egyszeri belépésre jogosít, így nincs lehetőség úgy kimenni a fürdő területéről, hogy vissza lehessen menni, továbbá a belépőket nem lehet egyszerre megvenni, hanem csak aznap - volt, hogy fél órát kellett sorba állni érte a recepción reggeli után (a sok éppen kijelentkező vendég miatt).

A hotel közvetlen a fürdőkomplexum mentén fekszik egy frekventált utcában. Kívülről semmi extra, de belülről hangulatos és modern. A szobánk is hangulatos és szép volt, bár elég szűk. Ami a legnagyobb problémát okozta, hogy csak egy közös takaró volt az ágyon - ez elég rossz ötlet, mert gondot okozott éjszaka, melyikünk húzza le álmában a másikról a takarót… így nem lehet aludni rendesen. Az erkélyről szép kilátás nyílt a tájra és a hotelből kilépve az esti hangulatos forgatagba érkeztünk, helyben volt minden esti látnivaló és program.

A honlapon bemutatott látványos Mirage és hangulatos Borostyán étterem helyett két egybenyitott konferenciateremben történt az étkezés, amitől kevésbé volt színvonalas az egész (üres fehér falak, hosszú egybetolt asztalok). Az ételválaszték meglepően széles volt mind reggelire, mind vacsorára és nagyon finomak voltak az ételek. Ami sajnos itt sem sikerült jól a nagy létszám miatt, az a kiszolgálás: a hét estéből sajnos csak hármon sikerült odajönni valakinek hozzánk, kérünk-e valamit inni a vacsorához. (Hát igen, kértünk volna, miután kinn 36 fok volt… de inkább a használt tányárok, poharak elvitelével foglalatoskodtak a pincérek.) A nagy vendéglétszám miatt nehéz volt szabad helyet találni az asztaloknál és nagy volt a zaj, emiatt kevésbé volt élvezhető az étkezés.

Két bár volt, egy este 10-ig üzemelő és egy késői nyitvatartású (a Kamilla nevezetű nem működött). Az italválaszték széles, különösen borokból és pálinkákból. Jó ötlet a belső térből nyíló szabadlevegős rész, ahova ki lehet ülni iszogatni és/vagy dohányozni. A blokkokból nem kaptunk másodpéldányt, hogy követni tudjuk a fogyasztásunkat. A személyzet kedves, udvarias volt mindenhol. A wellness részen egy élménymedence, finn szauna, jégkút, merülő, gőzkabin, infraszauna és egy sókabin található, illetve két gyógyvizes medence egy külön térben.

A szállás más négycsillagos szállodákhoz képest meglehetősen drága, az italok és az egyéb helyi árak viszont elég kedvezőek a nyugati országrészhez képest. Ha visszajövünk jövőre Hajdúszoboszlóra, a fent említett okok miatt valószínűleg nem ezt a szállodát választjuk, de ezzel senkit nem lebeszélni szeretnék. Aki nem a fürdőkomplexumba átjárás miatt jön vagy nem a legzsúfoltabb nyári szezonban, biztosan jól fogja érezni magát itt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Átlagos
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Délibáb további értékelései

2023.06.14családjával
Kiváló
Gyönyörű Hotel kívül belül! Jó megközelítés autóval. Kedves és segítőkész személyzet fogadott minket a hotel minden területén. Szép és kényelmes szobánk volt. Az ételek nagyon finomak voltak bőséges választékkal. A wellness nagyon jó volt. Szauna, élménymedence, gyógyvizes medence is...
2023.04.12a párjával
Kiváló
2023.áprilisban, Húsvétkor jártunk férjemmel a hotelban. A szálloda egész területe nagyon modern, és ízlésesen berendezett. A személyzet nagyon kedves és udvarias. Tisztaság mindenhol, kellemes wellness,szuper gyógymedencék, jó kiszolgálás, finom ételek! Egyszóval, mindennek nagyon elégedettek...
2023.02.02a párjával
Átlagos
3nap 2 éjszakát foglaltunk 2 főre.itt még nem jártunk,próbáljuk ki. Hát....wellness: Kisgyerekes semmiképp ne menjen: csak egy bokáig érő lábáztató van nekik.Hűvös volt a víz,nyakzuhanyt nem kapcsolják be,maga a belső az dizájnos.Jó hogy van 2 gyógymedence. Kaja: finom,de nem nagyon...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló - Pihenés Hajdúszoboszlón
Pihenés Hajdúszoboszlón
2024.12.22-ig
Napsugár Kenézy Lux Apartman Vendégházak Hajdúszoboszló
75.600 Ft / 2 fő / 4 éj-től ellátás nélkül
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
118.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval