Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Minden korosztálynak

Hungarospa Thermal Hotel HajdúszoboszlóHungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló a térképen

Kiváló 2014. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. július 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A három hotel közül, amiből közvetlen átjárás van a fürdőkomplexumba, ez volt a legolcsóbb, ezért választottuk ezt. A hotel háromcsillagos, ezért ismét szerényebb igényekkel mentünk, de abszolut pozitív „csalódás” volt ehhez képest. A környék szép és csendes, bár este nagy élet van a környéken, de a nyílászárók jól fogták a hangot. A környéken este nyüzsgő élet van, sok látnivalóval.
A lobby és a lobby bár viszonylag kicsi, de a kiszolgálás zökkenőmentes volt. A szoba megfelelt volna egy négycsillagos helynek is, méretre és berendezésre is – kártyás rendszerű zár, teljesen modern bútor, szép fürdőszoba, erkély székekkel és ruhaszárítóval, minibár; csak a televíziókészülék volt még régi típusú és mini (illetve a hajszárító itt is hiányzott :(. Az étterem közepes nagyságú, mindig volt elegendő szabad hely, az ételválaszték és minőség is sokkal több, mint háromcsillagos. A személyzet mindenhol kedves, gyors, szolgálatkész.
A hotelnek saját gyógyvizes medencéje van, két beltéri és egy kültéri, illetve egy finn szaunája (illetve még ki volt írva egy gőzkabin és egy sókabin). Ha jól láttam, van orvosi rendelés és gyógyászat is.
A fürdőkomplexumba közvetlen átjárás van, de azért gyalogolni kellett egy darabig, mire átértünk. A szállodai ár tartalmazta a belépőt a strandra, a gyógyrészlegbe és a fedett élményfürdőbe (karszalagos rendszer van). A csúszdaparkhoz és a szaunarészleghez külön belépőt kell vásárolni, aki azt is szeretné igénybe venni.
A fürdőkomplexum a kiírás szerint Európa legnagyobbja. 5 részből áll: strandfürdő, élményfürdő, gyógyfürdő, szaunapark és csúszdapark. Az egész hatalmas területen fekszik, csónakázótóval (lehet vízibiciklizni), füves-fás területtel, rengeteg büfével (sehol sem kellett sokat várni) és pihenőággyal.
A strandfürdőrészen található 3, különböző hőfokú gyógymedence, két családi medence, egy úszómedence, egy élménymedence, egy tengerpart-szerűre kiképzett óriásmedence és több gyermekmedence. Az élményfürdőben 7-8 beltéri tematikus medence van, rengeteg élményelemmel, külön gyermekszinttel, csúszdákkal, sókamrával. Ebben az épületben található a szaunapark 3 finn szaunával, 2 gőzkabinnal, 2 infraszaunával, Kneipp taposóval és merülő medencével. Ezzel összeköttetésben van a szörf épület, de arról nem tudok mesélni, mert ott nem voltunk. A gyógyfürdő részben 3 beltéri különböző hőmérsékletű gyógymedence, 4 kültéri különböző hőmérsékletű gyógymedence és gyógyászati részleg van.
Ezenkívül külön naturista park, csúszdapark és nem is tudom felsorolni, mi minden volt még.
Minden korosztály számára ideális hely, mindenki megtalálhatja a saját igényének megfelelő medencét/helyet/büfét :) A lényeg, hogy itt is nagyon jól éreztük magunkat és valószínűleg visszatérünk még, kicsit hosszabb időre, mert ez egyenlőre egy felderítés volt.
Az értékelésnél nehezen döntöttem a négyes és az ötös között, mert az összes eddigi tapasztalat fényében szoktam osztályozni, végül a háromcsillagoshoz képesti magasabb színvonal és a fürdőkomplexummal való összeköttetés miatt adtam kiváló minősítést, nem a szállodát önmagában nézve.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Hungarospa Thermal Hotel további értékelései

2024.04.08a párjával
Kiváló
Nagypéntektől húsvét hétfőig voltunk a szállodában. Minden tiszta,rendezett. A személyzet segítőkész, kedves. A wellness részleg kielégítő, szép udvar, rengeteg napágy. Az étkeztetés kiváló. Sosem ettük ugyanazt. Teltház volt,de nem kellett várni,ha fogyóban volt valamilyen étel, azonnal...
2024.03.05a párjával
Átlagos
A szobával és a személyzettel nem volt gond, de az étkezéssel igen. Előre bejelentettem, hogy komoly ételintoleranciám van - sok élelmiszerre. Azt jelezték vissza nekem, hogy nem gond. A vacsorát megoldották, de a reggeli katasztrofális volt. Más hotelekben mindig volt tejérzékenyeknek való...
2023.09.03a párjával
Nagyon jó az átjárás biztosítása, a prémium zóna, gyógyfürdő, stb szolgáltatásaihoz. Kedves személyzet, jó a konyha, bár lehetne több féle leves. Ami kevésbé tetszett: nagyon kevés magyar nyelvű csatorna van a külföldihez képest a tévén (Magyarországon vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!), a zuhanyrózsát...

A Hungarospa Thermal Hotel legnépszerűbb csomagjai

Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár (min. 2 éj)
Prémium nyár
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel (min. 2 éj)
Spa ajánlat fürdőbelépővel
118.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.22-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től csodás félpanzióval