Kieft étterem értékelései

Értékelései
5
27
37
43
0
1
8

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Kieft értékeléseit!

Olvasd el Kieft étterem értékeléseit!

Kieft értékelései

Gyors ebéd, finom ételek -

Vadásztanya Vendéglő Bük, Bükfürdő

2019. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 29.
Egy gyors ebédre ugrottunk be, és annak ellenére, hogy nem vagyok híve a hasonló, vadász-, vad ételeket előtérbe toló, "magyaros" helyeknek (holott imádom a vadételeket) nagyon pozitív élményben volt részem. A hely nagyon tiszta, kulturált, a felszolgáló kedves, és gyors, barátságos volt. Az ételek finomak voltak, relatíve gyorsan fel is szolgálták.
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3.
Nyitása óta ki szerettem volna próbálni. Csak azt sajnálhatom, hogy nem korábban. A kiszolgálás nagyon figyelmes, és kulturált, az italként rendelt limonádé nagyon szépen dekorált és nagyon kellemes ízű volt. A rendelt ételek mind ízre, mind kinézetre nagyon magas szintet képviseltek, kellemes meglepetés volt pl. a fogas kombinálása a karfiollal.
Megosztom
Talán az egyik legrosszabb tapasztalat ebben a kategóriában -

Kínai Nagyfal Étterem Szombathely

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 18.
Családommal ugrottunk be ide egy gyors ebédre, mivel az általam ajánlott hely helyett csupán egy gyors érkezést szerettek volna, de nem gyorséttermet. Őszintén bevallom, régen ettem ilyen jellegű kínai étteremben, ez az a kategória, amit az ember a plázákban talál meg. Vagy ahhoz hasonló. Mert ez még azt a színvonalat sem érte el.
Megosztom
2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 18.
Egy családi esemény vendégeiként voltunk ebben az étteremben. A hely rendezett benyomást keltett, a személyzet viszont unott egyhangúsággal látta el a feladatát. Az első italok rendelése és felszolgálása elég gyorsan lezajlott, viszont a későbbi italrendelések már nem voltak ilyen gyorsak.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 30.
Neten találtam a helyet, és mivel szeretem az olasz és a mexikói ételeket is, ezért már hetek óta terveztem, hogy kipróbáljuk. Noha vasárnap, kora délután jártunk ott, volt szabad helyük, várni nem kellett. A felszolgáló gyorsan ránk talált, gyors italrendelés, majd hosszasan elmélyedtünk az étlap hosszú választékában.
Megosztom
Kétszer voltam, elsőre tökéletes volt, a második alkalom csalódás... -

Pannónia Restaurant Szombathely

2018. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. április 29.
A 2018 év eleji újranyitást követően baráti társaságom jelentős része elragadtatással beszélt a helyről, amit mi is megtapasztaltunk, amikor először látogattunk el oda. Minden tökéletes volt, azt gondoltam gyöngyszemre találtunk Szombathelyen, de hogy új törzshelyre, ha Szombathelyen étkezünk, abban biztosak voltunk.
Megosztom
Átlagtól jobb útszéli csárda -

Kantár Fogadó Étterem Vitnyéd

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 29.
Sokszor elmentünk már az étterem előtti úton és mindig szóba került, hogy egyszer megállunk itt. Nos, nem csalódtunk, igazi út menti csárda hangulattal, ízletes ételekkel, gyors, de kissé fásult, rutinból lezavart kiszolgálással. Nem kell a helyet túlértékelni, amit vár az ember egy út széli magyaros csárdától, azt az átlagnál magasabb szinten hozza.
Megosztom
2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. április 29.
Átutazóban álltunk itt meg ebédelni, egy csendes hétköznap kora délután. Az étteremben nem voltak sokan, a kiszolgálás megfelelő volt. Az ételekre sem kellett sokat várni, és mind tálalásban, mind ízvilágban nagyon jók voltak. Fokhagyma krémlevest és vörös tonhalsteaket ettem, és a salátaágy is friss és nagyon ízletes volt. Minden remek volt, ár/érték arány is megfelelő.
Megosztom
Jó helyet kerestem, és jó helyet találtam -

Vitorlás Bisztró Keszthely

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 22.
Kb. két éve olvastam róla a vezető magyar internetes hírportálon, és mint igazi ínyenc, természetesen emlékeztem rá, hogy amikor legközelebb Keszthelyen járok akkor kipróbálom. Azt kell mondanom, nem csalódtam. Nagyon kedves, figyelmes és gyors kiszolgálás, korrekt, nem túlzó árak, remek ízek. Mind a leves, mind a második fogás remek ízharmóniát alkotott.
Megosztom
Útmenti étterem jó minőségben. -

Tercia Kópháza Kópháza

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Feleségemmel tértem be Sopronból hazafelé. Már többször szemeztem a hellyel, de valahogy eddig kimaradt az életemből, pedig több ismerős is elismerően nyilatkozott az étteremcsoportról. Természetesen tele volt az étterem terasza, ahogy azt máskor előtte elhaladva szoktuk látni. Az étlap kellemesen hosszú, még jól áttekinthető.
Megosztom
4 oldalon / 37 találat


TérképX