Realista étterem értékelései

Értékelései
19
21
27
29
1
2
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Realista értékeléseit!

Olvasd el Realista étterem értékeléseit!

Kedves hely. Megéri a pénzét. -

Boglárka Étterem Mezőkövesd

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 19.
Igen így van! Elolvastam az itt található értékeléseket. Na mondom ezt ki kell próbálni. Valóban a hely egyszerűségében, nagyszerű. Az ifjú pincér kissé zavarban van a feladattól,főleg, ha még vicceskedik is a vendég. De ez mit sem von le a készségességéből. Az sem probléma, hogy balkézre teszi le az italos poharakat: ma már igen sok a balkezes vendég és lehet, hogy a kis-pincér is az.
Megosztom
Semmi különös, de jó! -

Gesztenyéskert Vendéglő Szécsény

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 20.
Úgy ahogy a címben írom. Egyszerűség: tiszta, csíkos abroszok. Jó hangulatú személyzet. Jó ízű ételek. Italok szolíd áron. Finom a sztrapacska (bár a galuska nem kézzel szaggatott), különösen jó ízű volt rajta a pörc, háziasnak hatott a tejföl! Amit külön kérsz, rögtön és szívélyesen hozzák. A gesztenye-püré monstre adag. Bankkártyával, utalvánnyal is fizethetsz.
Megosztom
Jó kis hely, a szép nagy parkban. -

Regina Kávéház & Étterem Zalakaros

2018. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. április 17.
Már az előző években is többször jártunk itt (csak az "itt jártam" nem
ismerte a helyet). A tapasztalat mindig kedvező volt, azért ismételtünk. Kellemes belső tér, ügyes kis "sátor"fedésű terasz. Tisztaság, udvariasság. Korrekt árak. Az ételek érezhetően jó alapanyagokból, frissen készülnek. Az italok -a hasonló szintű helyekhez viszonyítva- nincsenek túlárazva.
Megosztom
Nyári terasz - téliesítve -

Fehér Fregatt Vendéglő Gárdony

2018. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. március 31.
Nem könnyű megtalálni, de megéri! A nyári terasz "sátor"-fallal és hősugárzókkal van téliesítve. A hőmérséklet és a fogadtatás megfelelő. Tisztaság, kockás abroszok, padok. Hatalmas adagokat adnak, szolíd árakon. Mindenre figyelnek (kér-e a gyerek zöldséget a levesébe? melyik köretet kéred a gombához? . . . . . )
Az ételek ízletesek.
Megosztom
Kellemes hely, jó konyhával. -

Regős Vendéglő Budapest

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 24.
Középkategóriás, kellemes terézvárosi vendéglő. Fiatalos, udvarias kiszolgálással. Az ételek: semmi különleges, de jó íz, korrekt adagok, normális tálalással. Az italválaszték a kategóriának megfelelő, de a nem rendszeresen fogyó italok hőmérséklete, nem mindig kielégítő. Érzékelhető(és érthető), hogy a rendszeres vendégkörhöz alkalmazkodnak: fiatalok, kiscsaládok, menűfogyasztás, sörözés.
Megosztom
Holtszezonban is helytáll -

Borcsa Étterem Balatonfüred

2017. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy héten belül kétszer teszteltük. Vasárnapi teltháznál és hétköznap délidőben. A kiszolgálás ütemében és udvariasságában nem volt különbség. A felszolgált ételek jó minőségüek, az italok nem olcsók, de "minden" kapható. A városnak ebben a felében -ilyenkor "szezonon kívül"- nincs más nyitva, de mi nem tapasztaltuk, hogy ezzel visszaélnének.
Megosztom
Pásztón enni? Ne legyen gondja: Ózon megoldja! -

Ózon Ételbár és Pizzéria Pásztó

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 7.
Elegáns kisvárosi étterem, udvarias, készséges kiszolgálókkal! A tálalás egyszerű, de ízléses. Az általunk fogyasztott ételek jó minőségüek voltak. A rántott gomba kissé túl volt sütve. A mennyiség-árfekvés megfelelő. Az italárak szolídak. A háttérzene nekünk egy kicsit hangos volt és némileg túl modern is, az étterem hangulatához.
Megosztom
Tisztességes vendéglő, egy zajos főúton. -

Fanyűvő Étterem Budapest

2015. decemberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2015. december 16.
Mint azt már előttem többen megírták, az átlagból az ételek minősége és a berendezés egyedisége emeli ki. Tisztességes kiszolgálás, jó ételek, bőséges adagok, korrekt árak. A sztrapacska valóban jó, a gombatoronyba valódi juhtúró kerül, a többi étel(már amit megkóstoltunk) is azt nyújtja amit az étlap ígér.
Megosztom
Csak a neve "arabos". -

Al-hamra Étterem Hajdúszoboszló

2015. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nyárutó. Már gyér a forgalom. A "menü-jegyes" vendégek vannak többségben. Az ételek jó minőségűek, ízletesek. A kétszemélyes "halparádé" ügyes és finom összeállítás. Az itallap és a valóság nem teljesen van összhangban. A fehér bort vissza kell küldeni, mert langyos (nem is teljesen sikerül lehűteni, mire szükségünk van rá).
Megosztom
Cserkeszőlőn nem nagyon van jobb. -

Korona Étterem Cserkeszőlő

2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 11. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Cserkeszőlői tartózkodásunk során étkezésre két alkalommal vettük igénybe ezt az éttermet. Az ételek megfelelő minőségüek, különlegességek nélkül. Érdemes megjegyezni, hogy a salátáik igen jó ízüek! A felszolgálás megfelelő, az árak korrektek. Az italárak szolídak. Egyik ételhez külön kértem egy szelet pirítóst. Az adott felszolgáló ezt "nem tudta" teljesíteni.
Megosztom
3 oldalon / 27 találat


TérképX