Kieft étterem értékelései

Értékelései
5
28
40
44
0
1
8

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Kieft értékeléseit!

Olvasd el Kieft étterem értékeléseit!

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tapolca környékén jártunk, és nem volt kedvünk Keszthelyre elmenni ebédelni, így jött a logikus döntés, hogy nézzük be Tapolcára, hátha találunk egy kiváló éttermet. Nos sikerült. A kiszolgálás gyors, és kedves, barátságos, de nem tolakodó volt. Az étlap kellemesen változatos, a heti ajánlat tényleg különlegesnek tűnt. Az italok, és az ételek gyorsan elénk kerültek.
Megosztom
Kellemes ebéd, remek belső tér -

Ibrahim Kávézó, Étterem & Fagylaltozó Kőszeg

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 23.
Egy gyors ebédre ugrottunk be ide. A személyzet figyelmes és udvarias volt, elég gyorsan az asztalunkhoz találtak érkezést követően. Az ételek ízre megfelelőek voltak, bár némi díszítés lehetett volna. Az étterem belsője kellemesen barátságos. Igazi negatívum, hogy bankkártyával nem lehet fizetni. Ezt én a mai világban súlyos hiányosságnak tartom (emiatt vontam le a 4 csillagból egyet).
Megosztom
Van jobb pizza Kőszegen... -

Kékfény Étterem Kőszeg

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 23.
A pizza tésztája nagyon "nehéz" volt, enni is és tömegre is. Feltétek látszólag bőségesen voltak rajta, de ezt árnyalja elég jelentősen, hogy mindkét (különböző) pizzát szinte teljesen lefedett a rászórt darabokra vágott olívabogyó. Alatta már nem volt ennyire bőséges a többi feltét, ami a szintén jelentős mennyiségben lévő kukoricán kívül csak nyomokban volt fellelhető.
Megosztom
Gyors ebéd, finom ételek -

Vadásztanya Vendéglő Bük, Bükfürdő

2019. augusztusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 29.
Egy gyors ebédre ugrottunk be, és annak ellenére, hogy nem vagyok híve a hasonló, vadász-, vad ételeket előtérbe toló, "magyaros" helyeknek (holott imádom a vadételeket) nagyon pozitív élményben volt részem. A hely nagyon tiszta, kulturált, a felszolgáló kedves, és gyors, barátságos volt. Az ételek finomak voltak, relatíve gyorsan fel is szolgálták.
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3.
Nyitása óta ki szerettem volna próbálni. Csak azt sajnálhatom, hogy nem korábban. A kiszolgálás nagyon figyelmes, és kulturált, az italként rendelt limonádé nagyon szépen dekorált és nagyon kellemes ízű volt. A rendelt ételek mind ízre, mind kinézetre nagyon magas szintet képviseltek, kellemes meglepetés volt pl. a fogas kombinálása a karfiollal.
Megosztom
Talán az egyik legrosszabb tapasztalat ebben a kategóriában -

Kínai Nagyfal Étterem Szombathely

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 18.
Családommal ugrottunk be ide egy gyors ebédre, mivel az általam ajánlott hely helyett csupán egy gyors érkezést szerettek volna, de nem gyorséttermet. Őszintén bevallom, régen ettem ilyen jellegű kínai étteremben, ez az a kategória, amit az ember a plázákban talál meg. Vagy ahhoz hasonló. Mert ez még azt a színvonalat sem érte el.
Megosztom
2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 18.
Egy családi esemény vendégeiként voltunk ebben az étteremben. A hely rendezett benyomást keltett, a személyzet viszont unott egyhangúsággal látta el a feladatát. Az első italok rendelése és felszolgálása elég gyorsan lezajlott, viszont a későbbi italrendelések már nem voltak ilyen gyorsak.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 30.
Neten találtam a helyet, és mivel szeretem az olasz és a mexikói ételeket is, ezért már hetek óta terveztem, hogy kipróbáljuk. Noha vasárnap, kora délután jártunk ott, volt szabad helyük, várni nem kellett. A felszolgáló gyorsan ránk talált, gyors italrendelés, majd hosszasan elmélyedtünk az étlap hosszú választékában.
Megosztom
Kétszer voltam, elsőre tökéletes volt, a második alkalom csalódás... -

Pannónia Restaurant Szombathely

2018. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. április 29.
A 2018 év eleji újranyitást követően baráti társaságom jelentős része elragadtatással beszélt a helyről, amit mi is megtapasztaltunk, amikor először látogattunk el oda. Minden tökéletes volt, azt gondoltam gyöngyszemre találtunk Szombathelyen, de hogy új törzshelyre, ha Szombathelyen étkezünk, abban biztosak voltunk.
Megosztom
Átlagtól jobb útszéli csárda -

Kantár Fogadó Étterem Vitnyéd

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 29.
Sokszor elmentünk már az étterem előtti úton és mindig szóba került, hogy egyszer megállunk itt. Nos, nem csalódtunk, igazi út menti csárda hangulattal, ízletes ételekkel, gyors, de kissé fásult, rutinból lezavart kiszolgálással. Nem kell a helyet túlértékelni, amit vár az ember egy út széli magyaros csárdától, azt az átlagnál magasabb szinten hozza.
Megosztom
4 oldalon / 40 találat


TérképX