Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
icuska20
305083
Országjáró - 20 városban járt márNépszerű író - 29 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
Fotói
83 fotó
Itt járt már

icuska20 adatlapja

35Értékelés
30
5
0
83
Bemutatkozás
Felsőfokú végzettséggel rendelkező, aktív nyugdíjas vagyok. Imádom a családom, és a természetet. Amikor tehetem kirándulok, túrázok, utazok. Igyekszem az internet segítségével olcsó, szép és programokban bővelkedő lehetőségeket választani.
Így utazok, így járok étterembe
Leginkább magunk tervezzük meg az utazást, így nem vagyunk időhöz, csoporthoz kötve. Célpontjaink elsősorban a hegyek, tengerpart, nevezetes városok és wellness pihenés. Étterembe ritkán járunk, leginkább a félpanziós ellátásoknál vesszük igénybe. Imádok főzni, ezért leginkább apartmanban szállunk meg és viszem a napra kiadagolt finom ételeket. Így időt, energiát és pénzt spórolunk meg, amit az utazásokra fordíthatunk.
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Ár-érték figyelő  •  Természetbarát  •  Házias ízek kedvelője  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Akció-figyelő  •  Aktívan pihenő  •  70-hez közel is nagy
Regisztráció2013.12.07
Utoljára itt2023.01.03

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2022. december 31.családjával járt itt
12 fős családi összejövetelre választottuk az éttermet. A hely nagyon barátságos, a személyzet igazi vendéglátó. Azonnal felvették az italrendelást amit perceken belül ki is hoztak. Az étlap gazdagsága lehetővé tette, hogy nagyon sok ételt meg is kóstoljunk. A levesek nagyon finomak voltak és bőséges mennyiségüek.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
2022. november 7.a párjával járt itt
Már sokadik egy hetet töltjük el itt apartmanban. Voltunk 2-és 4 -fős-ben is. Egyszerűen berendezett, kényelmes,csendes. Igazi pihenésre való hely. . Előző értékelésemben a fürdőben hiányoltam a fogasok, padok számát, javaslatként kértem ennek bővítését. Örömmel nyugtáztuk, hogy a javaslatom meghallgatásra talált.
4Személyzet
4Tisztaság
4Ár / érték arány
4Kényelem
4Szolgáltatások
4Elhelyezkedés
Felhasználó fényképei:
Hőforrás Hotel és Üdülőpark Gyula - Hőforrás Hotel és Üdülőpark Gyula - Hőforrás Hotel és Üdülőpark Gyula - Hőforrás Hotel és Üdülőpark Gyula - Hőforrás Hotel és Üdülőpark Gyula - Hőforrás Hotel és Üdülőpark Gyula - Hőforrás Hotel és Üdülőpark Gyula - Hőforrás Hotel és Üdülőpark Gyula - Hőforrás Hotel és Üdülőpark Gyula - Hőforrás Hotel és Üdülőpark Gyula - Hőforrás Hotel és Üdülőpark Gyula - Hőforrás Hotel és Üdülőpark Gyula -
Még több kép (9 db) >>
Szörnyű 2015. szeptember 14.a párjával járt itt
2015. szept 09-11-ig foglaltunk itt szállást, ahová annak rendje-módja szerint el is utaztunk az utalvánnyal és a Hotel által küldött visszaigazolással. (320km-t autóztunk potyára! ! )

Odaérve már gyanus volt, hogy a kapu zárva és egy nyíl jelezte a megközelitési módot.