Bagira étterem értékelései

Értékelései
22
33
41
30
1
0
12

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Bagira értékeléseit!

Olvasd el Bagira étterem értékeléseit!

Bagira értékelései

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 25.
Nagyon tetszett! ! sokszor elmentünk már az étterem mellett, mást vártam belülről, de örültem a fehér színnek! Pincérek figyelmesek, akkor vannak ott amikor kell. Étlap magyaros, ez most jól is esett:-) A kiválasztott étel 10 percen belül meg is érkezett, ízlétes, bőséges finom! ! Elégedetten távoztunk, biztosan visszatérünk még, ajánlom mindenkinek!
Megosztom
Meg van adva a módja!! -

Berényi Fogadó Étterme Nagyrécse

2017. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 5.
Tetszett! ! Mivel családunk is lovakat tart, minden egyes kis részlet megragadott, tetszett! ! Nekünk való hely! A stílus, berendezés, díszlet, minden! Mégis rendkívül modern, tiszta, barátságos. Az étlap bőséges, változatos, sok egyedi különleges étellel. Pincér kedves. Az ételek finomak, és bőségesek voltak.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 31.
Dunaföldváron átutazóba tértünk be a helyre. Először a főút másik oldalán lévő éterembe szerettünk volna betérni, de ott csak gyors ételek voltak, nem is volt szimpatikus a hely, így kerültünk a Centrum étterembe. Szép, tágas, tiszta, rendezett, átlátható, kedves személyzettel, változatos, máshol nem megtalálható ételekkel.
Megosztom
Romantika a város közepén. -

Robinson Music Pub Étterem Zalaegerszeg

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 1.
Nagyon forgalmas helyen található, mégis a teraszán uralkodik a báj, és a romantika. Egyáltalán nem zavaró a forgalom. Pincérek kedvesek, barátságosak. Étlap változatos, több különlegesség is felfedezhető. Limonádé nagyon el van találva, annyi jéggel, hogy vacsora végéig sem melegszik fel ebben a forró időben. Ételek. .
Megosztom
2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 1.
Régi hely Zalaegerszegen, a legrégebbiek közé tartozik. Nyáron a terasza nagyon hangulatos. Étlap átlagos, semmi extra. Kiszolgálás nagyon barátságos, és gyors. Rendeléstől 10 percen belül előttünk volt a frissen elkészült ízletes étel. Nem túl nagy adag, megfelelő, desszertnek is maradt hely.
Megosztom
Ügyelni az aprónak tűnő részletekre! -

Gecco Étterem Kaposvár

2017. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. június 1.
Ajánlották a helyet. Hangulatos, de belépve megcsapott a fáradt, sokat használt olaj illata, szaga, ez elszomorított, itt nálam szinte mér vége egy helynek. Az étlap Mexikói, nem igazán ismerem az ételeket, de a pincérek nagyon kedvesek, segítőkészen elmagyarázták, le, rábeszéltek:-) Átlagos időt kellett várni az ételekre.
Megosztom
2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 27.
Régen többször jártam a helyen, 5-6 év kihagyás után szinte semmi nem változott, de nem is kell, ilyen egy söröző. A hely tiszta, karbantartott. Amivel problémám volt, az az étlap. Hát nem sok mindent találtam, ami igazán tetszett. Klasszikusok semmi, de ez sem baj, de mindenen volt egy valami, spenót, tökmagolaj. . ami egyáltalán nem jön be nekem.
Megosztom
2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 7.
Zalaegerszegen nem értem mért majdnem az utolsó helyen kullog a hely. . Sokkal rosszabbak vannak ennél. . Többször voltunk, nem ítélek elhamarkodottan, de mindig tetszik! Az ár értékarány kiváló, a választék bőséges, a kiszolgálás kedves, a hely hangulatos. Kocsma, minden ehhez illeszkedik, hű a nevéhez, és a híréhez.
Megosztom
Jó kis Csárda az út szélén! -

Vadászcsárda Zalacsány

2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 31.
Régi Csárda, csodálkoztam is, hogy nem volt fent az oldalon. Amióta emlékszem, ez a Csárda ott áll az út szélén. Csárdára jellemzően hangulatos, vadász trófeákkal, de hála égnek nem csak vadételek közül lehet választani. Az étlap mindenre kiterjedő, választékos, biztos talál magának kedvére valót az ember, akár tradicionális, akár mai modern ételeket keresünk.
Megosztom
Csoda majdnem a világ végén.. -

Hegylánc Fogadó Sótony

2017. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. január 26.
Évek óta átmenő forgalomként mi is végigszáguldottunk a falun, Sótonyon. . A tavasszal viszont a nagy kanyarban lévő fogadó körül mozgolódást láttunk. . mintha készülnének valamire. És elkészültek! Az ősszel ültünk be először,jó időben hívogatott a hatalmas terasz. Elcsodálkoztam az étlapon! ! Modern, ízléses ételek, pizzák, minden nap menü, és a hét több napján állandó akció!
Megosztom
5 oldalon / 41 találat


TérképX