Bagira étterem értékelései

Értékelései
22
30
38
27
1
0
12

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Bagira értékeléseit!

Olvasd el Bagira étterem értékeléseit!

Bagira értékelései

Romantika a város közepén. -

Robinson Music Pub Étterem Zalaegerszeg

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 1.
Nagyon forgalmas helyen található, mégis a teraszán uralkodik a báj, és a romantika. Egyáltalán nem zavaró a forgalom. Pincérek kedvesek, barátságosak. Étlap változatos, több különlegesség is felfedezhető. Limonádé nagyon el van találva, annyi jéggel, hogy vacsora végéig sem melegszik fel ebben a forró időben. Ételek. .
Megosztom
2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 1.
Régi hely Zalaegerszegen, a legrégebbiek közé tartozik. Nyáron a terasza nagyon hangulatos. Étlap átlagos, semmi extra. Kiszolgálás nagyon barátságos, és gyors. Rendeléstől 10 percen belül előttünk volt a frissen elkészült ízletes étel. Nem túl nagy adag, megfelelő, desszertnek is maradt hely.
Megosztom
Ügyelni az aprónak tűnő részletekre! -

Gecco Étterem Kaposvár

2017. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. június 1.
Ajánlották a helyet. Hangulatos, de belépve megcsapott a fáradt, sokat használt olaj illata, szaga, ez elszomorított, itt nálam szinte mér vége egy helynek. Az étlap Mexikói, nem igazán ismerem az ételeket, de a pincérek nagyon kedvesek, segítőkészen elmagyarázták, le, rábeszéltek:-) Átlagos időt kellett várni az ételekre.
Megosztom
2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 27.
Régen többször jártam a helyen, 5-6 év kihagyás után szinte semmi nem változott, de nem is kell, ilyen egy söröző. A hely tiszta, karbantartott. Amivel problémám volt, az az étlap. Hát nem sok mindent találtam, ami igazán tetszett. Klasszikusok semmi, de ez sem baj, de mindenen volt egy valami, spenót, tökmagolaj. . ami egyáltalán nem jön be nekem.
Megosztom
2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 7.
Zalaegerszegen nem értem mért majdnem az utolsó helyen kullog a hely. . Sokkal rosszabbak vannak ennél. . Többször voltunk, nem ítélek elhamarkodottan, de mindig tetszik! Az ár értékarány kiváló, a választék bőséges, a kiszolgálás kedves, a hely hangulatos. Kocsma, minden ehhez illeszkedik, hű a nevéhez, és a híréhez.
Megosztom
Jó kis Csárda az út szélén! -

Vadászcsárda Zalacsány

2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 31.
Régi Csárda, csodálkoztam is, hogy nem volt fent az oldalon. Amióta emlékszem, ez a Csárda ott áll az út szélén. Csárdára jellemzően hangulatos, vadász trófeákkal, de hála égnek nem csak vadételek közül lehet választani. Az étlap mindenre kiterjedő, választékos, biztos talál magának kedvére valót az ember, akár tradicionális, akár mai modern ételeket keresünk.
Megosztom
Csoda majdnem a világ végén.. -

Hegylánc Fogadó Sótony

2017. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. január 26.
Évek óta átmenő forgalomként mi is végigszáguldottunk a falun, Sótonyon. . A tavasszal viszont a nagy kanyarban lévő fogadó körül mozgolódást láttunk. . mintha készülnének valamire. És elkészültek! Az ősszel ültünk be először,jó időben hívogatott a hatalmas terasz. Elcsodálkoztam az étlapon! ! Modern, ízléses ételek, pizzák, minden nap menü, és a hét több napján állandó akció!
Megosztom
2016. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. január 21.
Régebben is sokat jártunk az étteremben, legutoljára egy családi rendezvényen voltunk. Az ételek ízletesek, a kiszolgálás gyors, pontos. Az összejövetelen kicsit gyorsnak is tűnt, a 3 fogást 3/4 óra alatt lezavartuk, elvitték a tányérokat, a maradék süteményeket dobozban már ki is osztották, kicsit olyan érzése volt az embernek, hogy megvolt minden, akkor esetleg mehetünk is.
Megosztom
2017. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. január 21.
Várlátogatás után ültünk be, mert a Várcsárda a múltkor nem győzött meg minket. Kívülről télen nem éppen hívogató, de ahogy megláttam a pizza kemencét, már voltak reményeim. Mosolygós kedves felszolgáló hölgy, időben érkezett mindennel. Pizzát, és húsételt is kértünk, minden teljesen normális időn belül érkezett. A pizza nagyon, de nagyon finom volt!
Megosztom
2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 18.
Hipermarketben, gyors étkezési lehetőség. Ehhez mérten mindennek megfelel. A választél bőséges, a frissen sültekre sem kell sokat várni, pizza szelet mindig kéznél van. De ami a legjobb, évek óta csak gyrost eszem a helyen! ! ! Nem sok helyen ettem ennél jobban eltalált gyrost! Pont olyan, annyi a zöldség, a hús, a sült krumpli az öntet, ahogy én szeretem!
Megosztom
4 oldalon / 38 találat


TérképX