Realista: Tisztelet a kastély feltámasztójának! - Hotel Vécsecity Hernádvécse

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Őszi akciók >>  |  Wellness >>  |  Karácsony >>  |  Szilveszter >>

Hotel Vécsecity Hernádvécse értékelése
1. helyezett az 1 hernádvécsei szállás közül

Értékelést írta:
19 szállásértékelés 21 városban járt
27 étteremértékelés 29 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Tisztelet a kastély feltámasztójának!

2018. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. február 15. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Igen szép és jól megkonstruált komplexum. Mindemellett egy kellemes szálláshely. Kár hogy nem a nyugati határszélen van ahol a vendégigény jobban közelítene ehhez a szinvonalhoz.
Minden ellenkező híresztelés dacára, a klasszikus (romantikus) részek és a modern megoldások szimbiózisban vannak egymással.
A wellness egy teltházas időszakban valószínüleg zsúfolt, de elegáns, jól tervezett, tiszta. Az ellenáramoltatott úszómedence remek ötlet, ha a vendégek tudnák is, hogy az úszásra való! Nyitvatartás alatt minden üzemel! Kellemes színfolt a Hajdú udvar és a lovaglási lehetőség, a park hatalmas és ápolt. Minden szépen és hiánytalanul táblákkal feliratozva!
A szobák (kastély,kastély-city,zöldház, vöröstorony) rendkívül eltérőek, de a maga nemében mindegyik igényes. A kastélyban a nem szállásként szolgáló szobák (bálterem,szalon,könyvtár,"szivarozó",stb)
átjárhatók és korhű bútorokkal vannak berendezve.Minden ajtó nyitva!Minden szekrényt, komódot ki lehet nyitni,minden dísztárgyat meg lehet fogni!!
Az étterem szép, elegáns.Ottlétünkkor a kevés vendég dacára jó és változatos ételeket szolgáltak fel. EGY KIVÉTELLEL: az érkezés estéjén egy szinte ehetetlen "vegyes" tálat adtak. (Ilyen hibát, egy ilyen helyen nem volna szabad elkövetni!)
Sajnálom, hogy elsősorban e miatt nem adhatok "100 %"-ot!

Ennyire tetszett:
Személyzet: Kiváló
Tisztaság: Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem (szoba): Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Realista felhasználót?    Igen

Cím
3874 Hernádvécse
Béke tér 8–10.

A szálláshely legutóbbi értékelései

2020. október 2.
Egy szerencsés helyzetből kifolyólag volt lehetőségünk ellátogatni a szállodába, ami minden várakozásunkat felülmúlta. A személyzet minden pillanatban elérhető volt és nagyjából nem volt olyan helyzet, amit ne tudtak volna megoldani és nem volt olyan kérés, amire ne lett volna megoldásuk. Igaz,...

2020. szeptember 1.
Személyzet mindenki szuper volt. Tisztaságra 4et adtam, de csak azért mert igazából tiszta volt minden, viszont vmi volt a fürdővel... Éjszaka mindig csatorna szag lett. Első éjjel után szóltunk vmit csináltak (gondolom) mert következő este rendben volt, viszont 3 éjjel újra. Nem szóltunk már...

2020. március 3.
Igazán példaértékű az a munka, amivel ezt a szép, régi kastélyt felújították. Minden porcikája a mai kornak megfelelően élhető, de jelen van benne a történelem, a múlt levegője. Egyedül a wellness részleg szűk kicsit a mai igényekhez képest, de ottjártunkkor éppen annak bővítésére készültek....