Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy jó üldögélős hely

Buffalo Pizzeria HarkányBuffalo Pizzeria Harkány a térképen

2016. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. június 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Közvetlenül a gyógyfürdő bejárata mellett a fő úton található a pizzéria, ha az úton nagy a forgalom talán kevéssé hangulatos, de amikor mi voltunk kis utcai forgalom mellett, kora délután jó volt.

A hangulat jó, a hely kiállítása kellemes. kicsit zavaró, hogy a parkoló kialakítása miatt az asztaloktól 2 m-re időnként autók mennek.

Kellemes zene szólt, amit viszont tuc-tuc-ra kapcsoltak, és kicsit fel is hangosítottak, gondolom a helyi közönségnek ez kell, javukra legyen mondva, hogy amikor kértem halkítsanak rajta, azonnal megtették.

Érdekes tanulmány volt a HKCS-k ( helyi kemény csávók ) megjelenése felpumpált felső testtel és pálcika lábakkal, akkor arcok, hogy a kerthelyiségbe alig fértek be. Viszont nem hangoskodtak feleslegesen, ezt el kell ismerni.

Az ételek :
Csevap tál ajvárral
Székely pizza
Bull MAster pizza
Sonkás calzone
Mindegyik hozta a megfelelő olaszos, délies ízhatást, nem úgy ahogy néhány éve még vidéken szokásos volt. A méret mennyiség megfelelő, a tészta vastagsága, feltét mennyisége is jó volt.

Italnak szörpöket kértünk szamóca, vadszőlő, bodza ízekben, jópofa befőttes üvegekben tálaták fel, az ízük kimondottan finom volt.

Végén kértünk jeges kávét, külön rákérdeztünk, hogy vanília fagylalttal, vagy jéggel adják, fagylalttal volt a válasz és jéggel kaptuk, ez azért egy rossz pontot ért.

Mindemellett az ételek, italok jók voltak, ha nem nagyobb a forgalom, akkor nagyon jó üldögélős, beszélgetős hely, gondolom estére megtelik a helyi "kemény maggal", akkor talán kevéssé nyugalmas, mi viszont jól éreztük magunkat.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Buffalo Pizzeria további értékelései

2022.08.24a párjával
Átlagos
A kis harkányi hely pizzáiról nevezetes. A stílus vadnyugati, a dekoráció - Buffalo Bill fényképei mindenhol. Rusztikus faasztalok, székek kicsit ragadósan, de ez már csak így van a vadnyugaton. A pizzák átlagosak voltak, semmi különös, hacsak nem annyi, hogy a feltéttel elég takarékosan bántak,...
2020.10.19a párjával
Egy hétig tartózkodtunk Harkányban, és többször voltunk. Hol enni, hol inni. Igaz, október lévén kevesen voltak, de a kiszolgálás teljesen rendben volt (gyors és pontos), a hamburger tényleg finom, mondhatnám, hogy semmi extra, mindenki tette a dolgát. A szakács sütött, a pincér kiszolgált......
2020.08.03a párjával
Szörnyű
Szinte minden héten rendelünk Tőletek. Ma (2020.08.03) 19:43-kor hívtunk Titeket, rendelni szerettünk volna 2 adag pizzakiflit. A nevét nem mondó hölgy felhívta figyelmünket, hogy a rendelés 1,5 órán belül kerül kiszállításra. 2 óra elteltével (21:41) hívtunk ismét Titeket, hogy mégiscsak éhesek...
Népszerű szállások a környéken
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
98.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Laterum Pécs - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.07-ig
Hotel Laterum Pécs
29.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval