A Hermina Étterem Halásztelek a környék egyik sokoldalú és hangulatos étterme. A hely kellemes környezetet kínál, szép kerthelyiséggel és nyugodt belső térrel. Az étlapon változatos kínálat található, levesektől a húsokig és pizzákig, amelyeket szezonális ajánlatokkal frissítenek. A kiszolgálás barátságos és figyelmes, hozzájárulva a családias légkörhöz. Az adagok bőségesek, az ételek esztétikusak, a hidegtálak pedig kiemelten népszerűek.
A házhoz szállítás megbízható, és a rendeléses szolgáltatás minősége rendszeresen magas szintű. Az étterem ár-érték aránya kedvező, és az ételminőség általában magas színvonalú. A levesek, húsok és köretek harmonikus összeállítása gyakran kiérdemli a vendégek dicséretét. A hely ideális kisebb és nagyobb összejövetelekre, legyen szó családi ebédről vagy baráti találkozóról. A környezet tisztasága, a kulturált kiszolgálás és a szépen tálalt ételek hozzájárulnak a pozitív benyomáshoz. Összességében a Hermina Étterem Halásztelek a régióban kiemelkedő választás a változatos kínálat és a barátságos hangulat miatt.
Felső emeletre volt egy foglalásunk, amit esküvő utáni ünneplésre szerettünk volna kihasználni, az étteremmel mindenben meg is állapodtunk 2 hónappal korábban. Aztán az esküvő előtt 2 héttel visszamondják a megállapodást mivel a drága energiaárak miatt nem nyitják meg télen a felső emeletet, de kiderült, hogy erről szó sincs, csak lenne egy másik társaság az utolsó pillanatban akik 10-el többen lennének. Korrektségből 0, őszinteségből 0
A konyhát elérte a hazai akut szakember hiány. A szakács(ok) lassúak és nem tudnak főzni. A főpincér sületlenségeket talál ki, hogy úgy tünjön: a vendég a hülye. Nem ez volt az első eset, hogy a konyha gyengén teljesített és valószínűleg nem is az utolsó...de ez engem már nem fog érinteni. Én ide többet nem jövök.