Hajdúszoboszlón, Magyarország keleti régiójában a négycsillagos Hotel Silver superior minden igényt kielégítő 170 klimatizált szobával, étteremmel, konferencia központtal, teljes körű wellness szolgáltatásokkal és sportolási lehetőségekkel várja a pihenni, kikapcsolódni, gyógyulni vágyó vendégeket.
A fürdő csúszásmentesítése a korábbiakhoz képest romlott. Nem elég kiírni,hogy csúszásveszély! Az egy hét alatt míg ott voltunk,többen is elestek. A melegvizű medencék tisztasága erősen kifogásolható. A vacsorához külön kérni kell a csapvizet és azt sem kancsóban kapjuk,hanem pohárkában.
Tetszett: a szalloda elhelyezkedese az udulo ovezet setalo utcajaban, finom es valtozatos etelek, reggeli koszonto pezsgo az etterembe erkezeskor(igaz, hogy nem minden felnottnek kinaljak es volt hogy kerni kellett)
Nem tetszett: a szalloda nem kepes megoldani a medencek vizhomersekletenek szabalyozasat, a hirdetesekben lattatott elmenymedencek csak igen keveseknek nyujtanak oromot, elvezhetetlenul hidegek, a kiirt 26 fokkal szemben az ot nap alatt 21 es 23 fok kozott voltak.
A gyogymedencek homerseklete naponkent valtozott 32 es 38 fok kozott. Nincs szemelyzet aki ellenorizne a medencek kornyezeteben az egeszsegugyi es magatartasi szabalyok betartasat. A furdoszobakban cask folyekony szappan van, de sampon egyaltalan nincs. Negycsillagos szallodaban nem a vendegnek kene sampont magaval vinnie.
A szálloda tiszta-rendes, a szoba is rendben volt. Engem mondjuk zavart a szobában a parketta nyikorgása, de legalább tisztább volt mint máshol a szőnyeg. . . Jók voltak a kezelések, nem kellett várni, a megadott időpontot tartani tudták. Tetszett a kinti rész, a nagymedence (bár pár fokkal melegebb vizet el bírtam volna viselni, pláne a gyerekek.
. . ), a jó sok napozóágy. Ami nem tetszett: vacsoránál már majd szomjan haltunk, de a pincér csak nem jött felvenni a rendelést, úgyhogy minden nap szólni kellett, hogy ugyan jöjjön már. Sok asztal csúfoskodott az elfogyasztott ételmaradékos tányértól, nem szedték le azonnal a pincérek a vendégek távozása után. Lehet, hogy kevés a 2 pincér ennyi emberhez. A levesek, főételek finomak voltak, desszert szerintem kevés. Összességében tetszett, ajánlom mindenkinek.
Visszatérő vendégei voltunk a hotelnek, 3 felnőtt és egy 5 éves kisgyerek. Mindnyájan jól éreztük magunkat, mivel minden korosztálynak megfelelő szolgáltatást nyújtott. Kiemelném a gyógykezelések színvonalát, szervezettségét, a személyzet odafigyelését, kedvességét.
Negatívum a kissé kényelmetlen fürdőszoba, a víz hidegsége miatt élvezhetetlen úszómedence, és a tavalyi átlagon felüli ellátással szemben idén kevésbé ízletes főételek. Ennek ellenére mindnyájan "jó szájízzel" távoztunk. Köszönjük!
Megfelelő méretű, kényelmű és tisztaságú szoba, nagyon szép kinti medence, kedves személyzet. Gasztronómiai szempontból hullámzó benyomásunk volt, a reggeli a szokásos hasonló szállodákban tapasztalt minőség és választék, a vacsorán időnként pazar ellátást kaptunk, időnként hagyott kívánni valót maga után. . . Nagyon jó érzést keltett az esti élőzene a medence partján.
A Gyógyászati részleg személyzete szakaszisztenstől a masszőrökig kiváló! ! ! ! Nagyon kedves és udvarias összeszokott csapat. Köszönjük a kiváló munkájukat. Az éttermi személyzet előzékeny udvarias. Gőzszauna tisztaságakivánni valót hagy maga után,új épületben nem működött a gőzszauna,finszauna tisztasága sem a Szilver nívójához való. Illóolajat külön kérésre hozták.
A szálloda jó néhány szolgáltatás tekintetében kiváló. A medencékkel volt problémánk: a gyógymedencék minket nem érdekeltek, viszont nem volt olyan medence, ahol kellemes hőmérsékletű vízben lehetett volna fürdeni, stb. Az udvari úszómedencéhez az volt kiírva, hogy 28-30 fokos, de nem volt 24-25-nél több/ a személyzet szerint 26,5 volt/.
Élményelemek egyáltalán nem voltak, az internetes tájékoztatással ellentétben, mindezek miatt a vendégek is csak a nyugágyakon üldögéltek, a medencébe alig ment valaki. /úszásra egyébként jó volt/Mindezek miatt a nagy városi fürdőbe mentünk. A szoba kitűnő volt, mindössze a parkolóra néző ablakokon beszűrődő konyhai zajok , valamint ételszag rontja az ár/érték arányt. /Ezek tervezési hibák. / Mindezektől eltekintve jól éreztük magunkat.
Alapjában véve elégedettek voltunk. Kissebb észrevételeim lennének: az ágy sajnos kényelmetlen a két ágy közé helyezett szivacs nem látja el a funkcióját,hatalmas lyuk tátong az ágyak között,nem pároknak való. Egy másik aprócska észrevétel amelyet eddig más szállodában nem tapasztaltunk,hogy a vacsorához nem jár semmilyen inni való.
Tetszett: személyzet hozzáállása, ételek választéka és minősége. Nem tetszett: kicsi a fürdőszoba, a zuhanyrózsát nem lehetett úgy beállítani, hogy ne csak csordogáljon belőle a víz. Az élménymedencéknél, hydromasszázsnál több elem nem vagy csak gyengén működött. Az egyik medence vize egy déleélőtt alig elviselhetően forró volt.
2014. januárban jártunk a szállodában. A hely tiszta, a szoba kényelmes, a személyzet udvarias, előzékeny volt. Az étterem kiváló a választék bőséges. Az éttermi személyzet tevékenysége némi kívánnivalót hagy maga után (az asztalok étkezés utáni letakarítása, valamint a szálláshely ajánlásában szereplő fogadóitalt külön kérésre is csak kelletlenül hozták) A wellnes rész minden igényt kielégített, kellemes volt a télen is használható külső medence hőfoka és környezete.