Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
Bagira
1 helyen Gasztrokirály
3456112
Országjáró - 44 városban járt márNépszerű író - 41 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
Fotói
12 fotó
Itt járt már

Bagira adatlapja

91Értékelés
34
56
1
12
Így utazok, így járok étterembe
Szeretem az újat, mindig felfedezni valami mást. Ha betérünk egy helyre, vagy szállásra, mindig a hely kategóriájához képest értékelem. Nem várok pompát, és csillogást, puccos ételeket egy út széli kis kocsmától. Amit minden esetben szeretnék, az a figyelem, a kedvesség, a normális időn belüli kiszolgálás.
Ilyen vagyok
Városi barangoló  •  Ínyenc  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Húsimádó  •  Aktívan pihenő  •  Vízimádó  •  Mindenevő  •  Kritikus
Regisztráció2016.01.09
Utoljára itt2023.02.28

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2017. január 2.a párjával járt itt
Gyönyörű város szívében egy kellemes melegséget árasztó helyiség. . Az egyik pincér kissé frusztrált, de nem csodálkozom. . Ottlétünk órája alatt amit csak én hallottam, a záporozó kérdések. . " a húsleves tyúk, vagy marha? " "A spenót hogy kerül az ételbe? " Szóval lássuk be, mi vendégek azért elég finnyásak, túlzottan kritikusak tudunk lenni.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Átlagos 2016. január 9.családjával járt itt
Hát. . . nem sok jót tudok mondani:-( Hideg, és rideg hely. Minden porcikájában, Télen voltunk, a fűtés elég gyenge. Az étteremben kimondottan hideg van! ! Családi szobánk tágas, de rettentően koszos. A világos bútorok nagyon csúnyán foltosak, és koszosak, az előttünk lévő vendég morzsái, hajszálai mind megtalálhatóak voltak.
3Személyzet
2Tisztaság
2Ár / érték arány
2Kényelem
3Szolgáltatások
1Étkezés
4Elhelyezkedés
Gyenge 2016. szeptember 10.családjával járt itt
Nyíregyházi Állatkert volt a cél, és egyszerűen nem tudom mért nem találtam másik szállást. . A hely jó, vagyis az elhelyezkedés Sóstón belül, és szerintem le is zárhatjuk a jóval kezdődő mondatokat. . Erős retró a berendezés, a szobák, az illatok, a benyomások. . Családi szobánk volt, 2 egymásba nyíló szobával.
2Személyzet
2Tisztaság
1Ár / érték arány
3Kényelem
2Szolgáltatások
2Étkezés
5Elhelyezkedés