Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Élvezni a természetet...

Zselicvölgy Szabadidőfarm HajmásZselicvölgy Szabadidőfarm Hajmás a térképen

Kiváló 2017. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. május 4.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Elegünk volt már a téli szürke,korán sötétedő rohanós hétköznapokból és a tavaszi fáradtság is környékezett minket, így eldöntöttük hogy valami igazán csendes, békés helyen szeretnénk kikapcsolódni a párommal.
A lényeg, hogy forgalomtól mentes, nem nyüzsgő a relaxálásra igazán kihegyezett eldugott kis falura vágytunk. Nos, akinek ilyen elvárásai vannak, annak ez a hely tökéletes választás lesz.
Már az odaúton is alig lehetett találkozni autóval, de a környék az valóban megtestesíti a maga dimbes-dombos, lankás, mezőkkel és szántókkal, tavakkal tarkított gyönyörű természet idilli hangulatát.
Az épületek nem régiek, de a stílusjegyeikben a maguk falusi egyszerűségét és a vidéki élet zamatos hangulatát rendezett portáját mutatják az idetérő vendégek számára, egyúttal a modern kori technológia is jelen van szerényen megbújva és ezáltal nem zavaró.
A szobákra is jellemző a stílus, az összehangoltság és minőség és ami igen ritka: a kifinomult ízlés, ezáltal olyan enteriőrt teremtve, amely által a pihenni vágyó ember azonnal otthon érezheti magát teljes kényelemben.
Az étteremben is folytatódik eme összehangoltság és ízlésesség összhangja, megspékelve az ételek szín-és ízvilágának tökéletes harmóniájával, mely a pincérek udvariassága és segítőkészségének egyvelegével alkot igazán ütős párosítást legyen szó ebédről vagy vacsoráról.
Érződik mindenen hogy a vendég kiszolgálása az elsőrendű szempont, az ő kényelme és háborítatlansága a fő prioritás, melyet egy fantasztikusan szép, nyugodt környezet adta háttérrel sikerült megvalósítania a tulajdonosnak nyilvánvalóan anyagiakat sem sajnálva de ezáltal a környék legfantasztikusabb pihenőhelyévé emelve ezt a farmot.
Kikapcsolódásként tudtam nyugodtan futni reggel, biciklizni egy jót nejemmel,(kerékpár kölcsönzőjük is van) a közeli szarvasfarmot megtekinteni és élvezni az egész napos csendet és békét ezen a gyönyörű tájon.
Igaz az árszabásuk nem mondható olcsónak, azonban a kapott szolgáltatások figyelembevételével és a minőségi színvonallal összhangban a környezet és a maximális odafigyelés együttes hatása miatt minden itt elköltött forint bőven kárpótolja a vendégeket!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (13)
Zselicvölgy Szabadidőfarm Hajmás - KörnyékZselicvölgy Szabadidőfarm Hajmás - KörnyékZselicvölgy Szabadidőfarm Hajmás - EgyébZselicvölgy Szabadidőfarm Hajmás - SzobákZselicvölgy Szabadidőfarm Hajmás - SzobákZselicvölgy Szabadidőfarm Hajmás - EgyébZselicvölgy Szabadidőfarm Hajmás - Medence/kertZselicvölgy Szabadidőfarm Hajmás - Külső képZselicvölgy Szabadidőfarm Hajmás - Medence/kertZselicvölgy Szabadidőfarm Hajmás - VendéglátásZselicvölgy Szabadidőfarm Hajmás - Külső képZselicvölgy Szabadidőfarm Hajmás - Külső képZselicvölgy Szabadidőfarm Hajmás - Medence/kert

Zselicvölgy Szabadidőfarm további értékelései

2022.02.13a párjával
Kiváló
Egy éjszakát töltöttünk el kettesben a férjemmel.A szoba tiszta, ízléses és kényelmes, Valentin nap alkalmából pezsgőt és köszöntő desszertet készítettek be. Érkezés után sétáltunk egy nagyot ebben a csodálatos környezetben, ahol csendre és nyugalomra leltünk. 3 fogásos vacsorát...
2021.06.25gyerekekkel
Kiváló
Mindennel nagyon elégedettek voltunk. Gyönyörű környezet, segítőkész személyzet, finom ételek, tiszta szobák. Teljesen gyermekbarát. Ajánlom! Biztosan visszatérünk még!
2020.09.03a párjával
Kiváló
Húsvétra volt eredetileg foglalva, de a vírus miatt átraktuk. Csodálatos környék. Mint a mesében. Bőg a szarvas este és hajnalban. A szoba minden igénynek megfelel. személyzet csillagos ötös. Az ételek finomak. Szóval ez egy jó hely. Igaz, kicsit drágább az átlagnál, de megéri. Dombok, állatok,...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Gálosfa Vendégház Gálosfa - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.16-ig
Gálosfa Vendégház Gálosfa
25.500 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Thermal Panzió Igal - Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
Pihentető hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Thermal Panzió Igal
149.900 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
89.280 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval