Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Zimmer Feri a valóságban

Hotel Arborétum HarkányHotel Arborétum Harkány a térképen

Gyenge 2014. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. július 16.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Elöljáróban annyit mondanék, hogy alapvetően legalább négycsillagos szálláshelyen szoktunk megszállni, de Harkányban töltött bár napunk alkalmából már nem tudtunk az ottani 4 csillagos hotelban szállást foglalni, ezért esett erre a három csillagosnak jelzett Hotelra a választásunk. Azt is hozzá teszem, hogy elég lojális vagyok, ritkán ragadok negatív élményt követően klaviatúrát (olvasható a korábbi értékeléseimben, nem vagyok az a klasszikus kekec), mert inkább próbálom elfelejteni a helyet, és legközelebb jó messziről elkerülni.
Óriási csalódás volt ez a hely, az érkezést követően kis híján ott is hagytam, csak a feleségemnek köszönhetően maradtunk, hiszen "úgyis csak aludni, meg enni fogunk itt, a nap többi részében távol leszünk". Ezért maradtunk végül.
Szóval: a szobában az ágynemű foltos, szakadt volt, nem éppen a tisztaság volt a szobába lépve az első szó ami eszembe jutott.
A szobában és a fürdőszobában található szúnyoghálók szakadtak voltak, és sebtapasszal voltak beragasztva!!!
Érzésünkkor az erkélyajtó tárva nyitva, ebből következően az egész szoba tele szúnyoggal. Szó szerint tele! Első dolgunk volt egy szúnyogirtó beszerzése, majd a tartalmának kifújását követően a szoba elhagyása jópár órára.
Étkezés: legalább húsz éve nem ettem iskolai/kollégiumi menzakosztot, azt gondoltam életem során már nem is fogok. Tévedtem. Ilyen rossz ellátásban még ott sem volt részem. Valami külső helyről (talán a partner szállodából) hozott "vacsorát" szolgáltak fel (előre jelezni kellett, milyen menüt kérünk a két vagy háromféle lehetőségből, persze első este erre sem volt lehetőség, mert értelemszerűen aznap reggel, vagy előző este nem tudtuk kiválasztani). Igazából azért nem mondom rá, hogy ehetetlen, mert néhányan nagy boldogsággal ették az "étkeket", sőt még bókként a leginkább konyhás néniként funkcionáló felszolgálónak jelezték is, hogy ilyen jót még nem ettek (de tényleg, étkezésenként talán 1-1 ilyen pozitív megnyilvánulás volt). Hát ilyen "jót" még mi sem! És ahogy a visszavitt tányérokon található, a meghagyott fél vagy 3/4 adagokat elnéztük, nem mi voltunk ezzel egyedül így. Így minden este vacsora után egy-egy étterem felkeresése volt a program, ahol aztán tartalmas, valóban ízletes ételt ehettünk, amivel jól is laktunk.
A legszomorúbb, hogy az "éttermi" rész kb. 8 db. 4 személyes asztala finoman szólva sem volt alkalmas arra, hogy a reggeli és a vacsora 1-2 órás panziós ellátásra a legalább kétszer annyi vendéget fogadni tudja, így az étkezés kétféleképpen zajlott: Vagy kezdés előtt odamenni és gyorsan helyet foglalni, vagy várakozni a hely nélkül maradt sorstársakkal.
Egyetlen pozitívum a segítőkész, kedves személyzet volt, meg a hely környezete, megfelelő számú parkolóhelye.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Átlagos

Hotel Arborétum további értékelései

2022.07.11családjával
Átlagos
Két éjszakát töltöttünk itt. Sajnos sikerült olyan szállást választanom ahol az étkező részen kívül sehol nem volt légkondi, így nyitott ablaknál próbáltunk aludni. Hajnali 4 körül traktor ébresztett, nem örültem. A szoba elfogadható, bár nem volt minden ablakon szúnyogháló, ami jól jött volna....
2020.10.21a párjával
Átlagos
A szálloda egy kellemes sétára található a fürdőtől, a közvetlen környezete nagyon barátságos, árnyas fákkal és parkkal körülvéve. Az épület mögött nagy parkoló kapott helyet. A szálloda belső terei tiszták, az étterem tágas, bár fűtés nélkül kissé rideg volt. A felújítás során ez a tér is...
2019.12.23a párjával
Átlagos
Barátságos szálloda közel a város központjához szép környezetben. A Harkányi Gyógyfürdő is elérhető egy nem túl hosszú sétával. A szálló a besorolásának nagyjából megfelelő, különösen a recepció és az étterem kialakítása színvonalas. A szobánk egyszerűen berendezett volt,pa fürdőszoba hagyott...

A Hotel Arborétum legnépszerűbb csomagjai

Hotel Arborétum Harkány - Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
21.990 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
2025.12.22-ig
Hotel Arborétum Harkány - Augusztus 20. (min. 1 éj)
Augusztus 20.
22.990 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
08.15-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
141.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től csodás félpanzióval
Dráva Hotel Harkány - Wellness napok extrákkal
Wellness napok extrákkal
09.02-01.01.
Dráva Hotel Harkány
111.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval