Bagira étterem értékelései

Értékelései
27
39
50
43
1
0
12

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Bagira értékeléseit!

Olvasd el Bagira étterem értékeléseit!

Bagira értékelései

Másfél órás svédasztal 1399 Ft-ért! -

Fatányéros Vendéglő Vecsés

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Véletlenül tértünk be, nem tudtuk, hogy svédasztalos rendszerben történik az étkezés. A hölgy kedvesen elmondta a lehetőségeket, másfél óráig szabadon ehet az ember a svédasztalról, + egy üdítő, vagy sör jár az 1399Ft-os ár mellé, gyermeknek 10 éves korig féláron! ! ! ! A választékban kb. levesek, pörkölt, spagetti, tészta, gulyás, rántott hús, rizs, steakburgonya, többféle savanyúság , desszert szerepel.
Megosztom
Várakozáson felüli... -

Zéta Hotel Étterme Lenti

2018. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 10.
Horvát határ felől érkezve, kedvező parkolási lehetőséggel lenti első étterme. Belépéskor családias hangulat fogadott, pincér közvetlen, kedves, barátságos. Étlapon bőséges választék, kedvező árak. Senki nem csalódott, a hamar elkészült étel ízletes, finom, és sok! :-) Mindennel teljesen elégedettek voltunk, ajánlom másoknak is, mi visszatérünk!
Megosztom
Kicsi adagok túlárazva.. -

Friskó Panzió étterme Zalakaros

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 10.
Látványra hangulatos, hívogató. Csúcsszezon, az összes asztal foglalt, de azért találtunk egy szabad asztalt még az árnyékban. Felszolgálok jönnek mennek összhang nélkül. 4 ember szolgált ki minket. . :-D Az étlap átlagos. A kitálalt adag nem túl nagy, őszintén szólva elég karcsú. . Rizs száraz, párolt zöldségből folyik a víz, hús átlagos.
Megosztom
Talán jobb, mint amire számítottunk. -

Piki Centrum Étterem Balatonszentgyörgy

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 3.
Út mellett elő megálló Pest felől. Van bőven konkurencia a településen, most kipróbáltuk ezt az éttermet is, és jól tettük, tetszett! ! Pincérek kicsit fáradtak, de ki nem az 39 fokos hőségben. Tették a dolgukat, jöttek-mentek, kedvesek voltak! Étlap bőséges, egyszerűtől a puccos ételekig, lehet találni kedvünkre valót, amire nem is kellett sokat várni.
Megosztom
2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 3.
Diósgyőri vártól pár lépésnyire hangulatos betérő. Árnyékos, szellős. Nem volt telt ház, igaz "sokan" voltak, a felszolgálás kicsit nyújtott, lassú volt. Az étlap átlagos, az egyszerű hétköznapi ételekből kevesebb a választék. Sokat kellett várni, míg végre megkaptuk az ebédet, így az italfogyasztásunk 3x volt az átlagosnál. . :-D Az ételre nem volt panasz.
Megosztom
2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 3.
Hatalmas kánikulába egy árnyékos, szellős helyen, csodaszép kilátással a várra, Dobó térre. Sörházas berendezés, étlap, segítőkész pincérek. Választék megfelelő, kérésünkre étlapon nem szerepló ételt is készítettek. Kicsit többet kellett várni az ételre, de nem zavart, pihentünk, ráértünk.
Megosztom
2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 3.
Központi helyen, látványosan, hívogatóan fekszik. Terasza modern, szépen rendezett. Pincérek kedvesek, gyorsak, végzik a dolgukat. Egyszerű ételt választottunk a sok modern választék közül, rántott hús, rántott sajt. Ettem már jobbat is, a fáradt olaj érződött a hasábon, és a sajton is, ami nálam kivágja a biztosítékot. .
Megosztom
2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hűvös árnyékos terasz, kicsit kényelmetlen asztal székekkel. Pincérek lazák. . :-) Lassan vették fel a rendelést, az italokat is nagyon sokára hozták. Mikor bementem a mosdóba, akkor láttam, hogy egy asztalnál ülnek, és beszélgetnek, akárcsak a vendégek:-) Már kezdtem aggódni, mi lesz így az étellel, de az rendeléstől kb 8 perc alatt kész lett. .
Megosztom
2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A panzió vendégeként vacsoráztunk az éterembe. Késve érkeztünk, de nagyon kedvesen, barátságosan kiszolgáltak minket! Az étterem rész is gyönyörű, a dekoráción látszik a tulajdonos odafigyelése, szépérzéke, törődése. Az étlapon különlegességek, finomságok. . A kiválasztott étel is nagyon ízletes, és különleges volt! !
Megosztom
2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 25.
Nagyon tetszett! ! sokszor elmentünk már az étterem mellett, mást vártam belülről, de örültem a fehér színnek! Pincérek figyelmesek, akkor vannak ott amikor kell. Étlap magyaros, ez most jól is esett:-) A kiválasztott étel 10 percen belül meg is érkezett, ízlétes, bőséges finom! ! Elégedetten távoztunk, biztosan visszatérünk még, ajánlom mindenkinek!
Megosztom
5 oldalon / 50 találat


TérképX