Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az életben soha többet !

Zöldkert Vendéglő HarkányZöldkert Vendéglő Harkány a térképen

Szörnyű 2016. júniusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. június 6.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Helyi szállásadónk ajánlotta a helyet, közel volt, állítólag jó hely, hát ide mentünk családi vacsorára.

A kerthelyiségben minden asztalnál dohányoztak, így a benti rész mellett döntöttünk. Bent lévén az egyik pincér már háromszor elment mellettünk mire észrevette hogy ott vagyunk ( amikor rászóltam ). Kérdésemre, hogy hol van szabad asztal, a vendéglő végébe mutatott, hogy ott találnak. Ez már megalapozta a hangulatot. Nálam az a normális, hogy ha sok is a dolga, akkor is odakísér egy asztalhoz majd esetleg a sok munkára hivatkozva elnézést kér és ott hagy.
A pincérrel a következő találkozásunk 15 perc múlva volt, ekkor felvette az ital rendelést, amit újabb 15 perc múltán hozott ki, és ekkor az étel rendelést is felvette.

Az ételek leírása megkapó, az árak egyébként jók.

Viszont az étterembe lépéstől az ételek megérkezéséig majdnem 1,5 óra telt el...

A fő meglepetés az egyik salátában mászkáló extra hús volt egy kukac képében. Mivel ismertük már a kiszolgálás gyorsaságát, jól átnéztük a maradékot és komoly válogatás után a nagyja elfogyasztásra került.
érdekes hozzáállása volt a pincérnek, hogy erről senki nem tehet. Hát ki a rosseb tehet róla, majd mi és nem az aki nem mosta meg ?
Némi öröm az ürömben, hogy legalább a kukacos salátát a végén nem számolták fel, de ez nem ad hozzá a színvonalhoz semmit.

A végén meglepődtek amikor az "ízlett?" kérdésre azt mondtuk, hogy nem. Szerintem nincsenek őszinteséghez szokva...

Szóval.

A hely jó lenne, ha nem 2 pincér szolgálna ki, mert így rettentően lasső, csak az menjen be akinek szabad az estéje.

Az ételekben semmi különös nincs, középszerűek, vagy még az alatt is vannak.

Pl. nálam a sült krumpli nem egyenlő a hasábra vágott nagyjából megfőzött krumplival, amit a hús alá téve még tovább párolódni hagyunk, hogy véletlenül se roppanjon, illetve a magyaros ízvilág nem azonos a halomban púpozott fonnyasztott hagymával.

A helyben nyaraló németek megszállva tartják ezt a helyet is mint minden mást a környéken, de ez egyébkén elviselhető ha a megfelelő létszám alá csökken a mennyiségük, mert addig kibírhatatlan a hangzavar.

Az ételek :
Az általuk nagyon preferált sűlt töltött káposzta, a grillkolbász, a húsok jó része teljesen átlagos, némi említésre méltót csak az egyik natúr fokhagymás-paprikás szelet jelentette, de azt meg igen nehéz elrontani. Fűszerezés ügyben azt mondanám, hogy az ízetlen német kajákhoz szokott szájnak kellemes, de a magyaros ételeket kedvelőknek kevés az ízesítésük, és ezt minden kirendelt ételre el lehet mondani.
A végén desszertet, kávét sem kértünk, örültünk, hogy szabadulunk.

Összegezés.
Sokkal többet, jobbat vártunk volna, és bár az áraik nem magasak, elvárom, hogy valóban vendégként kezeljenek, korrekt kiszolgálással, és ehető minőségű ételekkel ( ne kukaccal ) lássanak el. A társaság egyik tagjának megjegyzése volt, hogy lehet, hogy jobbhoz szoktunk, de ha nem így lett volna, ez a hely akkor sem érdemel meg még egy esélyt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Szörnyű
Fényképek (2)
Zöldkert Vendéglő Harkány - Étel/italZöldkert Vendéglő Harkány - Étel/ital

Zöldkert Vendéglő további értékelései

2022.11.02a párjával
Átlagos
Egyszer szállásvadászgattunk egy hajdani osztálytársnőmmel a környéken, de ennek már vagy nyolc éve, jártunk városról városra, Harkányban aludtunk is valami szállodában, amíg végül megtaláltuk az ideális helyet az osztálykiránduláshoz. No, és akkor botlottunk bele ebbe az étterembe. A hölgy, aki...
2022.10.03a párjával
Kiváló
Jó véleményeket olvastunk a helyről, így kipróbáltuk. Kicsit későn mehettünk, mert a vendégek - akikkel még tele volt a terasz - szép sorban elmentek, a konyha meg már záráshoz készülődött. Ennek ellenére kedvesen fogadtak bennünket és elkészítették a kért frissensülteket. Dalmát grilltálakat...
2017.06.16barátokkal
Kiváló
Három alkalommal voltunk itt és egyszer sem csalódtunk. Szuper ételek, jó kiszolgálás. A minőség kifogástalan. A mennyiségre sem lehet panasz mert bőven jól lehet lakni vele. Aki kedveli a fűszeres ételeket annak mindenképpen ki kell próbálnia nem fogja megbánni az tuti. Tiszta tágas hely. Idén...
Népszerű szállások a környéken
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Laterum Pécs - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.07-ig
Hotel Laterum Pécs
35.100 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval