Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Másodszor is remek volt!!

Hunguest Hotel Apollo HajdúszoboszlóHunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló a térképen

Kiváló 2017. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. március 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Második alkalommal töltöttünk el itt egy teljes hetet, és most is elégedetten távoztunk. Négy személyes apartmanunk(ketten voltunk) ízlésesen berendezett és minden kényelemmel felszerelt volt.
A wellnesz-részlege kiegészült a szintén négy csillagos Béke hotel wellnesz részlegének korlátlan használatával, amit egy nagyon szép favázú átjárón lehetett megközelíteni. Itt minden a vendégek rendelkezésére állt. Bizonyára ez az oka annak, hogy a saját rész bizonyos szolgáltatása nem üzemel, ill. csak hétvégén vehető igénybe.( szaunák,).
Mindez azonban semmit nem von le abból, hogy remekül érezzük magunkat. A sószobája valódi kis klubként üzemel, ahol a vendégek jókat tudnak beszélgetni. Ugyan ez érvényes a gyógyvizes jakuzzira is.
Nagyon jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, aki nemcsak pihenésre vágyik, de gyógykezelésekre is szüksége van, amit nagyon kedvező térítés ellenében orvosi javaslatra helyben kérhet.
Remélem, hogy máskor eljutunk ide.

További jó munkát kívánok mindkét szálloda dolgozóinak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (12)
Hunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló - WellnessHunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló - WellnessHunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló - WellnessHunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló - BelsőHunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló - WellnessHunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló - WellnessHunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló - WellnessHunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló - Medence/kertHunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló - WellnessHunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló - EgyébHunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló - EgyébHunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló - Külső kép

Hunguest Hotel Apollo további értékelései

2022.09.29a párjával
A standard szoba laminált padlós és nagyon hiányzott a szőnyeg főleg az ágy mellől, emiatt kicsit hideg hatású volt. A fürdőszobában a világítás fényereje szerintem kicsi, kissé sárgás hatású ezért a belső tér. A wellnes részleg azonban tiszta, kellemes volt. A vacsora az Aqua Sool szálloda...
2022.09.23a párjával
Kiváló
A szálloda és a környezete némi felújítást igényelne .Az ár érték arány kiválló .A személyzet udvarias ,kedves. A wellness a szálloda méretéhez képest jó a szaunákban mindíg volt hely a medencék sem voltak tömve. A szoba színvonala tisztasága kifogástalan.
2022.01.31a párjával
Kiváló
Már többször is jártunk a szállodában, teljes megelégedettségünkre. A Pandémia miatt kicsit visszafogottabb minden, viszont a személyzet kedvessége ezt ellensúlyozza. Azt szeretném kérni, hogy a külső medencét gyógyvízzel töltsék fel télire is, mert szerettünk volna ott is fürdeni és így a...

A Hunguest Hotel Apollo legnépszerűbb csomagjai

Hunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló - Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
52.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2024.10.01-ig
Hunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló - Napi ár reggelivel (1 éjtől)
Napi ár reggelivel (1 éjtől)
36.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
2025.04.01-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Nyári Silver Napok
Nyári Silver Napok
07.01-08.31.
Silver Hotel Hajdúszoboszló
121.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval