icuska20 étterem értékelései

Értékelései
26
19
4
32
0
1
77

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg icuska20 értékeléseit!

Olvasd el icuska20 étterem értékeléseit!

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 5.
Csak egy kávéra, kapuccsinóra tértünk be a családdal. A rendelést azonnal felvették és pár perc után már meg is kaptuk. Minden finom volt. A klubkártyámra a húsz százalék kedvezményt megkaptam. Ami meglepő, hogy bankkártyával nem tudtam fizetni, csak készpénzes fizetésre volt lehetőségem. Remélem, hogy legközelebbre már ez is megoldódik.
Megosztom
Ide máskor is szívesen betérünk. -

Hotel Járja étterme Hajdúszoboszló

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 5.
Ebédelni tért be a család. Három féle menüből lehetett választani, a leves csak egyféle volt, de ízletes. A második adag is elégséges és finom volt, és ez mindháromra vonatkozott. Udvarias, gyors kiszolgálás, gyönyörű környezet és mindez megfizethető áron. Máskor is betérünk ide. Ajánlom másoknak is.
Megosztom
Felejthetetlen szülinap. -

Fehér Akác Vendéglő Pér

2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. december 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Születésnapi ebédre gyűlt össze a család 21 fővel. Mindenki étlapról rendelt. Az italokat pillanatok alatt kihozták. A levesekre sem kellett túl sokat várni. Hatalmas adagok, nagyon finoman elkészített volt valamennyi főétel. Mindenki elégedett volt a választásával. A felszolgálók végig előzékenyek, udvariasak és gyorsak voltak. Jó hangulatban távoztunk.
Megosztom
Kellemes környezetben finom ebéd. -

Hotel Járja étterme Hajdúszoboszló

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Véletlenül tértünk be ide,de nagyon jó választás volt. A felszolgáló azonnal hozta az étlapokat, felvette az italrendelést és pillanatokon belül már ki is hozta.
Az ételekről: hatalmas adagok, nagyon tetszetős tálalás és isteni ízek, és az ár mindezzel arányos volt. Mindannyian elégedettek voltunk.
Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Megosztom


TérképX