Hajdúszoboszlón, Magyarország keleti régiójában a négycsillagos Hotel Silver superior minden igényt kielégítő 170 klimatizált szobával, étteremmel, konferencia központtal, teljes körű wellness szolgáltatásokkal és sportolási lehetőségekkel várja a pihenni, kikapcsolódni, gyógyulni vágyó vendégeket.
A személyzet segítőkész volt. Az ételek nagyon ízletesek. Ami kevésbé tettszett, hogy a fürdő részleg hétköznap este csak 7-ig volt nyitva. Nagyon sokan még este vacsora után is szivesen megmártózkodtak volna ha több nem is, de a belső medencébe! A sókamra eldugott helyen van, a játszóházból nyílva, ott tarózkodásunk idején egyszer sem üzemelt.
Ami életveszélyes és felháborító volt, a medenceparton felszolgált italok és koktélok üvegpohárban! Nagyon sok helyen megfordúltunk már, de mindenütt vigyáztak mások testi épségére, törhetettlen poharakban szolgálták fel a kért italokat! Főleg a gyerekek vizes kezében volt félelmetes látni a koktélokat a medencében! Mivel telt ház volt a szállodában a vacsora zavartalan lefolytatása érdekében a tájékoztatás egyenlő volt a nullával az étterembe belépéskor. Aki még soha életében nem járt 4* szállodában fogalma sem volt róla, hogyan zajlik le egy vacsora svédasztallal, így a főételnél az is sorba állt, aki csak levest szeretett volna enni, ezzel feltartva a sort. Sok időt meglehetett volna spórólni azzal is, ha a főételeket is mindenki magának választja nem pedig adják, költség csökkentés szempontjából is megfontolandó lenne a változás!
Silver Hotel válasza
Tisztelt Prostyák Sándorné Erika!
Örömünkre szolgált, hogy ételválasztékunk elnyerte tetszésüket. Köszönettel vettük további észrevételeiket is. A fürdőrészleg azért tart hétköznapokon este 7-ig nyitva, hogy az ezt követő vízcserénél fogva másnap a vendégek újra steril és friss környezetben kapcsolódhassanak ki.
Valamint ezáltal este 7 óra után lehetőség nyílik éttermünk kulináris élményeinek megtapasztalására. Nagy létszámú vacsora esetén sajnos nincs lehetőségünk minden vendéget egyénileg tájékoztatni a vacsora menetéről. Sajnáljuk, hogy ebből adódóan Önöknek kellemetlenségük származott. Reméljük visszatérnek még szállodánkba.
2013. november 5., A szálloda vezetősége, Silver Hotel
Tetszett az udvarias személyzet, a kényelmes szoba, a tisztaság, és az étel kínálat. Nem tetszik a magas parkolási díj! Kifogásolom a kínált 4 napra ajánlott gyógykezelésből csak 3 napot lehetett igénybe venni, mivel az érkezés napja ünnep volt és egy vasárnap is bele esett, de ennek ellenére 4 napra hirdetett árral számoltak (ez a barátaink esete).
Ami nagyon rontja a Silver 4×-ot, hogy az új(? ) épületben a szauna egyik alsó padján a lécek szinte elvannak korhadva! ! Ez baleset veszélyes is és esztétikailag igen visszataszító. Ennek ellenére, ha Hajdúszoboszlóra megyünk pihenni, továbbra is a Silver Hotelt választjuk, és máskor is szívesen ajánljuk barátainknak. Sikeres működést kívánunk: Kind László és neje
A szálloda tetszett, elegáns és kényelmes. Nagyon tetszettek az ételek, kiváló konyhája van a szállodának. Nem voltunk megelégedve a wellnes gépekkel, amelyek nincsenek kellően karbantartva, egy részük nem működik. Az is hasznos lenne, ha a bonyolultabb gépek mellett lenne valamilyen magyar nyelvű útmutató.
sajnos nem tudni mi okból a férjem bakteriális súlyos tüdőgyulladást kapott, kórházba került, én bakteriális arcüreggyulladást a barát házaspár szintén tüdőgyulladást. A fürdő vizével volt valami probléma nem volt elég meleg, a medence kevés a szálloda nagyságához képest. Hűvös idő volt és fűtés nem működött ez biztos megbetegedésre adott okot. Ide többet nem megyünk.
Először is az étteremben felszolgált ételek minősége és választéka kíváló volt. Sok helyen megfordultunk már, de én az első helyre tenném ezt a szállodát ebből a szempontból. A szoba is kényelmes és tiszta volt, az ágyak automatikusan állíthatok (dönthetők), ilyennel még nem is találkoztunk.
Butaságnak tartom, hogy a vacsorához rendelhető italoknak az ára túlzottan magas. Így megfigyelhető volt, hogy csak egy két asztalnál fogyasztottak, majd a környező borozókban sörözőkben lehetett találkozni a lakókkal. Bár ehhez Önök jobban értenek, miért ilyen az árképzésük.
A minibár árairól már véleményt sem írok annyira komolytalanok, gondolom strapás feltölteni, jobb ha senki se használja, de legalább van. Egyébként elégedettek voltunk mindennel.
Nagyon kellemes 3napot toltottunk a szallodaban. Kedves szemelyzet,nagyon-nagyon kituno,izletes etelek. A szobak tisztak,pincerek udvariasak. Amin lehetne javitani:mi hianyoltuk a zenet,talan lehetne programokat szervezni az uduloknek es kicsit kenyelmetlenek voltak az agyak. Egyebkent elegedettek voltunk es kivanunk tovabbi jo munkat,sok visszatero vendeget!
Ami nagyon tetszett a kiváló és nagyon finom ételkínálat, és a személyzet gyors reagálása a kérésemre. És akkor rá is térnék ami nem tetszett, mivel a szobánkban hangyák mászkáltak a padlószőnyegen és az ágyon, kérésemre azonnal intézkedtek, illetve felajánlották, egy másik szobát ha ez nem szűnik meg.
Abszolút elégedett voltam, a szállás megfelelő, a szoba tiszta, a kategóriájának megfelelő. nagyon elégedett voltam az ellátással, a reggeli és az ebéd is megfelelős színvonalú. Korrekt volt a parkolás bonyolítása is. A welness részleg is teljesen rendben volt, kényelmes, nem voltak sokan, pihenésre abszolút alkalmas.
Sajnos a második napon a meleg medence elromlott, így a víz utánpótlása nem volt biztosított addig, míg el nem jöttünk, de a kollégák gőzerővel dolgoztak rajta.
Két kis gyermekemmel és a férjemmel töltöttünk egy hétvégét a hotelben. Az ételek finomak voltak, jó volt a kiszolgálás. A szoba is kitűnő volt, az apartmanban voltunk, családoknak kitűnő. A személyzet is kedves volt. A gyerekek nagyon élvezték a wellness részleget. Ami nagyon jó volt, hogy mindig volt hely a gyerekeknek a medencében. A masszázs és a szauna is nagyon jó volt.