Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
Bagira
1 helyen Gasztrokirály
3456112
Országjáró - 44 városban járt márNépszerű író - 41 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
Fotói
12 fotó
Itt járt már

Bagira adatlapja

91Értékelés
34
56
1
12
Így utazok, így járok étterembe
Szeretem az újat, mindig felfedezni valami mást. Ha betérünk egy helyre, vagy szállásra, mindig a hely kategóriájához képest értékelem. Nem várok pompát, és csillogást, puccos ételeket egy út széli kis kocsmától. Amit minden esetben szeretnék, az a figyelem, a kedvesség, a normális időn belüli kiszolgálás.
Ilyen vagyok
Városi barangoló  •  Ínyenc  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Húsimádó  •  Aktívan pihenő  •  Vízimádó  •  Mindenevő  •  Kritikus
Regisztráció2016.01.09
Utoljára itt2023.02.28

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2023. január 30.gyerekekkel járt itt
Indulás előtt ránéztem pár értékelésre az oldalon, és elkeseredtem egy kicsit. Megérkezésünkkor kedves volt a fogadtatás. Recepción minden részletre kitérően tájékoztatást kaptunk mindenről. 8. voltunk, panorámás szoba, gyönyörű, kilátás lélegzetelállító. Kellemes illat fogadott, végig az is maradt.
4Személyzet
5Tisztaság
5Ár / érték arány
5Kényelem
5Szolgáltatások
4Étkezés
5Elhelyezkedés
Kiváló 2023. január 3.a párjával járt itt
Imádom ezt a kort, amiből itt maradt ez a szálloda nekünk. Minden olyan volt, mint amit vártam. Mivel régi, nem vártam, hogy csillogjon villogjon minden, az idő az épületen, berendezéseken is ott hagyta a nyomát, de ez így van jól. Szobánk nem volt a legnagyobb, de romantikus. A képek alapján úgy gondoltam, a főtérről nyílik a szálloda, így alig találtuk meg a sétaállóutcán.
5Személyzet
4Tisztaság
4Ár / érték arány
4Kényelem
4Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés
Kiváló 2023. február 25.családjával járt itt
Maximálisan elégedettek voltunk mindennel! A bejelentkezés gyors, minden információt megkaptunk mint szóban, mint írásban, amire szükségünk lehetett. A szobánk tágas, és teljesen új, a bútorok, a fürdő, az ágynemű, minden! A pótágy egy kihúzható kétszemélyes kanapé, ami kamasz lányunknak hatalmas fekvőfelületet biztosított, és még így is kényelmesen elfértünk hárman a szobában.
5Személyzet
5Tisztaság
5Ár / érték arány
5Kényelem
5Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés