Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Van még mit javítani

Abacus Business & Wellness Hotel HerceghalomAbacus Business & Wellness Hotel Herceghalom a térképen

2016. februárban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. február 15.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Családommal töltöttünk el 2 éjszakát a hotelben. Megérkezésünkkor a hallba belépve azt hittük eltévedtünk és valami bolhapiacra értünk. Rengeteg ember össze-vissza, lépni is alig lehetett tőlük, nagyon hangosak voltak, kabátok mindenfelé stb. Kiderült, hogy céges rendezvény van, s a jelen lévők már nem voltak szomjasak...s ez a későbbiekben csak fokozódott (üvöltöztek, lármáztak késő éjjelig, s hiába voltak külön szinteken a többi vendégtől, nagyon zavaró volt számunkra, akik pihenni mentünk oda).
A szoba még pótággyal is elég tágas. A zuhanyzó szép, de a zuhanykabin tömítései hiányosak, konkrétan egy-egy zuhanyzás után állt a víz a fürdőben. A zuhanyrózsa tömítésével is akadt probléma, orrán-száján ömlött a víz.
A wellness korrekt...lett volna, ha a teltházra való tekintettel nem engedik be a külsős vendégeket. Így fordulhatott elő, hogy szombat du 3-kor már nemvolt szabad nyugágy. A kismedencében meg mint a heringek nyomakodott a nép. A hideg vizes medence tényleg nem túl népszerű, az ugyanis valóban csak úszni jó, de annak remek. Csakhogy a háztele volt kisgyermekes családokkal, akik így mind a kicsibe szorultak.
A szaunákat, gőzfürdőt szinte minden időszakban lehetett használni, nem volt bennünk nagy tömeg. A szauna szeánszokon csak nagyon korlátozott számban lehetett részt venni, sokan lemaradtak.Hiányoltam a wellnessből a nyugtató zenét, továbbá a tepidárium hideg volt,használhatatlan, s egy sókamra is jól jött volna.
Az emeleti jakuzzi furcsán van megcsinálva, körbe kell az épületet kerülni a földes-füves talajon keresztül papucsban!, nincs egy normális akasztó, ahová le lehetne pakolni, s hűvös időben nagyon meg lehet fázni, mire az ember megkerüli az épületet.
Az ételek az ebédnek nevezett menzakajától eltekintve rendben voltak, bőséges és változatos. Bár a személyzet a teltházra nem igazán volt felkészülve. Az italfogyasztásnál kétszer kérdezték meg a szobaszámot, számlát nem hoztak, azt kifelé menet külön rendeztük, majd távozáskor duplán akarták kifizettetni. Az esti vacsora kosza még másnap délben is a padlón fogadott bennünket, meglehetősen kiábrándító volt, pedig a reggeli után bíztunk benne, hogy csak sikerül feltakarítani, de nem.
A "focipálya+, lengőteke egy vicc. A mélygarázs 4. szintjén, leharcolt, összezsúfolt játékok.
Mindenkinek javaslom, hogy kijelentkezéskor nézzen utána tételesen a számláinak, velem a fent említett dupla számlázáson kívül egy teljesen idegen fogyasztást is ki akartak fizettetni (idegen aláírás volt a számlán).
Az étterem tisztasága, a személyzet szakmai felkészültsége és a gyerekekhez való viszonyulás tekintetében még van hova fejlődni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:

Abacus Business & Wellness Hotel további értékelései

2024.03.24a párjával
Kiváló
Párommal először jártunk ebben a szállodában, ahol 4 éjszakát töltöttünk el. A szálloda mind külsőleg, mind belsőleg előkelő, ízlésesen berendezett. A recepción beérkezésünkkor hamar ment a bejelentkezés, minden információt megkaptunk. Az étterem vezetőjét (Zsoltot) külön kiemelném, a vendégek...
2024.03.24a párjával
Kiváló
4 éjszakát töltöttem el párommal az ízlésesen előkelő Abacus szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat. Különösen az étteremmel voltunk megelégedve, Zsolti magas szinvonalú szakmai tudással biztosította a nyugati szinvonalú étkezést. Köszönjük, visszatérünk még.
2024.01.15a párjával
Átlagos
A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt. REggeli, vacsora bőséges. Az ágy tele volt hajszállal , a mosdóban a víz alig folyt le. Az ajánlatban tepidárium is volt, ami fontos volt a választásnál ,de nem működött és ahogy benéztem tiszta kosz volt a helyiség. EGy rendszeres szaunázó vendég...

Az Abacus Business & Wellness Hotel legnépszerűbb csomagjai

Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom - Húsvét (min. 2 éj)
Húsvét
128.560 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
2024.04.01-ig
Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom - Tavaszi wellness akció (min. 2 éj)
Tavaszi wellness akció
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.05.31-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
86.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Piroska Bük, Bükfürdô - Két éjszakás ajánlat
Két éjszakás ajánlat
2026.03.01-ig
Hotel Piroska Bük, Bükfürdô
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval