Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Majdnem jó..

Thermal Hotel Harkány HarkányThermal Hotel Harkány Harkány a térképen

2016. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. június 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az ittjártam.hu jóvoltából tölthettünk itt két éjszakát, amit ezúton is köszönök szépen! :-)
A környék gyönyörű, az odavezető út is pihentető. A szálloda a szocializmusban épült, egy ügyes tervezéssel, kis alakítással mégsem ez az első gondolatom, amikor meglátom. Szépen felújított modern külső, belső az első látásra.. Közelebbről figyelve azért a kor otthagyta a kéznyomait.. Csak superior szobát tudtam fogalmi telt ház miatt, hát a szoba nem a kategóriájának megfelelő. 4. emeleti dél nyugati fekvésű, a kilátás a étterem, és az épületek tetejére elég lehangoló. Nagyon meleg, a légkondi nagyon nagyon hangos, és nem is hűt igazán.
Maga a Hotel barátságos, szépek a terek, kedves a személyzet, szerintem a többi részéből kihozták a maximumot. Wellnes részleg szép, nagyok a medencék, a szaunafalú is nagyon jól néz ki! Külső medence számomra tökéletes volt, mert csak én úsztam benne:-)) Szépen rendezett kert, és környék, sajnáltam, hogy nem kertre néző szobát kaptunk.
Az ételek jók, bőséges minden, semmire nem kell várni, a felszolgálók kedvesek.
Összességében a szobán kívül minden pozitív, ha valami ebbe a Hotelbe szeretne menni, kertre néző szobát kérjen, és biztosan jól fogja érezni magát!
Harkány kedves, barátságos, a strand hatalmas tele árnyas fákkal. A hónap végén visszatérünk a családdal, de apartmant választottam, mert a Hotel csillagászati lenne 5 éjszakára 5 személynek, azért az árakat aránytalannak tartom..
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:
Elhelyezkedés:
Fényképek (3)
Thermal Hotel Harkány Harkány - SzobákThermal Hotel Harkány Harkány - SzobákThermal Hotel Harkány Harkány - Külső kép

Thermal Hotel Harkány további értékelései

2022.01.09barátokkal
Gyenge
A barátainkkal voltunk 4 nap 3 éjszaka .Aránylag olcsó volt félpanzióval.A szoba elfogatható .A Wellness már egy kicsit fura volt mivel ,hogyha gyógyvizes medencékét akartuk használni akkor fejenként 1500/ fö / nap kellet fizetni.Ilyet még nem tapasztaltunk sehol eddig.Pedig már voltunk már sok...
2021.11.17barátokkal
Kiváló
A szálloda egy kicsit retró már de novemberben elkezdődött a felújitása. A személyzet kedves és a wellnes részlege kiváló.Már nagyon várom hogy a felújitás útán milyen lesz.Én biztos hogy megnézem.Imádok ide járni.
2021.11.02a párjával
Aug.-ban is voltunk a hotelben,akkor nagyon hiányzott a szobaklíma,kicsit kellemetlen volt a böglyök hada a külső medencében.most nem kaptunk érkezési sütit a kávéhoz,de nagyon kellemes a gyógyvíz,finomak az ételek,kedves,segítőkész a személyzet. Látjuk,hogy kell a felújítás,de reméljük megőrzik...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Akciós tavaszi senior ajánlat
Akciós tavaszi senior ajánlat
04.02-06.30.
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
96.224 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Dráva Hotel Harkány - Pihenő napok
Pihenő napok
2025.01.01-ig
Dráva Hotel Harkány
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval