Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egyszer látni kell!

Hotel Vécsecity HernádvécseHotel Vécsecity Hernádvécse a térképen

2019. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. január 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kíváncsian érkeztünk 4 napos kikapcsolódásunk, pihenésünk helyszínére, mivel ezt hozta nekünk a Jézuska.

Ami tetszett:
kényelmes szoba, világos fürdő, ízletes ételek, ha fogyott folyamatosan töltötték fel a svédasztalt, kedves, barátságos személyzet, csendes környezet.
A legjobban a színes bútorokkal berendezett, világos reggeliző helyiség nyerte el a tetszésemet, mindkét hosszán hatalmas üveg felülettel.
Igazi különlegesség volt számomra " A kastélyba zárt város" szlogen igazán egyedi kivitelezése. Tényleg olyan a 2-ik emeleten, mintha egy-egy utcasoron a különféle házak között sétálnánk, kisebb terek, különféle padok is vannak, a szobaszámok egyben a házszámok. A liftet is igazán jól sikerült álcázniuk.

Ami nem tetszett:
A stílusok keveredése!
A szobában a mahagóni fa bútor mellé átlátszó műanyag szék és zöld/narancssárga műbőr fotel került.
Azt végképpen nem értem, hogy miért kellett a kertben a szép nagy fenyő szomszédságába műanyag pálmát "ültetni"? Ez már számomra kimeríti a gics fogalmát.
A wellnes nyitáskor még élvezhető volt, de viszonylag kicsi, alacsony, ezért délután már teljesen párás, forró levegőjű, nekünk oxigénhiányos.
Itt főleg jellemző a stílusok keveredése:
Fortuna szobra mellett az átlátszó barnás műanyag szék, a szép kék-zöld mozaik csempéjű medence mellett bordó zuhanyozót és tükörcsempés falat is láthatunk, ezt fokozza még az 5 és 6 ágú sötétkék csillagokkal dekorált gótikus mennyezet, ez így már sok volt nekünk.

Gondolom az ünnep miatt mindennap volt, kastély túra, kézműves és zenés foglalkozás, karácsonyi dalok, majd citera zene. Igazán igyekeztek a vendégek kedvében járni.

Összességében jól éreztük magunkat. Tudom, hogy vannak visszatérő vendégek, de számunkra ez a hely megmarad az egyszer látni kell kategóriának. Ez elsősorban a kicsi wellnes miatt van így, mert mi jobban szeretjük a nagy fürdőket, ahol télen is vannak kinti medencék, de ettől függetlenül nem jöttünk el keserű szájízzel, csak a szépre fogunk visszaemlékezni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:

Hotel Vécsecity további értékelései

2024.04.07gyerekekkel
Gyenge
Először a pozitívumok: többségben kedves, segítőkész személyzet. Finom ételek. Kicsi, de kellemes és tiszta wellness. Akkor a többi: Az egyik recepciós hölgy nagyon nem oda való. Az objektum számomra egy összehordott, jellegtelen, giccses valami. Sajnos, már köze sincs az eredeti kastélyhoz....
2023.12.04a párjával
Gyenge
A környezet és a hotel szépsége elvitathatatlan! A kastély szárnyban télen a szobában a hőmérséklet 17 fok, ami éjjel nappal ugyanennyi volt, a szobát felár ellenében foglaltam. A csomag tartalmazott masszázs kedvezményt amiről a fizetésnél derült ki, hogy nem tudják figyelembe venni, mert...
2023.04.12családjával
Kiváló
A szálloda alapvetően jó. A személyzet segítőkész. Az ételek finomak. A wellness részleg kicsi. Ha valaki később megy vacsorázni akkor már nem sok fogásból választhat. Például mi negyed kilenckor érkeztünk. Azért olyan későn , mert előtte tömve volt az étterem és nem szerettünk volna verekedni az...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Angyal Villa Rátka - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2024.06.02-ig
Angyal Villa Rátka
39.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Alfa Hotel Miskolctapolca - Pünkösd
Pünkösd
05.17-20.
Alfa Hotel Miskolctapolca
85.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval