Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Élmény - csalódással

Tornácos Panzió HegykőTornácos Panzió Hegykő a térképen

2018. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. július 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Eredetileg ódákat akartam zengeni, annyira tetszett a barátságos fogadtatás, hozzáállás, az otthonosan kellemes szoba, a kínált figyelmes szolgáltatások. Mindezt annak ellenére, hogy az étterem kerthelyiségére nyíló ablakunkat éjszakáig nem tudtuk kinyitni a vacsorázók hangzavara miatt, igyekszünk ugyanis minden helyzetben megtalálni a jót inkább, itt pedig remekül működött a klíma.

Közvetlenül a városi gyógyfürdő mellett található a panzió, ennek ellenére saját wellnessel, valamint fitness teremmel is rendelkezik. Családias, szép "liliom" szobánk volt, tágas, bidével ellátott fürdőszobával, mindkettőben elegendő, bőséges pakolási lehetőséggel. Saját hűtőszekrény, amibe beletehetők a saját italok az amúgy számunkra teljesen felesleges, de megszokott minibár helyett. Az ágy és a fotelek kényelmesek, mindenütt tisztaság.
Jó minőségű kerékpárok, nordic walking bérelhető.
A csomagbeli Fertő tavi hajókirándulás mellé kaptunk egy piknikkosarat is bőséges ellátással: szendvicsek, sütemények, gyümölcs, csokoládék, ásványvíz, és pezsgő, becsomagolt pezsgőspoharakkal.
Félpanzió keretében szállóvendégek számára készült, de többféle ételsort tartalmazó étlapról választhattunk, a konyha pedig egy szóval jellemezhető: remek! Csak levesből 4 féle, saláta svédasztalról, főétel és a desszert pedig hagyományost és különlegest egyaránt tartalmazott. Tálalás, mennyiség és minőség kiváló.

Szombati vacsoránkhoz készülődve épp azt tervezgettük, mikor jöjjünk ide vissza hosszabb időre, kipróbálni a számtalan környék kínálta lehetőséget, amiket időnk rövidsége miatt most nem tudtunk igénybe venni, ekkor ért a nem várt, igen kellemetlen meglepetés.

Az utcára nyíló kerthelyiségben, ahol eddig étkeztünk, két asztal kivételével mindegyiken ott virított a "foglalt" tábla, miközben kb.4 asztalnál étkeztek. Mivel nem akartuk a többszemélyes asztalt ketten elfoglalni, a felszolgáló segítségét kértük, aki azt felelte, hogy azok is foglaltak, és nem tudja hova üljünk. A benti étterem összes asztala szintén foglalt volt, egy másik pincér javasolta, nézzük meg a téli kertet. Ott két, szintén sokszékes asztal kivételével az összesen kint volt a foglalt tábla, a hőmérséklet pedig úgy 35 fok lehetett. Egy pár feldúltan hangoztatta, hogy tavaly a szemben levő campingből akartak átjönni vacsorázni, amire azt kapták válaszul hogy csak szállóvendégek étkezhetnek, most eljöttek szállóvendégnek, és a sok üres asztal mellett hőségbe nem akarnak leülni.
Kérdésemre, hogy meddig tartanak asztalt, azt válaszolta az egyik felszolgáló (3/4 7-kor) hogy fél ötre (!!!!!) volt foglalás, és nem érti legalább miért nem telefonálnak. Épp leülni készültünk az egyik sokszemélyes asztalhoz, hivatkozva arra hogy nincs kint a "foglalt" tábla, amikor épp befejezte és felállt egy kétszemélyes asztaltársaság, így a párommal azonnal odaültünk, mielőtt arra is rákerülne a tábla. Sorra érkeztek vendégek akik le szerettek volna ülni, mindenkit elküldtek, majd kikerült a a maradék egy asztalra is a "foglalt" tábla.
Mi végül keserűre vált szájízzel megvacsoráztunk a teraszon, közben nem érkezett meg egyik "foglalt" asztalhoz sem a "várt" vendég. Felszolgálónk később többször is elnézést kért az okozott kellemetlenségért, de a keserű szájíz maradt, és rányomta a bélyegét az addigi kellemes időszakra, amit előtte valódi főúri kényeztetésnek éltünk meg.
Nagy csalódás volt ez számunkra. Nem tudom hogy ez rendszeres -e a "sláger" napokon mint szombat a "kinti vendégek" javára vagy csak most az egyszer fordult elő- ha az utóbbi akkor igen, ha ilyenkor viszont a szállóvendég csak sokadlagos, akkor sajnálattal, de nem ajánlom másoknak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (1)
Tornácos Panzió Hegykő - Környék

Tornácos Panzió további értékelései

2021.09.22a párjával
Augusztus végén érkeztünk Hegykőre a párommal,kb 10 perces várakozás után előkerült a recepciós úriember,de innentől gördülékeny volt minden,kedves ,segítőkész,gyors bejelentkezés volt,kellemes szobát kaptunk,tága világos ,és csendes,és még fontos hogy tiszta,az étkezésnél nem volt nagy...
2019.12.10barátokkal
A Panzió elhelyezkedése kitűnő, érzékelhetően sok kiránduló induló-, vagy átmeneti helye lett. Egyszerűségében tökéletes, családias fogadtatás. Kedves személyzet(nem tolakodó,ami gyakran előfordul máshol). Az ételek változatosak, gusztusosak, finomak. A wellness tágas, tényleg nyugodtan lehet...
2018.09.20barátokkal
Kiváló
Sopronból Fertőd felé útközben szerettünk volna ebédelni. Ám azok az éttermek, amiket útközben láttunk, mind zárva voltak. Reméltük, hogy Hegykőn csak találunk valamit. Pedig kívülről itt is úgy tűnt, a panzió étterme zárva. A parkolóban csak egy autó állt. Nagy örömünkre azonban a Tornácos...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Palatinus Hotel Sopron - Karácsony
Karácsony
12.23-27.
Palatinus Hotel Sopron
32.769 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
60.680 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
81.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval