Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

családi hétvége

Hungarospa Thermal Hotel HajdúszoboszlóHungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló a térképen

Kiváló 2016. januárban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. február 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Két hete voltunk a szálló vendégei.
Hárman voltunk a párommal és a kamasz fiammal vettük igénybe a szálló szolgáltatását.
Szoba: kellemes, megfelelően fűtött, tiszta.- kifogás, az ágy matracai silány minőségűek- valaha valószínűleg jobbak voltak, de az évek során , mi vendégek ezeket kifeküdtük, vagyis sajnos én nem, de előttem már sokan, így az ajándék Aqua Palace wellness és gyógyfürdő szolgáltatásaira, nemcsak pihenés, de gyógyulás szempontjából is szükségünk volt, jó lett volna ha csak az előbbi miatt vesszük igénybe- az eredeti cél ez volt.
A fiam pótágyat kapott, mely kényelmesebb volt a mienknél, ámde esetleg a gyerekkel érkezőket meg lehetne kérdezni foglaláskor, hogy az a gyermek mekkora- és itt akár a korán kívül, a méretét is megkérdezhetik bátran. Tudom én, hogy az ár szempontjából az előbbi az érdekes szempont, de talán ez az apró figyelmesség nem lenne a vendég számára utolsó szempont- a pótágy elég rövidnek bizonyult- mivel annak fejrésze jelentős centiket elvesz az ágy hosszából- nem mindenki szereti azt a fajta fejrészt, ami bizonyos fokba megtöri a nyakat (még ha egy rugalmas gyerekről is beszélünk)- de ez csak egy figyelmesség, úgynevezett plusz lehetne a szálló részéről, amit a vendég eseteleg értékel.
A recepció: megérkeztünk, kedves mosoly- üdvözöljük, jártak már itt?- nem., és akkor gyors hadarásban megtudtuk, mit hol és hogyan- hánykor, ámde ez a kiírtakkal abszolút nem egyezett ( vacsora, reggeli időpont- mást mondtak, mint ami ki van írva, aztán a fürdő nyitva tartási idejét sem tudtuk meg korrekt módon, az ember másképp tervezi a napot, ha ezeket korrekt módon tudja)- így korrekt útba igazításról nem beszélhetünk, az hogy miképp jutunk át az Aqua Palace- ba, arról sem kaptunk bővebb infót, csupán a kártyás kapuig láttak el információval, a többit találja ki az ember- a kapun túl, ugyanis ketté ágazik az út, és az utak további kis utakra- megtaláltuk- nem gond, de ez is csak egy apró figyelmesség lenne, hogy melyik irányba rövidebb pl., vagy miképp találjuk meg könnyebben, arról nem is beszélve, hogy tél lévén korán sötétedik, volt olyan szerencsénk, hogy a köd is leszállt, elmentünk világosba, hazafele a sötét, ismeretlen, kihalt strandon át jöttünk, nem mondom kalandos volt világítás híjján, de szerintem pár (annál több, mint ami most van) kandeláber elhelyezése ildomos lenne , ha már úgy is felújítás alatt áll a fürdő (bár gondolom, itt érdek ütközés van, hisz ez a szálló vendégeinek lenne könnyebbség).
Az Aqua Palace egész pontosan 10 perc járás, ködben, este, valamivel több ( 40 évesen, mozgás korlátozottság nélkül, fitten).- a pár perc nem helytálló, pár perc az én olvasatomban max. 3-4 perc.
Az ételek: a reggeli korrekt bőséggel szolgált, a vacsora is, ámde itt apró kifogásként annyit említenék meg, hogy köret tekintetében kicsit lehetne átgondoltabb a séf, ugyanis a főételt volt úgy, hogy nem volt mivel enni- konkrét példa- ott volt az isteni borjú pörkölt, köretnek választhatóan vajban párolt répa, forgatott krumpli, egyikkel sem illett, nem mintha nem lennék rugalmas- megoldottam, de jobb szájízzel hagytam volna ott a vacsit, ha lett volna sima főtt krumpli, esetleg nokedli.
Egyebekben az ételek nekem ízletesek voltak, bőségesek.Ami elfogyott azonnal pótolták, nem jártunk úgy, hogy elfogyott és aztán nem volt. Amin javíthatnának, hogy pót evőeszközök is kerülhetnének a svéd asztalra, hisz lehet több félét is enne az ember és míg elmentünk az ételért, eltűnt az asztalról az evőeszközünk, amit korábban használtunk.
A pincérek: kiváló munkát végeztek.Tessék őket megdicsérni- jan. 29-30- 31.
Figyelmesek, kedvesek, szolgálatkészek, udvariasak- köszönöm nekik a kiszolgálást.
Ami számomra vicc kategória, hogy a úgynevezett bár a recepció mellett 19- kor zár!, miért? az emberek ide pihenni, szórakozni, lazítani jönnek, urambocsá sokáig fent lenni, majd aludni. A vacsorához ugyan fogyaszthat az ember egészen kiváló bort, de mi van, ha 22: 05- kor tenné ezt a párjával meghitten?
A szálloda fürdő részlegéről sajnos nem tudok mit írni- tetszetős, de használni nem tudtuk, mert ez is zár korán, lehet ezt is érdemes lenne átgondolni, mert vacsi után lehet jól esne még egy kis fürdőzés ha már utazik ennyit ( bármennyit) az ember egy ilyen élményért, és bár az Aqua Palace medence zárása 21:30- kor van, vacsi után átmenni 10-15 perc , ott átöltözni ( mert ugye ebben az időben, az a "pár perces" séta sem megtehető köntösbe, papucsba) és már jöhet is vissza a kedves vendég.
Gondolni kellene a fiatalabb, pihenni és nem gyógyulni vágyó korosztályra is.
Összességében még sem panaszkodom, a hibákat is csupán csak azért említettem, hátha valami módosításra, javításra kerül, bátran ajánlom bárkinek, aki pihenni szeretne és igénybe venne egy kiváló fürdő komplexumot a szálló közelében.
További jó munkát kívánok az ott dolgozóknak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Hungarospa Thermal Hotel további értékelései

2024.04.08a párjával
Kiváló
Nagypéntektől húsvét hétfőig voltunk a szállodában. Minden tiszta,rendezett. A személyzet segítőkész, kedves. A wellness részleg kielégítő, szép udvar, rengeteg napágy. Az étkeztetés kiváló. Sosem ettük ugyanazt. Teltház volt,de nem kellett várni,ha fogyóban volt valamilyen étel, azonnal...
2024.03.05a párjával
Átlagos
A szobával és a személyzettel nem volt gond, de az étkezéssel igen. Előre bejelentettem, hogy komoly ételintoleranciám van - sok élelmiszerre. Azt jelezték vissza nekem, hogy nem gond. A vacsorát megoldották, de a reggeli katasztrofális volt. Más hotelekben mindig volt tejérzékenyeknek való...
2023.09.03a párjával
Nagyon jó az átjárás biztosítása, a prémium zóna, gyógyfürdő, stb szolgáltatásaihoz. Kedves személyzet, jó a konyha, bár lehetne több féle leves. Ami kevésbé tetszett: nagyon kevés magyar nyelvű csatorna van a külföldihez képest a tévén (Magyarországon vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!), a zuhanyrózsát...

A Hungarospa Thermal Hotel legnépszerűbb csomagjai

Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Prémium nyár (min. 2 éj)
Prémium nyár
140.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.09.01-ig
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Spa ajánlat fürdőbelépővel (min. 2 éj)
Spa ajánlat fürdőbelépővel
118.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.12.22-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től csodás félpanzióval