Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Harkány legjobb fagyija

Ciao-ciao Cukrászda HarkányCiao-ciao Cukrászda Harkány a térképen

Kiváló 2020. szeptemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ha lenne ilyen díj, szerintünk az övék lenne. Ugyanis 30 fokos melegben, ami a harkányi nap alatt még többnek tűnik, az ember fiai, lányai (vagyis: mi) sorra látogatják a kisváros fagyizóit. Ha nem is mindet, de majdnem. Nevezett a városka központjában van, ki sem lehet kerülni. Itt nincs hosszú sorban állás, és villámgyors kiszolgálás. És kedves, mosolygós. És az adagok is nagyobbak – vagy legalábbis annak tűnnek – mint a többi helyen. Hagyományos és fantázia ízek. Harmonikusak és érdekesek. Gyümölccsel, magokkal, csokival, sütivel. Búcsúzóul a süteményeket is kipróbáltuk, habár a tejszín (megérzésre, növényi eredetű) kicsit túl sok, de azok is egész jók voltak. És frissek. Az étlap (és az illatok) alapján itt ebédelni, vacsorázni is lehet, ha valaki nem komplett három - négyfogásos étkezésre vágyik. Szóval mindenképpen 5 csillagos, és kívánom, hogy sokáig kényeztessék itt a harkányi vendégeket!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (7)
Ciao-ciao Cukrászda Harkány - BelsőCiao-ciao Cukrászda Harkány - Étel/italCiao-ciao Cukrászda Harkány - BelsőCiao-ciao Cukrászda Harkány - BelsőCiao-ciao Cukrászda Harkány - BelsőCiao-ciao Cukrászda Harkány - Étlap/itallapCiao-ciao Cukrászda Harkány - Külső kép

Ciao-ciao Cukrászda további értékelései

2022.03.18barátokkal
Kiváló
A pizza hatalmas és isteni, nagyon vékony a tésztája, nagyon jó minőségű és sok a feltét. A menü finom és tartalmas, a tészták ízletesek. A kiszolgálás kedves, barátságos és gyors.
2022.03.18barátokkal
Kiváló
Minden szuper volt!!! Étel, ital, kiszolgálás, tisztaság! Barátságos felszolgálás!!! Még ilyen finom vékony, olasz pizzát nem ettem, bőséges, ízletes!
2022.03.18barátokkal
Kiváló
Szenzációs fogadás, precíz felszolgálás...ha Szolnokon lenne állandó vendég lennék. A pizza az olaszországival vetekszik, minden 5 csillagos. Bármikor ajánlanám, a legjobb! Köszönjük Szolnokról
Népszerű szállások a környéken
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Akciós tavaszi senior ajánlat
Akciós tavaszi senior ajánlat
04.02-06.30.
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
89.280 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Dráva Hotel Harkány - Pihenő napok
Pihenő napok
2025.01.01-ig
Dráva Hotel Harkány
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval